Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 11 вересня 2012 р.

Християни Індії дальше дискриміновані і переслідувані

Чотири роки минуло з того часу, коли індуїстські радикали грабували та випалювали села в індійському штаті Орісса і зруйнували при цьому понад 5000 житлових будинків. Близько 10000 християн залишаються без притулку до сьогодні. Хвиля насильства захопила Оріссу в 2008 році, незабаром після нападу на лідера індуїстської ультра-націоналістичної організації. Хоча відповідальність за напад взяла на себе марксистська група, індуїстські радикали звинуватили християн і розпочали серію нападів. Під час актів насильства, десятки тисяч християн були змушені покинути свої будинки, десятки з них загинули, і сотні інших отримали поранення.


Багато сімей, що постраждали від насильства, досі живуть у гетто, а християни, які відмовляються перейти на індуїзм, часто стають жертвами соціальної, економічної і політичної дискримінації. За даними доповіді, опублікованої групою журналістів, активістів і письменників, які нещодавно прибули в Оріссу, для жертв немає жодної справедливості і за зруйновані будинки та церкви вони не отримали адекватної компенсації – в деяких випадках не отримали абсолютно нічого.