Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 21 серпня 2019 р.

КОРОЛІВСЬКИЙ ВИНОГРАДНИК

В столиці однієї з Скандинавських країн Європи жила жінка, у якої дочка важко захворіла. Дитина була дуже слаба і хотіла покуштувати винограду. Але була одна проблема - в магазинах цих плодів не було.
Тоді мама згадала, що коли проходила повз королівський парк, то бачила там в теплицях прекрасні виноградні грона.
Набравшись сміливості, вона пішла до головного садівника з проханням, щоб він продав їй одну або дві китиці. Той відразу відмовив, а коли жінка наполягала, то отримала відповідь: "Король - не купець!"
Нещасна вже хотіла відійти, коли раптом до неї підійшов чоловік, який все чув. Він сказав: "Садівник має правду. Мій батько не є купцем. Свій виноград не продає, але дарувати може." Потім принц вибрав кілька гарних грон і поклав до кошика жінки.

Цей випадок наглядно показує того, хто би хотів "купити" Боже прощення за гроші, добрими ділами, сльозами, намаганням, заслугами... Ні, спасіння дається нам безкоштовно. Бог не є таким як ми, Він не продає, а дарує. І для нашого спасіння дав Свого власного Сина. Господь вимагає від нас покори, пошани, щирості, але маємо визнати, що все в житті християн є милістю. Бог дає тому, хто з вірою просить. І ніколи не відмовить, бо Його мета спасти всіх, але спасуться лише ті, хто цього бажає.