Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 14 березня 2012 р.

Пакистанський євангелист зазнає переслідувань від людей і нападів духовних сил

Пакистанський євангелист, якого підтримує «Голос мучеників», що працює недалеко від афганського кордону, недавно повідомив, що крім переслідувань від місцевого мусульманського лідера також зазнає нападів від духовних сил.
В минулому році на Різдво відбулося Богослужіння, на якому були присутні кілька місцевих мусульман – після чого отримав листа із попередженням, що його громада не дотримується мусульманського заклику до молитви.
Поліція слідкує за діяльністю християнина, а місцевий мулла – мусульманин, що добре вишколений у сфері мусульманського права і релігійних доктрин - сказав, що євангелисту "необхідно зупинити" християнську діяльність. За словами євангелиста, місіонерська праця дуже складна в цій області, під час молитовних прогулянок виразно відчуває тиск духовних сил.
Джерело: http://www.hlas-mucedniku.cz/index.php?