Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 13 лютого 2012 р.

Переслідування: Карнатака – найнебезпечніший штат для індійських християн

Період Різдва і Нового року характеризувався різким збільшенням числа нападів на християн у федеральному штаті Карнатака на півдні Індії. В 2011 році Карнатака вже втретє поспіль була названа найнебезпечнішою частиною країни для всіх християн.
Згідно річного звіту Індійського євангельського братства, минулого року в штаті було зафіксовано 49 випадків насильства та ненависті. За даними Загальної ради індійських християн, тільки між Різдвом і Новим роком відбулося шість подібних інцидентів. Агресори порушували церковні богослужінні та молитовні зібрання, а групи індуїстів погрожували і фізичними нападами на пасторів та інших учасників богослужіння.
В одному з цих випадків близько двадцяти нападників, озброєних камінням і дерев'яними палицями, напали на християн, у тому числі жінок і дітей, які на Різдво святкування народження Ісуса в приватному будинку за декілька кілометрів від Мангалора. Внаслідок нападу християни зазнали численних травм, в тому числі переломів, травм грудної клітки і голови.
Та незважаючи на переслідування, християни сміливо свідчать про свою віру і несуть її іншим. (Кількість християн в Індії становлять приблизно 2,3 відсотка з мільярдного населення країни).