Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 18 вересня 2019 р.

ІВАН ХРЕСТИТЕЛЬ

Святий Предтеча приходу Месії віддав своє життя за вірність Богові і Його Заповідям.Причиною смерті пророка була його радикальність і нетолерантність до гріха. Він відважно виступив і освідчив царя Ірода у перелюбі. Замість того, щоб каятись, цар кинув Івана до в"язниці.

Під час святкування дня народження Ірода, дочка Іродіади танцювала перед царем і гостями. П"яні гості дивились на це. Молода дівчина, яка танцює перед сп"янілими чоловіками - поганий приклад для наслідування. Ціною її "майстерності" була смерть Хрестителя. Отак через алкоголь і танець пролилась кров Божого пророка.


Служіння гріху, власним пристрастям і моді завжди є ворожим щодо Бога, Який не хоче смерті грішника. Господь попереджає нас, що безпечність і наївність наражає нас на відпад від Нього і загрожує нашим ближнім.

Це не був просто танець, а планована дияволом акція помсти. Чи задумуються про наслідки ті, хто жартує з гріхом і взагалі не бачить небезпеки в любові до світу і всього, що він пропонує?

Багато людей, в тому числі і християн, у цей день дотримуються різного роду забобонів, наприклад не ріжуть нічого круглого, ображаючи цим Бога і святого пророка, який поклав своє життя у боротьбі з гріхом, бажаючи виконати Господню волю.