Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 15 лютого 2012 р.

Акупунктура (голкотерапія) - скритий окультизм


Одностороння реклама сформувала публічну думку, що акупунктура цілком нешкідливий і науковий метод лікування. Але в дійсності це не так !

90% лікарів, які практикують акупунктуру, свідомо застосовують окультні методи.

Наука не підтверджує існування акупунктурних точок і т. зв. меридіан.

Цілковито замовчується, що акупунктура часто шкодить здоров’ю. Др. Манфред Гайде пише: “Окрім пошкодження нервів і вен, це зумовлює інфекцію гепатид Б (жовтуха)". 

Найнебезпечнішою є комплікація, яка викликає смерть через пневмотеракс (недобре зроблені уколи). Зареєстровано вже багато таких випадків.

Др. Шноренбергер, директор однієї лабораторії з досліджень китайської медицини в Німеччині, сказав: “Акупунктурною голкою можна людину і вбити. Прикладом є подія 1981року, коли в Мюнхені помер хворий відразу після погано зробленого голковколювання”.

Судовий лікар, професор Оепенова з Марбургу, в телевізійній програмі сказала: “Акупунктура не є такою безпечною, як стверджують”. Потім додала: “Не відомо ані кількості акупунктурних точок, ані їх локалізації, чи вони поверхові, чи глибокі, тому зовсім не зрозуміло: чому, коли і де голками колоти”.

На зустрічі католицьких лікарів одна лікар розповідала: “Коли я була вагітна, лікар мені запропонував, що під час пологових болів буде вживати акупунктуру. Болі дійсно припинилися, але і припинився пологовий процес. Швидко потрібно було зробити декілька уколів, щоб процес відновився. Через 8 років я знову була в пологовому будинку і той же віруючий лікар знову наполягав робити акупунктуру. Я відмовилася і пологи відбулися нормльно. В кімнаті чекала ще одна жінка, але вона не відважилася заперечити лікареві, хоч я її попереджала. З нею повторилося те саме, що й зі мною 8 років тому. Нажаль, її дитина потерпіла і негативні наслідки понесе через ціле життя".

Недавно один вчитель сказав: “Моя родичка, вчителька англійської мови, хотіла покинути куріння і звернулася до акупунктуриста, який упихнув їй у вухо голку, яку носила два тижні. Наслідок був жахливий: почала втрачати розум і мусіла деякий час лікуватися на психіатрії. Ще до сьогодні з нею не все в порядку.”

Мусимо усвідомити, що акупунктура є частиною погансько китайськоїї окультної медицини (чи радше народного лікування). Вона базується на поганському розумінні світової енергії і світового духа Тао або Чі і виходить з теорії про Ін і Янг, яку неможливо поєднати з християнством!

Отож, можемо зробити висновок: акупунктура грунтується на філософії, яка включає астрологію, пантеїзм, гіпноз і є невіддільною частиною буддизму та індуїзму! Тому, виходячи з тверджень медицини і християнського вчення, мусимо рішуче відкинути акупунктуру!!



Джерело: "Theotokos"