Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 25 липня 2013 р.

Поточна ситуація (травень 2013 р.) (2)

Що можна помітити в даний час, коли медицина використовує мікрохірургію і починає використовувати маленькі “електронні таблетки”, які знімають нутрощі людини (відносно цієї теми відвідайте веб-сторінку http://www.givenimaging.com, там Ви отримаєте деяку інформацію про «камеру-таблетку» – «PillCam»); в час, коли люди все більше говорять про “нанотехнологію”(технологія, яка є мініатюризована до мікроскопічного або навіть молекулярного масштабу); коли препарати для медикаментозного аборту вільно продаються в аптеках, коли використовуються контрацептивні імплантанти і проводяться генетичні експерименти на ембріонах; коли почалися експерименти з клонуванням, коли масово продаються стільникові телефони (хвилі і частота яких небезпечні для здоров’я)?

Спершу нас поступово вели до того, щоб прийняти штрих-коди, потім мікрочіпи на картах (смарт-карти: банківські картки, картки соціального страхування, кредитні картки та посвідчення особи в деяких країнах), і нарешті мікрочіпові імплантанти, які поміщають під шкуру тварин і називають “передавач-відповідач” (тобто транспондер). У деяких країнах мікрочіпові імплантанти для тварин вже стали ПРИМУСОВИМИ.

Питання в тому, яким буде наступний крок?

Тепер існують системи орієнтації або локалізації, які працюють завдяки супутникам (включаючи антени реле та GPS – Global Positioning System /Систему глобального позиціонування/).
Наші відкриття щодо хімічної, бактеріологічної або ядерної зброї прогресували.
Урядові системи та їх установи переступили національні концепції і тепер стали все більш базуватися на міжнародних групах (ООН, СОТ, ОЕСР, МВФ, Світовий банк і т.д.), і ці міжнародні групи все більше переходять в міжнародні організації.
Економіка впливає на безліч речей і перетворюється на глобалізацію з гегемонією наднаціональних компаній, влада і капітали яких настільки значні, що вони іноді навіть є ще більш потужними, ніж компанії деяких країн.
ЗМІ мають величезний вплив на населення, але вони часто приховують, спотворюють або цензурують життєво необхідну інформацію; а системи передачі даних та інформаційні системи тепер швидші ніж будь-коли.

Але що поганого в мікрочіпах?

Сьогодні, мікрочіп є частиною того, що називається “RFID”-технологія (Технологія радіочастотної ідентифікації) або ICT-імплантанти (ICT = Інформаційно-Комунікаційні Технології).
Ми перейшли від підшкірних мікрочіпів і прямуємо до ще більших жахів і жорстокостей у вигляді нейрочіпів і мозкових чіпів-імплантантів!
Чи говоримо ми про підшкірний чіп для людей …, як це працює сьогодні?
Цей чіп різниться за розміром і є трохи більший або менший, ніж зернятко рису. Його зазвичай імплантують під місцевою анестезією, використовуючи підшкірний шприц, в голці якого знаходиться RFID-імплантант. Чіп майже завжди пасивний. Коли переносним сканером потягнути по місцю розташування імплантованого чіпа, то чіп “пробудиться” і видасть інформацію: у цьому випадку унікальне 16-значне число. Коли ж під’єднаємося до спеціального веб-сайту, який містить централізовану базу даних, і задамо 16-значне число, то отримаємо доступ до файлу імплантованої людини. Без цієї централізованої бази даних система непридатна, принаймні, в даний час…
У Сполучених Штатах Америки будь-який громадянин, починаючи з кінця 2002, може купити мікрочіповий імплантант за “скромну” суму 200 доларів (+ додаткова щомісячна плата)!!! Компанія A.D.S. (Applied Digital Solutions Inc.) через її дочірню компанію “Verichip Corp.” в 2004 році була уповноважена американським Управлінням з контролю за продуктами і ліками (American Food and Drug Administration – FDA) дати на ринок свій революційний мікрочіповий імплантант для людей. Схвалення FDA цього підшкірного чіпа можна знайти тут: http://www.mediafire.com/?mqjrmgkzozi.
З тих пір VeriChip Corporation стала називатися VeriTeQ, і, таким чином, цей мікрочіповий імплантант тепер є на ринку під назвою VeriTeQ. Якщо Ви вважаєте, що це – обман, подивіться на наступний веб-сайт: http://www.veriteqcorp.com/index.html.
Ви можете подумати: “Але в чому проблема?” Адже ті хороші люди прийняли рішення чіпуватися цілком добровільно …?!
Проблема полягає тут: Люди не мають повної інформації, щоб прийняти обґрунтоване рішення, а пропаганда в засобах масової інформації представляє їм тільки так звані “позитивні” аспекти імплантантів. Небезпеки завжди приховані або мінімізуються. Крім того, існують законопроекти, які пройшли в американському Конгресі, і які дозволять ін’єкційно імплантувати мікрочіпи дітям з народження для так званих “ідентифікаційних цілей”. Крім того, президент США, згідно з § 100 закону 1986 року про контроль імміграції, має повноваження встановити БУДЬ-ЯКИЙ вид ідентифікації, який вважатиме необхідним (включаючи підшкірні мікрочіпи). Мікрочіпові імплантанти використовувалися вже під час Війни в Перській затоці в серпні 1990 року. Їх тестували на солдатах, державних чиновниках і на найманих службовцях вищезгаданих корпорацій.
ПІДШКІРНИЙ ЧІП ВЖЕ ПОЧАВ ВПРОВАДЖУВАТИСЯ І СТАЄ ПРИМУСОВИМ! МЕКСИКА ВИРІШИЛА, ЩО РОБОЧІ І ТУРИСТИ З ГВАТЕМАЛИ І БЕЛІЗУ ПОВИННІ БУТИ ЧИПОВАНІ ВІД БЕРЕЗНЯ 2008! І ЦЕ – ТІЛЬКИ ПОЧАТОК … НЕБЕЗПЕКА РЕАЛЬНА, І ВОНА ВЖЕ ТУТ. ПОРА РАДИКАЛЬНО РЕАГУВАТИ, ЩОБ МІКРОЧІПИ ВИЗНАЛИ НЕЛЕГАЛЬНИМИ І ЇХ ПОВНІСТЮ ЗАБОРОНИЛИ!
АЛЕ ЩО ЩЕ ГІРШЕ: У СІЧНІ 2008 УРЯД АНГЛІЇ ВИРІШИВ ЧІПУВАТИ В’ЯЗНІВ! І ЧІПУВАННЯ ТАМ БУДЕ ПРИМУСОВИМ! І ЦЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ТУТ, В ЄВРОПІ!
Ось інша частина проблеми: ми отримали дуже важливу інформацію: RFID-мікрочіпи є канцерогенними! Це було виявлено в рамках декількох наукових досліджень, проведених на лабораторних тваринах (щури, миші і собаки). Ці тварини захворіли злоякісними пухлинами в тому самому місці, де був імплантований мікрочіп, і навколо нього. Більшість тварин померло від пухлин! Американська організація CASPIAN опублікувала доповідь на 52 сторінки, відносно цих наукових досліджень на лабораторних тваринах. Ця доповідь доводить, що канцерогенна властивість RFID-імплантантів є фактом і дійсністю. Доповідь можна прочитати і стягнути на http://www.antichips.com/cancer/albrecht-microchip-cancer-full-paper.pdf. Враховуючи зміст цієї доповіді, організація CASPIAN закликала до повної відмови від RFID-чіпів для людей і також до заборони примусового чіпування домашніх тварин! Ми навіть знаємо причину, чому ці мікрочіпові імплантанти є канцерогенні: радіочастотні хвилі, які використовуються в кожному RFID-пристрої, ламають нитки ДНК в клітинах, сприяючи мутації клітин і розвитку пухлин (пор. http://www.next-up.org/pdf/ReuterRadioFrequencyEnergyShownToHarmDNA20122004InterviewVideoPrAdlkofer.pdf)!
Інша проблема полягає в тому, що люди, які дозволяють себе “чіпувати”, часто не інформовані про величезні ризики, які для людини становлять підшкірні мікрочіпові імплантанти. Перш, ніж вони дадуть себе чіпувати, їм пред’являють тільки так звану “користь” цього.
Екс-генеральний прокурор США Джон Ешкрофт (який також є генералом армії) дозволив розвиток “табору для інтернованих громадян”. На американській землі тепер є сотні таких таборів, і їх називають таборами Федерального агентства з надзвичайних ситуацій. У відео під назвою “Гулаг США” було доведено, що ці табори містять пристрої для тортур, але також там планувалось і використання пристроїв для імплантації підшкірних чіпів в’язням! Під час Другої світової війни нацисти “таврували” ув’язнених при вході до табору татуюванням … У наш час, в США в цих таборах для цивільних осіб будуть таврувати ув’язнених (звичайних громадян!) підшкірними чіпами, щоб ідентифікувати їх і стежити за їх найменшим рухом!
Ще більш страшна інформація: Американська незалежна преса попереджала громадськість про існування проекту, який запровадить ПРИМУСОВЕ чіпування безпритульних у 5 штатах, включаючи Нью-Йорк і Каліфорнію! Таким чином, це означає, що чіп стане ПРИМУСОВИМ, починаючи з найслабших верств суспільства! Під цим приводом бездомних змішують із злочинцями (адже бездомні “легко криміналізовані”)!
У жовтні 2004 американське Управління з контролю за продуктами і ліками (FDA – це державна установа, місія якої полягає в тому, щоб контролювати всі ліки і медичні пристрої, і для американського ринку дозволити їх або заборонити) дало дозвіл використовувати в американських лікарнях підшкірний чіп RFID під назвою “VeriChip” “в медичних цілях”, хоча FDA знало, що цей огидний імплантант становить небезпеку для здоров’я людей (див. Главу 5: Реальні небезпеки підшкірного мікрочіпа)!
Питання: хто протягом свого життя хоча б один раз не опинився в лікарні? Якщо почнуть в лікарнях чіпувати хворих людей для так званого “медичного контролю”, то ціле населення рано чи пізно буде очіповано!
Американське Управління з контролю за продуктами і ліками остаточно класифікувало verichip як “медичний пристрій класу II, що вимагає спеціальних засобів управління”!
Американські “інтелектуали” і виконавчі директори також почали “чіпуватися”!
В даний час в американських лікарнях все частіше використовують чіпи, хоча вони канцерогенні! Наприклад, Медичний центр Boston-based Beth Israel Deaconess Medical Center встановив у своєму відділенні невідкладної допомоги verichip сканери/рідери, і готується чіпувати пацієнтів! СОТНІ американських лікарень та медичних установ ВЖЕ ПРИДБАЛИ чіпи-імплантанти!
У різних штатах Америки їздить автобус “Chipmobile”, намагаючись заохотити людей чіпуватися! І коли знайдуть місце, де є багато неінформованих людей, зацікавлених у чіпуванні, то люди з Verichip Corporation побудують там свій verichip-центр, щоб поширювати чіпи і свій вплив!
Інші тривожні новини із США: колишній Вісконсінський губернатор і екс-секретар американського Міністерства охорони здоров’я і соціального забезпечення при Джорджі У. Буші, Томмі Томпсон, приєднався до ради директорів Applied Digital Solutions (ADS – це компанія-засновник компанії PositiveID, перш відома як VeriChip Corp .) і обіцяв, що дуже скоро очіпується. Ця лиховісна людина брала участь в американських президентських виборах 2008, але донині він все ще відмовляється чіпуватися, ймовірно, його відстрашила небезпека, пов’язана з чіпом. АЛЕ НАЙЖАХЛИВІШИМ Є ТЕ, ЩО ВІН У ЛИПНІ 2005 подав законопроект, який, якщо буде прийнятий, ДОЗВОЛИТЬ ЧІПУВАННЯ ВСІХ ГРОМАДЯН США!
У вересні 2005, після руйнівних дій, викликаних ураганом “Катріна”, Verichip Corporation очіпувала жертв цього жахливого стихійного лиха. Це ще одна безкоштовна реклама шахраїв з Verichip Corp.! Крім того, деякі запаси чіпів були зроблені в Луїзіані і в Міссісіпі “на випадок подальших стихійних лих” …
ГРОМАДЯНАМ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ ТЕПЕР ЗАГРОЖУЄ МАСОВЕ чіпування ЧЕРЕЗ ЮРИДИЧНИЙ ДОКУМЕНТ: ЗАКОН BILL HR 4872 (“БЮДЖЕТНИЙ ЗАКОН 2010″), який можна завантажити з наступних посилань:
http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-111hr4872rh/pdf/BILLS-111hr4872rh.pdf (офіційне джерело)
http://housedocs.house.gov/rules/hr4872/111_hr4872_reported.pdf (офіційне джерело)
http://www.mediafire.com/view/?jyo2s33kuuhnve9
На сторінках 2056 і 2057 цього закону (складається з 2310 сторінок) написано про створення “НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЄСТРУ МЕДИЧНИХ ПРИСТРОЇВ”, а також тут можна знайти згадку про «медичний пристрій КЛАСУ II, який є ІМПЛАНТАБЕЛЬНИМ, таким, що підтримує і зберігає життя»:

§ 2521. НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕЄСТР МЕДИЧНИХ ПРИСТРОЇВ.

(а) РЕЄСТР.
(1) ЗАГАЛОМ. — § 519 Федерального закону про харчові продукти, лікарські препарати і косметику (21 USC 360i) був виправлений:

(A) перейменувавши пункт (g) в пункт (h); і

(B) вставляючи після пункту (f) наступне:

«Національний Реєстр Медичних пристроїв
(g) (1) Держсекретар повинен ВСТАНОВИТИ НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕЄСТР МЕДИЧНИХ ПРИСТРОЇВ (у цьому параграфі зустрічається під назвою “реєстр”), щоб полегшити аналіз післяпродажної безпеки та підсумкових даних кожного пристрою, який —

(A) є або був використаний всередині пацієнта або на ньому і

(B) є : (і) ПРИСТРОЄМ КЛАСУ III; або (іі) ПРИСТРОЄМ КЛАСУ II, ЯКИЙ Є ІМПЛАНТАБЕЛЬНИМ, ТАКИМ, ЩО ПІДТРИМУЄ ЧИ ЗБЕРІГАЄ ЖИТТЯ.

(2) При створенні реєстру Держсекретар, після консультацій з Комісаром з контролю за продуктами і ліками, з Адміністратором Центру Medicare & Medicaid Services (Центр охорони здоров’я для літніх людей і нужденних), Начальником Управління Національного координатора з використання інформаційних технологій у медицині та Секретарем у справах ветеранів, повинен визначити найкращі методи, а саме:

(A) включити до реєстру, відповідно до пункту (f), відповідну інформацію ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ кожного пристрою, описаного в параграфі (1) відповідно до типу, моделі, і реєстраційного номера або іншого УНІКАЛЬНОГО ІДЕНТИФІКАТОРА;

(B) легалізувати методи для аналізу безпеки пацієнтів та підсумкових даних з багатьох джерел і ДЛЯ ПОЄДНАННЯ ЦИХ ДАНИХ З ІНФОРМАЦІЄЮ, ВКЛЮЧЕНОЮ ДО РЕЄСТРУ, як описано в параграфі (A), включаючи, по мірі можливості, використання

(i) даних, наданих Секретареві у відповідності з іншими положеннями цієї глави; і

(ii) інформацій з публічних і приватних джерел, зазначених у параграфі (3);

Нагадуємо, що, наприклад, імплантант VeriChip був явно визнаний Американським Управлінням з контролю за продуктами і ліками (FDA) як “медичний пристрій класу II” (пор. http://www.accessdata.fda.gov/cdrh_docs/pdf3/k033440.pdf і http://www.mediafire.com/view/?mfy0cycybx6pfmu)!
У травні 2006, тодішній президент Колумбії Урібе запропонував, щоб усі колумбійські робочі, що виїжджають з Колумбії на сезонну роботу в США, БУЛИ ЧІПОВАНІ, щоб забезпечити, що вони дійсно повернуться до Колумбії, і ЩОБ МОЖНА БУЛО ЗНАЙТИ ЇХ І ПІЙМАТИ у разі, якщо вони спробували б залишитися в США незаконно! МЕКСИКА З БЕРЕЗНЯ 2008 ВВЕЛА ПРИМУСОВЕ ЧІПУВАННЯ РОБОЧИХ І ТУРИСТІВ З ГВАТЕМАЛИ І БЕЛІЗУ!
США прийняли цю концепцію: і тепер йдеться про чіпування РОБОЧИХ-ІММІГРАНТІВ, “щоб забезпечити, що вони повернуться у свою країну і не залишаться в США в якості незаконних іммігрантів”!
До американського Конгресу направляється проект про чіпування ВСІХ АМЕРИКАНСЬКИХ СПІВРОБІТНИКІВ АЕРОПОРТУ! Після 11 вересня 2001 були прийняті параноїдальні заходи безпеки “проти тероризму”, які призводять до так званої “необхідності” контролювати і стежити за всіма членами персоналу аеропорту …
ПЕРШЕ МАСОВЕ ЧІПУВАННЯ БЕЗ ОСОБИСТОЇ ЗГОДИ ЧІПОВАНОЇ ОСОБИ (тобто ПРИМУСОВЕ чіпування!) ВІДБУЛОСЯ У ТРАВНІ 2007 НА 200 ПАЦІЄНТАХ З ХВОРОБОЮ АЛЬЦГЕЙМЕРА в інфекційному центрі-”турботи”, названому “Alzheimer’s Community Care” (Надання допомоги хворим з хворобою Альцгеймера), в Вест-Палм-Біч, Флорида (див. http://healthinformationtech.blogspot.be/2007/11/free-microchips-to-alzheimers-patients.html)! Оскільки деякі пацієнти не були розумово здатні свідомо прийняти або відкинути мікрочіп-імплантант, то члени їх сімей прийняли рішення ЗА НИХ!
Незважаючи на протести проти скандальної “турботи” цього центру (яким керують справжні нацисти), було вирішено очіпувати 200 пацієнтів з хворобою Альцгеймера!
Але США не єдина країна, знівечена мікрочіпами. Вже зараз ми можемо сказати, що ВСІ ЧАСТИНИ СВІТУ страждають від цієї жахливої катастрофи! Подивіться, що буде далі …
Не так давно Applied Digital Solutions (сумнозвісна компанія-засновник, яка торгує підшкірними мікрочіпами для людей) підписала з новими країнами комерційні угоди про поставку «Verichip». Так що Мексика, Південна Корея, Венесуела, Аргентина, Колумбія, Карибські острови, Домініканська Республіка, Пуерто-Ріко, Парагвай, Уругвай, Бразилія, Чилі, Центральна Америка і Південна Африка протягом декількох місяців були забруднені чіпами-імплантантами. У Мексиці і в Бразилії, вже чіповані навіть деякі діти! Генеральний прокурор Мексики разом з своїми співробітниками імплантували собі verichip!
Також Малайзія купила мікрочіпи різних марок (інші, ніж ті від Applied Digital Solutions (ADS)), які можуть використовуватися для різних цілей, включаючи підшкірне використання для розшуку та ідентифікації людей …
Малайзія також прийняла verichip/Health Link; і деякі азіатські країни (такі як Малайзія, Індонезія, Таїланд і Південна Корея) підписали угоду з ADS на три роки щодо купівлі та дистрибуції як мінімум 65825 verichip/Health Link і 4 687 сканерів!
Канада була також забруднена цим через Британську Колумбію. Applied Digital Solutions запропонувала купити компанію в Британській Колумбії. Ця компанія називається EXI Wireless Inc. Цією покупкою Verichip Corporation придбала приблизно 200 роздрібних торговців і дистриб’юторів! Мета, про яку відкрито говориться, полягає в тому, щоб по максимуму поширювати і дистрибутувати verichip в американських і канадських лікарнях!
Африка, Сінгапур, Тайвань і Саудівська Аравія вже теж мають свого уповноваженого дистриб’ютора компанії Verichip/PositiveID!
У листопаді 2003 шеф Applied Digital Solutions під час виставки пристроїв безпеки у Парижі зробив сенсаційну заяву, виявивши, що verichip може бути “унікальним засобом захисту” та що МОЖЕ НАВІТЬ ПРИЗВЕСТИ ДО БЕЗГОТІВКОВОГО СУСПІЛЬСТВА! Таким чином, здається, що метою підшкірних мікрочіпів для людей є введення “всесвітньої валюти”, від якої Карл В. Сандерс застерігав!
Після землетрусів і цунамі, які спустошили Азію в кінці 2004, деякі трупи були чіповані з метою подальшої ідентифікації, а також щоб “уникнути епідемій” і щоб сім’ї загиблих, які зазнали серйозного удару, не страждали ще більше, знаючи, що один з них буде “спочивати в анонімній могилі”. Ці аргументи фактично є гуманістичними або медичними приводами, які повинні представити громадській думці ці чіпи як “корисні”, “зручні” і “неминучі”. Чіпування трупів також було здійснено в США після урагану Катріна.
Відносно Європи, Applied Digital Solutions знайшла дистриб’ютора в … Іспанії (де терористичні напади сталися в березні 2004 …. Чи є це «випадковим збігом обставин»?); В Сполученому Королівстві (великий друг США) було прийнято рішення слідувати за рухом глобальної диктатури, так як Applied Digital Solutions через свою дочірню компанію Verichip Corp. підписала комерційну угоду з лондонською компанією Surge IT Solutions про дистрибуцію Верічіпів (verichip): було замовлено 9 000 підшкірних чіпів для людей і 110 сканерів!
У деяких британських лікарнях вже почали чіпувати навіть людей (точно так само, як у США, незважаючи на те, що чіпи є канцерогенними!); і слід зауважити, що Сполучене Королівство Британії – ЄДИНА європейська країна, яка використовує та імплантує 2 різних підшкірних мікрочіпа для людей. Мова йде про “Верічіпи” від VeriChip Corp. і ID100IH від компанії Trovan!
Швейцарія і Росія також приєдналися до “мікрочіпових країн” і замовили певну кількість “verichip” мікрочіпів-імплантантів і “verichip-рідерів” сканерів. Нідерланди, Італія і Німеччина були також уражені цим, а новою мішенню є Франція! Отож, Європу не пощадили і підшкірні мікрочіпи для людей вже з’явилися на європейській землі!
Більше ніж 30 КРАЇН У ВСЬОМУ СВІТІ (ВКЛЮЧАЮЧИ ЄВРОПЕЙСЬКІ КРАЇНИ) ВЖЕ СПІТКАЛО ЛИХО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ! Все це свідчить про “глобальний план”, який Карл Сандерс засудив давним-давно!
У Барселоні в Іспанії існує нічний клуб під назвою Baja Beach Club, який використовує verichip в якості ЕЛЕКТРОННОГО ГАМАНЦЯ для своїх постійних клієнтів і VIP-членів. Власник нічного клубу заохочує людей чіпуватися! З червня 2004 verichip також пропонувався в клубі Baja Beach Club в Роттердамі в Нідерландах! Навіть говорилося про новий Baja Beach Club в Кельні (Німеччина), де verichip буде також запропонований. Бар під назвою Bar Soba в Глазго (пригадаємо, що Сполучене Королівство має свого офіційного verichip-дистриб’ютора) також пропонує verichip своїм постійним клієнтам, а його шеф також чіпувався, і який “збіг обставин”, … в Барселонському Baja Beach Club!
Деякі прихильники нових технологій у США і у Великобританії починають чіпуватися, іноді навіть чіпами, призначеними для тварин (!), щоб їм автоматично відкривалися двері або розблоковувався комп’ютер без використання пароля (здається, що лінь тепер стає жахливою хворобою) …, але вони не беруть до уваги, або не усвідомлюють жахливих ризиків і небезпек цих чіпів!
Може verichip став “модною новинкою”? Все веде до того, щоб так і сталося …
В Італії verichip/Health Link був запроваджений в квітні 2004 в лікарні у Римі, а в березні 2005 отримав премію!
У Франції, після періоду сильної спеки, яка викликала смерть сотень людей похилого віку, уряд постарався про те, щоб літні люди, що проживають в будинках престарілих, мали RFID-чіпові браслети або … імплантант verichip! Verichip Corporation хотіла до кінця 2005 знайти надійного дистриб’ютора для Франції!
Розвиток транспондерів (підшкірних мікрочіпів) для тварин і електронних ідентифікаційних карт, що містять чіпи, – перш за все як наслідок так званої “загрози тероризму”, яка нібито загрожує нам усім, і яка є тільки приводом, – це тільки ще один крок, який приводить нас до чіпових імплантантів і показує нам, – що ми, люди, дуже скоро підемо тим самим шляхом, як і (чіповані) тварини, тим більш тепер, коли підшкірні мікрочіпи для людей вже є на нашій європейській землі!
В кінці 2009 шахрайська корпорація VeriChip, щоб краще замести сліди і спробувати відновити гарну репутацію, перейменувала свій чіп у “Health Link” (це підло, особливо коли Ви знаєте, що RFID-чіпи канцерогенні і взагалі не “здорові”!). У листопаді 2009 ми дізналися, що VeriChip Corporation злилася з компанією під назвою Steel Vault Corporation (компанія, яка займається … КРЕДИТНИМ МОНІТОРИНГОМ і запобіганням “крадіжки особистості”, – таким чином, ми повільно переходимо до фінансових операцій), І СПРОБУВАЛА ОТРИМАТИ ГАРНУ РЕПУТАЦІЮ, перейменувавшись в “POSITIVE ID”, тобто “позитивна ідентичність”. Ця назва є абсолютно брехливою і обманливою, оскільки ідентифікація, запропонована цією компанією, фактично означає рабство, знищення Вашого здоров’я і необмежений контроль, а це – зовсім не позитивно)! Остання компанія, яка була створена в цьому диявольському консорціумі, називається VeriTeQ (див. http://www.veriteqcorp.com/index.html). Всі ці компанії працюють над підшкірним RFID-чіпом, або над системами, які можуть бути пов’язані з ним!
Ці махінатори з VeriChip/VeriTeQ’s ТАКОЖ СПРОБУВАЛИ СВОЇ КАНЦЕРОГЕННІ ПІДШКІРНІ МІКРОЧІПИ, – ЯКІ МОЖУТЬ КОНТРОЛЮВАТИ ПОВЕДІНКУ, – ПРОДАТИ ЄВРОПІ ПІД ЧАС МІЖНАРОДНОГО КОНГРЕСУ СИСТЕМ ІДЕНТИФІКАЦІЇ, ЯКИЙ ВІДБУВСЯ 3-5 листопада 2009 року в МІЛАНІ! Таким чином, цей консорціум намагається глобалізувати чіп і завоювати європейський ринок (див. http://www.blacklistednews.com/?news_id=6137)! Загроза є ближчою, ніж будь-коли …
Кілька років тому, в 2005 році, «Європейська група з етики у науці та нових технологіях» представила Європейської комісії доповідь про “імплантанти ICT” (ICT = Інформаційно-комунікаційні технології), частиною яких є і підшкірний мікрочіп (пор. http://www.mediafire.com/?t0zjljzddny).
У цій доповіді група з етики визнає небезпеки імплантантів щодо недоторканності приватного життя, але також і щодо “людської ідентичності” і “індивідуальної суб’єктивності” (так що вплив цих імплантантів на свободу волі і на контроль поведінки загальновизнаний!)! Але ця група з етики також визнає “корисне” застосування мікрочіпа в області медицини! А що стосується інших областей, вважає, що, якщо законодавець знаходиться в ситуації, яка зобов’язує його використовувати цю технологію для СПОСТЕРЕЖЕННЯ або для чогось іншого (цей різновид надзвичайної ситуації, само собою зрозуміло, в доповіді не розкривається і не описується), то використання цього виду імплантантів має бути дозволене!
У цій доповіді йдеться також про МОЗКОВІ імплантанти і про “поліпшення людини”, особливо для людей, що мають легкі генетичні вади розвитку, хвороби або дефекти та інші аномалії, які невидимі на перший погляд! Таким чином, ми знову потрапили в період нацистів з їх гротескною теорією про “надлюдину” (“Übermensch”) і з винищенням та експлуатацією слабких, інвалідів і т.д.?
G29 (Консультативний комітет Європейської комісії) опублікував доповідь щодо RFID. Ця доповідь, по суті, визнає небезпеки RFID для приватного життя, АЛЕ РЕКОМЕНДУЄ НЕ ПРИЙМАТИ НІЯКИХ ДІЙ АБО ОБМЕЖЕНЬ ПЕРШ, НІЖ БУДУТЬ зафіксовані зловживання!
Європейська комісія прийняла рішення не робити ніяких обмежень щодо RFID-технології. Вона побоюється, що величезний ПРИБУТОК, який запланований на індустріальному рівні, через це обмеження був би під загрозою! Проблема полягає в тому, що RFID є технологією, яка вбиває свободу! Здається, що Європейська комісія вже обрала між свободою європейських громадян і прибутком підприємств … А це рішення завдасть шкоду правам і свободам європейських громадян!
Таким чином, Європі більш ніж коли-небудь загрожує втрата свобод і ця гіпер-небезпечна технологія!
Важливе питання: Чи є підшкірний чіп компаній Applied Digital Solutions/VeriChip Corp./PositiveID/VeriTeQ ‘s ЄДИНИМ мікрочіповим імплантантом для людей?
Ні, звичайно ж, ні!
Будь-яку ідею (хорошу чи погану), що приносить гроші на потенційно прибутковому ринку часто одночасно розробляють різні конкуруючі компанії (незважаючи на мораль та етику). Таким чином, в даний час можна побачити й інші компанії, що виробляють чіпи, які прийняли ті зловісні мікрочіпові імплантанти для людей!
Наприклад, європейська компанія TROVAN також продає підшкірні чіпи (див. http://www.eie-korea.com/pdf/ID100IH.pdf або http://www.mediafire.com/?nn1tmiywezx). Існують дві моделі імплантантів: Trovan ID 100 IH і Trovan ID 100 IH/A. Різниця між цими двома моделями не вказана, але, можливо, одна з них – “пасивна”, а інша – “активна” модель …
Найгірше те, що Trovan вже має багато офіційних дистриб’юторів і його продукція вже використовується 60 урядовими агентствами (пор. http://www.trovan.com/Company/Company.html), і десятками країн у всьому світі!
Станом на 7 травня 2013 Австралія, Бенілюкс (Бельгія, Нідерланди та Люксембург), Бразилія, Болгарія, Канада, Китай, Чилі, Колумбія, Коста-Ріка, Чеська Республіка, Німеччина, Греція, Еквадор, Єгипет, Гватемала, Домініканська Республіка, Індія , Іран, Японія, Корея, Казахстан, Малайзія, Литва, Мексика, Нова Зеландія, Польща, Перу, Катар, Румунія, Сербія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, Південна Африка, Іспанія, Португалія, Тайвань, Туреччина, Шрі-Ланка, Україна, Об’єднані Арабські Емірати, Тринідад і Тобаго, Св. Вінсент, Барбадос, Гренада, Ямайка, Сполучене Королівство та (очевидно) США вже мають уповноваженого дистриб’ютора компанії Trovan (див. http://www.trovan.com/contacts.html)!
Малайзійський мікрочіп, який, окрім іншого, може імплантуватися людям підшкірно, зроблений компанією FEC Inc. (http://www.fecinc.co.jp/) …
Звичайно, всі ці підшкірні мікрочіпи мають однакові небезпеки, так само як і однакові можливості їх застосування та численні ризики!
У Бельгії, в червні 2006, після викрадення і вбивства 2 маленьких дівчаток, Стейсі і Наталі, одна з них була зґвалтована, бельгійський депутат і нейрохірург пан БРОТЧІ подав на розгляд законопроект, який дозволить педофілам і сексуальним ґвалтівникам імплантувати дуже небезпечні підшкірні чіпи (пор. http://www.indymedia.be/index.html% 3Fq = node% 252F3390.html і
http://archives.lesoir.be/justice-deux-nouvelles-propositions-de-loi-du-mr-pour_t-20061201-007A6Z.html?queryand=%22brotchi%22+%2B%22puce%22&firstHit=0&by=10&when=-1&begYear=1989&begMonth=01&begDay=01&endYear=2013&endMonth=05&endDay=06&sort=datedesc&rub=TOUT&pos=4&all=6&nav=1)!
Цей проект в даний час заморожений і ймовірно чекає “відлиги”, щоб увійти в силу!
Тут ще раз зіграли на емоціях людей, а злочин використали як привід і як виправдання для впровадження чіпів. Це початок довгого списку і слизького шляху, який веде до тиранії. Згодом всі злочинці, правопорушники і, нарешті, ВСІ громадяни будуть чіповані підшкірними, нейронними і мозковими чіпами, які дозволять контроль і управління свідомістю! Бельгійський депутат Жак БРОТЧІ 28-ого липня 2006 в інтерв’ю для журналу «Le Vif/L’Express» вже визнав, що “ці імплантанти будуть вдосконалюватися в області медицини і сфері забезпечення безпеки”. Отже, метою є не тільки злочинці, а й ЦІЛЕ НАСЕЛЕННЯ! Сполучене Королівство має той самий план – чіпувати педофілів …

Давайте тепер вивчимо нейронні і мозкові чіпи-імплантанти.