Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 30 січня 2012 р.

Психологія правди і психологія брехні (ІІІ частина)

Психологічна боротьба

В способі боротьби, яка проходить в теперішній час, психологія займає високе місце і є рушійною силою цілого процесу. В минулому боролися за територію і за фізичну гегемонію, під час цього доходило до втрати фізичного життя. В сьогоднішній час відбувається боротьба за кожну душу і її метою є внести на дану територію духовну смерть. Фізичне самознищення тоді вже є лише автоматичним наслідком цієї духовної смерті. Найефективнішим методом і зброєю в цій боротьбі є легалізація збочень і їх пріоритетне просовування. Для того, щоб був паралізований природній опір до збочень, наприклад, до гомосексуалізму, саме психологія дає ефективні засоби, як гомосексуалізм безперешкодно втілити. Починають говорити про т.зв. толерантність. Потім антидискримінаційні закони просовування своєї ідеології в освіті і в суспільстві впроваджують боротьбу за т.зв. права людини і права сексуальних меншин. Очевидно, це все є психологічною брехнею.


Теперішні окупанти душ використовують психологічну зброю. Раніше була зброя фізична, хімічна, біологічна, а тепер використовується психологічна зброя. Фізична – це коли фізично застрілили людину, хімічна – коли її отруїли, наприклад отруйним газом. Біологічна – пускали віруси, які інфікували людину. Психологічна – пускають демонів за допомогою професійних брехунів – психологів, які не лише вбивають тіло, але ведуть і душі до вічної погибелі, на відміну від застарілої зброї минулості. Коли в минулому народ захищався від окупантів, то кожен ясно розрізняв, хто є жертва, а хто – нападник. В сучасний період за допомогою психологічної зброї, жертву називають злочинцем і карають. Духовна смерть через деморалізацію глибоко вкорінюється до серця народу за допомогою підступних і брехливих психологів. Вони її подають як добро і норму, а тоді вже ніхто не здатний опиратися. Сьогодні термін психолог є синонімом до професійного обманщика, брехуна і злочинця проти людяності.

Психологічним тиском кожну моральну людину клеймують нетолерантною, дискримінуючим гомофобом, який згідно нових законів повинен бути покараний. Це є плоди маніпуляційних психологій.

В сьогоднішній час старання психологів-ідеологів мають за мету здобути душі на даній території. Психологічною маніпуляцією їх втягнули під владу рабських залежностей (алкоголізм, наркоманія, нечистота, аморальні збочення…). Це все розбиває взаємні стосунки, сім’ю, викликає депресії. Як вихід з кожної проблеми потім злочинні психологи будуть пропагувати солодку смерть – евтаназію. Психологія стала інструментом цілеспрямованої маніпуляції і прямо ідолом.

Пригадуємо, що сучасна духовна війна, яка має за мету втілити до душ духа смерті, не обійшлася би без професійних брехень сучасних психологій.
Правдивими психологами, тобто знавцями людських душ, були і є глибоко віруючі християни, яких називаємо святими. Вони мають досвід з душевною і духовною боротьбою і визволенням людської душі від поганих залежностей. Однак їх не ставлять людству за взірець. Фальшивим авторитетом стали обманні ідеологи Фрейд, Юнг і їх послідовники.

В сучасний період на кожному кроці зустрічаємо психолога, тобто вишколеного обманщика:
- Шкільний психолог сьогодні по суті є ідеологом ювенальної юстиції. З дітей витягує інформації, щоб штучно звинуватити батьків і забрати дітей з сім’ї. Міняють мислення дітей так, щоб вони в своїх батьках бачили своїх найбільших ворогів.
- Психологи в лікарнях сугестивно мотивують людей до абортів і до евтаназії.
- Політики, особливо жінки, і бізнесмени ходять до спеціальних психологів-жінок. Це – т.зв. ворожки, які їх зманіпулюють і пустять до них демонів, так що на клієнтів приходять депресії, страх, безсоння і різні болі та хвороби, які не мають фізіологічної причини. Психологія Юнга диспонує до викликання духів померлих, насправді – демонів.
- Що таке психологія мас? Сьогодні це є частиною політики і це – опрацьовані методи, як масово обманювати людей. Коли були виявлені воєнні злочинці останніх громадянських геноцидних воєн, які ініціювали найжорстокіші звірства, наприклад в громадянській війні в Югославії, то виявилося, що всі вони були психологами.

Раніше християни вирішували свої життєві проблеми через правдиве визнання своєї вини перед Богом і через покаяння чи особисту Сповідь. Сьогодні відпалі християни Сповідь замінили на психологічні розмови і масово ходять до психологів. Там вони не отримають ані правдивого миру, ані відпущення гріхів.

Запитуємо: Чому психологи сьогодні не виступають на захист дітей, коли дітей згідно конвенцій ООН деморалізують і демонізують? І чому вони навіть служать цій системі ліквідації беззахисних дітей і цілої молодої генерації?

Психологія служить для того, щоб душа відкрилася духу. Сучасна психологія відкриває душу демонам гомосексуалізму, ґендерної ідеології та смерті. Відлякуючим прикладом є вислів одної ґендеристки: «Жінка, яка чекає дитину, носить в собі паразита, що живе за її рахунок». Природні почуття і природне щастя матері, яка дає життя своїй дитині, протиприродньо коментує як щось жахливе і небажане. Це є метод сучасної злочинної психології, побудованої на брехні, демагогії і маніпуляції. Плодом є нещастя тут на землі і після смерті. По суті йдеться про службу духу брехні і дияволу.

Найпрофесійнішим психологом є сам диявол, він є батько брехні та смерті і ті, які його найбільше наслідують, приносять ці плоди смерті дочасної і вічної собі й іншим.

В процесі дехристиянізації колишніх християнських країн найбільшу вину має відступницька католицька ієрархія з фальшивими пророками і демагогами, т.зв. теологами. Єресями, що заперечують натхнення Богом Святого Письма, Божество Христове, ставленням пошани до Бога на один рівень з пошаною до демонів т.зв. духом Ассижу, схваленням гомосексуалізму і педофілії вони зрадили Христа і внесли прокляття на ціле християнство. Приклад, в Америці в 107 американських католицьких навчальних закладах є прогомосексуальні клуби. Джорджтаунський університет, який ведуть єзуїти, пропагує транссексуалізм.

1.5.2011 року проголошенням беатифікації Івана Павла ІІ Бенедикт XVI стягнув на цілу Католицьку Церкву духовне прокляття згідно Гал.1, 8-9. Духа Ассижу – духа антихриста він поставив на вівтар Церкви. Цим він вигнав Святого Духа. Тому кожен священик, який з папою-апостатом творить внутрішню єдність тим, що згадує його в Святій Літургії, служить Літургії недійсно і уділяє всі Святі Тайни вже недійсно. Католики є зобов’язані закликати священиків, щоб вони не згадували ім’я папи-апостата, ані ім’я єпископа-апостата.

Єдиним виходом в цій ситуації є правдиве християнство, а це означає повернення до Божих законів і прийняття Духа Правди і охоти за Божі закони, за моральні цінності і за спасіння своєї безсмертної душі та душ наших ближніх, бути охочим приносити найважчі жертви, а навіть пожертвувати і життям. Ісус сказав: «Аж коли на вас зійде Дух Святий, будете Моїми свідками» (Ді.1,8). Martyr = свідок і мученик. Лише на тій території, яка знову здобудеться для Ісуса і Духа Божого, там прийде духовне життя і настане правдива обнова і спасіння душ.