Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 16 лютого 2012 р.

ГОМЕОПАТІЯ: Скрита форма магії

Останнім часом ми вже призвичаїлися до поняття “гомеопатія”. Проте більшість людей не знають звідки воно походить. Гомеопатію пропагують як нову, нешкідливу і кращу лікувальну систему. Однак в дійсності тут ідеться про замасковану магію.

Слід звернути увагу на те, що про гомеопатію говорять науковці. На їхню думку гомеопатія немає нічого спільного з солідною наукою:

1.Авторами книги “Альтернативна медицина, можливості і ризик” є колектив 16-ти професорів і докторів наук Карлового університету в Празі. Після критичного розгляду на 68ст. вони прийшли до такого висновку: “З погляду наукової медицини однозначно відкидаємо гомеопатію як систему, основану на ірраціональних принципах. Гомеопатичні ліки відкидаємо, тому що їх лікувальна дія не була доведена!”

2. Заява Словацького лікарського товариства у грудні 1995року проти непровірених лікувальних методів у медицині. Її підписали 30 найвизначніших лікарів-спеціалістів у Словаччині. Заява попереджує громадян, щоб критично ставилися до непровірених методів у медицині, які небезпечні для здоров’я пацієнтів, і перестерігає, що вже засвідчені випадки смерті, бо хворі не використали можливостей модерної наукової медицини. Професор, доктор медицини, член Словацької Академії Наук В.Зігмунд, на питання, чи ця заява відноситься також і до гомеопатії, відповів однозначно: ТАК!

3. Голова Академії наук Чеської республіки, професор, доктор наук В. Заграднік характеризує так гомеопатію: “Це є ірраціональний світ – світ видумок і повір’їв.”

Отже, з вищевказаного бачимо ясно, що твердження про те, що гомеопатія – це наукова дисципліна, є великою брехнею! Твердження, що гомеопатичні ліки не мають шкідливої дії є також брехнею.

Ідеолог гомеопатії доктор Тайлор Кент, визнав: “Я зустрівся з пацієнтом, який 7 років терпів від наслідків гомеопатичного медикаменту Lachesis – зміїної отрути “.“Маю пацієнтів, які терплять через Sulfur та інші сильнодіючі ліки. Шкідлива дія тих ліків проявляється ще декілька років після їх вживання.”

Доктор Т. Кент далі наводить такі дослідження: “Всі гомеопатичні ліки впливають передовсім на волю і свідомість. Деякі діють і на одне, і на друге. Вони мають вплив на вольові і розумові здібності, а також діють на тканини, функції і відчуття.Результати дослідів над “Aura” свідчать, що він найбільше діє на чуття. Найсильнішою є любов людини до життя. “Aurum” діє так сильно, що нищить ту любов і людина закінчує життя самогубством. “Argentum” нищить чуйність – людина перестає бути раціональною, пам’ять руйнується.

Так діє кожний гомеопатичний медикамент. Наперед впливає на людську думку, а потім поширюється на цілий організм.

Підкреслюємо, що це є цитата визначного представника гомеопатії, а не її противника!

Отож бачимо, що гомеопатія не має нічого спільного з солідною медициною і негативно діє на здоров’я людини. Постає питання: Що є основою гомеопетії і з чого вона походить? Її коріння сягає магії і віщування. Це є причина чому Церква щодо гомеопатії не може мовчати. Доказом того, що тут дійсно йдеться про магію, є три принципи, на яких побудована гомеопатія. Четвертий принцип торкається віщування.

Розберемо їх докладніше:

Першим і основним принципом є правило “Simile”(подібне-подібним). Це є також основне правило магії. Маг або шаман, коли хоче комусь нашкодити, то робить собі подібну річ, наприклад, фігурку людини, а потім їй проколює голкою руки і ноги й посилає негативну енергію – демонів, щоб даній особі захворіли руки і ноги. Часто це здійснюється. Цей закон Simile” (подібне подібним) стосується не тільки чорної магії і т. зв. пороблення, але також і білої мігії через т. зв. відроблення для оздоровлення. Цей принцип, на якому грунтується магія, є також основою гомеопатії.

Другим принципом є закон розрідження (потенціювання).

Діюча речовина, з якої готують гомеопатичний препарат розріджується. У розчині Дзо вже немає ні одної молекули діючої речовини. Роблять розчини Д100, Д200, Д1000 і більше. Отож слід усвідомити, що те, що має лікувати, не є лікуюча речовина, але якась нематеріальна енергія – значить, це щось духовне! Кожному мусить бути зрозуміло, що тут вже мова йде про алхімію і про магію. Знову приходимо до висновку, що те, що лічить, є духовне, але яке?!

Третім принципом є закон про перетріпування.

Деякі стріпують ці т. зв. ліки вручну, як, наприклад, англійська фірма ГЕЛІОС. Деякі стріпують на механічних пристроях. Основоположник гомеопатії Ганеман приписував перетріпуванню більше значення, як розрідженню. Він був переконаний, що в процесі перетріпування гомеопатична заготовка набирає космічної енергії. В польській мові пояснюється основа гомеопатичного “ліку” словами: “Космічна енергія в бутилках!”

Четвертим принципом є т. зв. гомеопатична типологія.

Про неї влучно висловлюються професори Карлового університету: “Гомеопатична типологія подібна до астрологічних гороскопів”. Отже йдеться про віщування.

Вважаємо, що слід звернути увагу на те, що основоположник гомеопатії Самуїл Ганемман був членом двох масонських лож. Сюди можемо застосувати приказку : “Який корінь, такі плоди! “Суть гомеопатії основана на магії і віщуванні”. Обидві ці форми засуджені Божим Словом у Старому і Новому Завіті. Сучасний катехизм Івана Павла II у статтях 2116-2117 також засуджує окультизм у всіх його формах.

Не дозвольмо себе обманути тим, що гомеопатія помагає. Це для нас християн не може бути критерієм. Ми мусимо керуватися моральними критеріями, які встановив Божий закон. Подібно до того, як і аборт, виконаний легально чи нелегально, завжди є вбивством, а, отже, гріхом проти 5 Божої заповіді, так і гомеопатична практика шарлатана, чи християнського лікаря завжди є гріхом проти першої заповіді Божої.

Що ми маємо робити з гомеопатичними ліками?

Викинути їх і надалі перестерігати лікаря і аптекаря, що попали в пастку і шкодять своїй душі і душам інших! Укажіть їм, що те, чим займаються, немає нічого спільного з солідною наукою, але це – очевидна магія!