Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 21 липня 2013 р.

Мікрочіпові імплантанти - надзвичайна загроза для людства (Вступ)

Підшкірний чіп RFID

http://trumpetministries.net/ (веб-сайт Карла В. Сандерса, в якому пояснюються небезпеки мікрочіпових імплантантів, включаючи управління свідомістю)

ПЕРЕДМОВА

Перша версія цього дослідження була видана в 2002 році. З тих пір тенденція до усунення свобод ніколи не змінювалася. Натомість вона посилилась і укріпила свої позиції, а технології, описані нижче, продовжили різнобічно розвиватися і поширюватися … За 12 років ці технології поширилися і починають застосовуватися у все більшій кількості країн.

Небезпеки цих імплантантів тепер добре відомі і широко задокументовані.

Наступне доповнення є суворим попередженням всьому людству про дуже небезпечні чіпи-імплантанти. Його мета полягає в тому, щоб ще раз попередити людей і, хто знає, можливо викликати реакцію, яка, на жаль, до цих пір відсутня …


1. ВСТУП

У наш час електронні чіпи стали настільки “звичайними”, що ми про них навіть більше не замислюємося. Вони всюди: в наших калькуляторах, комп’ютерах, побутовій техніці і т.д. Протягом декількох років ми також знаходили їх на наших банківських кредитних картках, картках соціального страхування, кредитних картах і навіть … в наших посвідченнях особи!
Є певний вид мікрочіпа, який ставиться на товари широкого вжитку з причин “логістики” – RFID-чіпи. Теги, забезпечені найбільшими RFID-чіпами (RFID = Пристрої Радіочастотної ідентифікації), зроблені з клейкого паперу кілька квадратних сантиметрів завдовжки, і мають обмотану антену квадратної форми. Ця “система” RFID-тегів довгий час використовувалася американськими військами і збройними силами інших країн.
Найменші RFID-чіпи крихітні (розміром як крупинки пилу!). Після збройних сил їх почали використовувати і приватні компанії: бритви Gillette, одяг Benetton, а також супермаркети Carrefour. Вони додають крихітні чіпи на упаковку своєї продукції, а іноді навіть в сам товар, і ці чіпи призначені, щоб замінити штрих-коди, які ми знаходимо на всіх виробах! Вони передають сигнали, які, окрім іншого, дозволяють ідентифікувати потребу “поповнити запаси”, у випадку коли даного товару вже не має на складі. Але RFID-чіпи, які вже називають “spychips”, могли також використовуватися як “шпигуни”, яких ми, скоріше за все, принесемо додому! Зокрема вони могли використовуватися, щоб створити профіль клієнтів, дізнатися їхні звички і т.д. Хто може гарантувати, що вони не будуть використовуватися, щоб поступово ліквідувати наше приватне життя? Цікаво, що RFID-чіпи історично розпочали використовуватися у військовій сфері (фюзеляж літака, і т.д.) для того, щоб … шпигувати!

Деякі споживчі групи, такі як американська асоціація CASPIAN (див. http://www.nocards.org/), вже засудили, і справедливо, цей скандал і вторгнення в наше приватне життя … Фактично, кілька компаній, що використовують RFID, були спіймані на порушенні приватного життя нічого не підозрюючих людей, за допомогою використання цих мікрочіпів!
З іншого боку, ці RFID-теги загрожують багатьом робочим місцям (введення автоматизованих касових апаратів), що вже призвело до страйків у Франції …
RFID вже замінюється “Обчислювальним RFID” (COMPUTATIONAL RFID) або CRFID, за допомогою чого RFID-теги перетворюються на мінікомп’ютери з великою кількістю можливостей знищення свободи (пор. http://www.newscientist.com/article/dn17616-rfid-tags-get -an-intelligence-upgrade.html)!

У наш час мікрочіпи RFID інкапсульовані в склі, забезпечені обмотаною антеною, і містять дані (ім’я, щеплення і т.д.), навіть імплантуються тваринам і дозволяють ідентифікувати їх, визначати їх місце розташування, розшукувати і знаходити їх, можливо за допомогою супутника, коли вони загубилися або коли вони втекли. Коротше кажучи, те, що вчора було науковою фантастикою, тепер дійсність.

Але давайте подумаймо: Якщо вдалося застосувати цю техніку на тваринах, чому не могли б зробити те ж саме … і на людях? Це технічно і технологічно можливо.

Тенденція застосувати технологію RFID до людського тіла, на жаль, почала поширюватися. У Франції, наприклад, було запропоновано поміщати мікросхеми в одяг літніх людей з ментальними відхиленнями, щоб спостерігати за ними. (пор. http://www.directmatin.fr/france/2013-01-31/grand-age-une-puce-pour-retrouver-les-personnes-dependantes-361815). У цьому конкретному випадку ці мікрочіпи вже знаходяться на одязі, дуже близько до тіла …

Звичайно, ми маємо на свій «захист» юридичні, моральні та етичні правила, а також Права Людини (які щодня зневажаються). Але чи є ті захисні бар’єри дійсно достатніми та ефективними, особливо коли ті, хто мають владу і приймають закони, порушують або зневажають їх?

Апріорно, гіпотеза мікрочіпа, імплантованого в людей в масовому масштабі, може здаватися чистою параноєю … Але після читання цієї дослідницької праці, можливо, Ви зміните свою точку зору. Що готувалося (без нашого відома!) на щастя, вийшло на яв, і цього кошмарного сценарію МОЖНА буде уникнути завдяки нам, завдяки Вам, якщо будете вчасно реагувати! Тому повстаньте! Сьогодні настав час, щоб Ви почали діяти на захист себе, Ваших дітей та майбутнього покоління, інакше ця планета скоро буде переповнена зомбі, які будуть управлятися волею тих, хто їм імплантував мікрочіп …

А тепер, будь ласка, прочитайте цю статтю до кінця і прийміть рішення. Вибір за Вами … Все ж я сподіваюся, що Ви не залишитесь бездіяльними, тому що речі, про які ми будемо говорити, відбуваються ТУТ І ТЕПЕР! Можете також перевірити зміст цієї статті через посилання і веб-сайти, що стосуються тем, обговорюваних тут. (див. посилання в Розділі 10).

Усі частини: