Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 23 липня 2013 р.

Історія підшкірних мікрочіпів (1)

Підшкірний мікрочіп – це не зовсім новий винахід; його розробляли понад 40 років, як показує свідоцтво Карла В. Сандерса.
Доктор Карл В. Сандерс – інженер-електронік і винахідник. Він працював на багато державних організацій і компаній, такі як IBM, General Electric, Honeywell і Teledyn. Протягом 32 років він працював у біомедичній області, зосереджуючись на чіпах.
У 1968 він взяв участь у науково-дослідному проекті щодо “спинного мосту”, метою якого було вилікувати жінку з дуже пошкодженим хребтом. Мета полягала в тому, щоб знайти рішення як з’єднати рухові нерви і т.д. Цей проект привів до створення мікрочіпа, який перезавантажується автоматично завдяки температурним змінам людського тіла, а це дає йому майже необмежений термін служби.
Тому мікрочіп обладнаний термоелектричною схемою перезавантаження, і маленькою літієвою батареєю багаторазового використання. Цікаво відзначити, що, тоді літій багато використовувався, особливо в НАСА.
Доктор з Бостонського Медичного Центру підтвердив доктору Сандерсу, що, якби в людському тілі сталося пошкодження мікрочіпа, то літій викликав би важку хворобливу гнійну рану. Але, незважаючи на цю небезпеку, “дехто” все ж вирішив використовувати літієву батарею для мікрочіпа …
Витративши $ 1.5 мільйонів на цю мету, було ВИЯВЛЕНО, ЩО НА ТІЛІ ЛЮДИНИ ІСНУЮТЬ ДВА МІСЦЯ, ДЕ ЗМІНИ ТЕМПЕРАТУРИ ВІДБУВАЮТЬСЯ ДУЖЕ ШВИДКО – ЦЕ ЛОБ (ПРЯМО ПІД ЛІНІЄЮ ВОЛОССЯ) І ТИЛЬНА СТОРОНА ДОЛОНІ.
Через фінансові причини (чіп «не приносив достатньо грошей»), відповідальним за проект сказали, що вони повинні знайти на цей чіп нові застосування.
Оскільки було зафіксовано, ЩО ЗМІНИ ЧАСТОТ ЧІПА мають прямий вплив на поведінку пацієнта, то ЯК ТІЛЬКИ ЧІП імплантували в ТІЛО, “хтось” переорієнтував дослідження на МОЖЛИВІСТЬ ЗМІНЮВАТИ ПОВЕДІНКУ ЛЮДИНИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЧІПА. Чіп може передавати сигнали, що стимулюють різні частини мозку. Було можливо, наприклад, підняти рівень адреналіну, який викликав зміну поведінки.
Крім того, згідно з відкриттям, зробленим Карлом Сандерсом і його командою, З ДОПОМОГОЮ ЧІПА МОЖЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЬ КОНТРОЛЬ НАД НАРОДЖУВАНІСТЮ. Чіп зупиняє виробництво гормонів в області гіпофіза, а це викликає миттєву менопаузу. Це було вивчено в Індії та в інших частинах світу. Згідно Сандерса, кінцева мета світових держав, які керують світом, полягає в тому, щоб ЗМЕНШИТИ ГЛОБАЛЬНЕ НАСЕЛЕННЯ на 90% – кількість, якою, на їх думку, легше керувати.
Під час зустрічі з членами ЦРУ і поважними особами, такими як Генрі Кіссінджер (колишній американський держсекретар при президентові Ніксоні, який виступає за Новий світовий порядок і має більш ніж сумнівне минуле; особисто контролював основні операції ЦРУ і ФБР і командував військовими чиновниками), доктор Сандерс дізнався, що для того, щоб КЕРУВАТИ НАСЕЛЕННЯМ, спершу необхідно його ІДЕНТИФІКУВАТИ.
Таким чином, проект повинен був знову переорієнтовуватися, і МІКРОЧІПАМ ДОДАЛИ ЗДАТНІСТЬ ЗАПИСУВАТИ (І ВІДНОВЛЮВАТИ) ДАНІ, ЩО ВКЛЮЧАЮТЬ ІМ’Я І ФОТО ОБЛИЧЧЯ ЛЮДИНИ, НОМЕР ЇЇ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ (З МІЖНАРОДНИМИ КОДАМИ), ВІДБИТКИ ПАЛЬЦІВ, ФІЗИЧНИЙ ОПИС, СІМЕЙНУ ГЕНЕАЛОГІЮ, АДРЕСУ, РОБОТУ, ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПОДАТКОВІ ЗВІТИ І МЕДИЧНУ ДОКУМЕНТАЦІЮ. “Відновлення” даних може бути зроблено завдяки спеціальному сканеру, який аналізує і обробляє дані, що містилися в чіпі…
У той час доктор Сандерс працював на компанію “Lucent Technologies”. Він підшкірному чіпу для людей дав назву “# BT952000″. Під час конструювання і налаштування чіпа # BT952000, Сандерс використовував комп’ютер “Data-Net 30″. Цей комп’ютер вже мав 18-бітове ім’я, розділене на 3 групи по 6 біт (6, 6, 6). Сандерс (який тоді не був віруючим і не звертав уваги на числа і такі речі) також використовував для чіпа (і для зручності) ім’я, відповідне 18 бітам, розділеним на 3 групи по 6 біт (6, 6, 6). Однак потім, доктор Сандерс зрозумів, що його обманювали і що він фактично взяв участь у створенні жахливого пристрою, який навіть міг бути “клеймом звіра”, описаного в Одкровенні ап. Івана (див. 7 розділ цього дослідження). Згодом він став віруючим і тепер їздить по всьому світу, щоб попередити людей про цю технологію …



Це два різних види сканерів, розроблених, щоб зчитувати унікальне число підшкірного мікрочіпа для людей і поєднати те число з онлайновою базою даних. Зліва – кишенькова модель, праворуч – модель “порталу” …


Серед компонентів мікрочіпа є приймач-передавач, який посилає цифровий сигнал, базований на імпульсах, який передає 85 елементів даних. Він також періодично передає цифровий сигнал. Цей сигнал, використовуваний в якості реле, посилає важливу інформацію, яку, до речі, можна використовувати для ЛОКАЛІЗАЦІЇ людини з імплантованим чіпом через супутники, бази на Землі і антени реле. Таким чином, носій чіпа стає “живою антеною”, яку можна визначити в будь-який час через супутник!
Доктор Сандерс взяв участь в 17 зустрічах по цілому світу (включаючи Брюссель і Люксембург), де ці питання ОБГОВОРЮВАЛИСЬ З МЕТОЮ ВВЕДЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ПРАВЛІННЯ ТА МІЖНАРОДНОЇ ВАЛЮТИ.
Перш, ніж, почнете сміятися над ідеєю міжнародної валюти, подивіться на розвиток в Європі, наприклад: національна валюта різних країн була замінена наднаціональною валютою – євро. У 2009 було зроблено важливий крок, ймовірно, “щоб допомогти вирішити глобальну економічну кризу”, але про це в ЗМІ не дуже говорилося, так як це перші ЗАЯВИ І ПЕРШІ КРОКИ ДО ЗАГАЛЬНОЇ МІЖНАРОДНОЇ ВАЛЮТИ! В основному G20 і МВФ говорили, що SDR (СПЕЦІАЛЬНІ ПРАВА ЗАПОЗИЧЕННЯ) повинні замінити долар у якості глобальної резервної валюти. Інші лідери в усьому світі виразилися на користь глобальної валюти, ВСЕ Ж НЕ ПОЯСНИВШИ ТОЧНО, ЩО САМЕ ЦЕ МАЄ БУТИ. УЧАСНИКАМ G8 БУЛА ПРЕДСТАВЛЕНА ГЛОБАЛЬНА ВАЛЮТА ПІД НАЗВОЮ “ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОЛАР”, (див. http://www.futureworldcurrency.com/Documents.asp?DocumentAreaID=47&DocumentID=204). ОРГАНІЗАЦІЯ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ (ООН) ТОДІ ЗАПРОПОНУВАЛА ГЛОБАЛЬНУ ВАЛЮТУ В ЗОЛОТІ (ORO) І В СРІБЛІ (UNO) (пор. http://beforeitsnews.com/alternative/2009/12/nwo-alert-global-currency-1763.html), ВАЛЮТУ, ЯКА, ЙМОВІРНО, НІЧОГО НЕ ВАРТУЄ, АЛЕ ЯКА ДОЗВОЛИЛА Б ПЕРЕХІД ДО “ЧОГОСЬ ІНШОГО”. Ця валюта була підтверджена Світовою Золотою Радою. Що стосується заяв на користь глобального уряду, їх занадто багато, щоб перерахувати їх тут. Слідкуйте за новинами, і Ви будете читати або чути про багатьох керівників держав, які закликають до створення цього світового уряду або Нового світового порядку.
Знаючи про страхітливі можливості чіпів, Карл Сандерс, після закінчення проекту, вирішив робити превенцію, тобто попереджати населення про небезпеки, які представляють підшкірні мікрочіпи. Цей мікрочіп, завдяки мініатюризації (розміром не більше, ніж зернятко рису) містить 250.000 елементів і може бути імплантований під шкіру завдяки підшкірному шприцу і під місцевою анестезією.
Ви можете відвідати веб-сайт Карла Сандерса прямо тут: http://trumpetministries.net/
Один з перших ідентифікаційних мікрочіпів був ретранслятор TX1400L, розроблений компанією Destron (патенти США 4730188 та 5041826) і спочатку створений для тварин, АЛЕ його дилер заявив, що, “хоча цей ретранслятор був розроблений так, щоб бути імплантованим у тварин, він може використовуватися і для інших призначень, що вимагає ідентифікаційний тег”!
Доктор Даніель Мен був першим, хто в США отримав патент на чіпи для людей. Він хотів знайти безвісти зниклих або викрадених ДІТЕЙ …
Джек Данлеп, підприємець з Арізони, запропонував систему KIDSCAN. Це пристрій повинен був служити для пошуку дітей, яким був імплантований мікрочіп, який посилає сигнали супутникам. Ця система, на щастя, ніколи не вийшла в світ. Але нині такі системи дійсно існують, навіть для дітей! Про це ми будимо говорити в наступних частинах цього дослідження.
Важливо зауважити, що дітям ЗАВЖДИ приділяли особливу увагу, вони були цільовою групою в розвитку підшкірних мікрочіпів для людей. Причина цього інтересу до дітей описана в розділі 5 (як намагатимуться змусити людей прийняти мікрочіпові імплантанти).
Імплантація під шкіру шприцом для підшкірних ін’єкцій та за допомогою місцевої анестезії