Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 7 вересня 2013 р.

Мікрочіпи: Висновок ч.8

Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше людей про небезпеки, які вже на порозі, щоб люди ПОЧАЛИ ДІЯТИ проти того, що деякі всесвітні організації підготували проти нас…
Вам здається ця дійсність безпросвітною? Добре, але безпросвітність не є перешкодою, щоб ми щось робили. Ми кожен день є ковалями долі світу, і злочинна система, підготовлена для нас, не зможе досягти успіху, якщо люди в усьому світі будуть протистояти цій системі. Але ми повинні змінити наші погляди і реагувати! Ми повинні мати хоробрість відсунути убік свій комфорт і висловити свою незгоду.
Крім того, ми повинні бути поінформовані, але водночас і бути обережними і систематично перевіряти надану нам інформацію (не треба забувати, що засоби масової інформації перебувають під жорстким контролем уряду і є частиною великих наднаціональних організацій, які власне і є коренем проблеми, бо зазвичай подають фальшиві або спотворені інформації).
Якщо Ваше серце і свідомість стривожились або прокинулись, читаючи цю статтю, то, будь ласка, продовжуйте це місійне завдання та інформуйте Ваших друзів, Ваші родини та Ваших колег, або передавайте цю інформацію по максимуму, бажано в ЗМІ (англійською мовою або іншою мовою, тому що це повинні почути всі, цілий світ повинен це знати і реагувати).
Світової катастрофи ми зможемо уникнути тільки тоді, коли всі ми повстанемо проти планів групи божевільних людей. З іншого боку, існує багато хороших книг і веб-сайтів (деякі з них показані в списку джерел – глава 10), де Ви знайдете додаткову інформацію. Якщо у Вас ще є деякі сумніви щодо фактів, представлених у цій статті, ці джерела допоможуть Вам переконатися в правді.
Не забувайте: під час Другої світової війни кілька людей, які знали про існування концтаборів або яким вдалося з тих таборів втекти, спробували попередити громадськість. Однак, дуже мало людей вірило їм. Більшість людей не могли повірити, що люди можуть бути настільки жорстокими і що можуть чинити такі жахливі речі. Коли наприкінці війни відкрилися ці табори, люди були в жаху.
Також не треба забувати: нацисти і їх нелюдська система змогли взяти владу завдяки ТИХІЙ ЗГОДІ німецьких громадян! Якщо населення залишиться байдужим, і буде просто знизувати плечима або дозволить маніпулювати собою через пропаганду засобів масової інформації, які пропонують чіп в якості “чудо-продукту”, ми можемо бути впевнені, що мікрочіповий імплантант пошириться і стане універсальним з усіма його похмурими наслідками, які він за собою тягне, і що настане світова диктатура!
Ця стаття була написана з однією метою: попередити Вас, щоб Ви могли уникнути катастрофічного майбутнього і щоб відмовилися від цього диявольського мікрочіпового імплантанта!
МИ ПОВИННІ ПОВСТАТИ І ВИМАГАТИ, ЩОБ ЧІПОВІ (І НАНОЧІПОВІ) ІМПЛАНТАНТИ БУЛИ ПОВНІСТЮ ЗАБОРОНЕНІ І ВИЗНАНІ НЕЗАКОННИМИ!
І, будь ласка, не закривайте очі на правду: Наші країни НЕ є захищені від цієї напасті. Деякі зустрічі, в яких взяв участь д-р Сандерс і які стосувалися “світового уряду і валюти”, мали місце в Брюсселі та в Люксембурзі, у самому серці колись “чистої і чесної” Європи, яку вже спіткала напасть чіпового імплантанта!
Що б не сталося, якщо Вам чи Вашим дітям хтось буде пропонувати або нав’язувати мікрочіпові імплантанти, Ви знаєте, що потрібно відповісти! ЩО Б ВАМ ЦЕ НЕ КОШТУВАЛО, скажіть “НІ” Вашому поневоленню і поневоленню майбутніх поколінь, “НІ” єдиному мисленню і смерті Вашої безсмертної душі, скажіть “НІ” клейну звіра і ВІДМОВТЕСЯ ВІД МЕРЗОТИ МІКРОЧІПОВОГО ІМПЛАНТАНТА!
Скажіть “НІ” підшкірним чіпам для людей!
Скажіть “НІ” чіпам-імплантантам!

10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ


1) АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:
A) Веб-сайти:
http://trumpetministries.net/ (веб-сайт Карла В. Сандерса, в якому пояснюються небезпеки мікрочіпових імплантантів, включаючи управління свідомістю)
http://www.angelfire.com/d20/philadelphians/MMEA.html (християнський веб-сайт, який вказує на жахливі небезпеки мозкового чіпа MMEA (Multiple Micro Electrode Array), включаючи небезпеку управління свідомістю і тілом)
http://www.antichips.com/ (веб-сайт активістів, які борються проти підшкірних чіпів. Містить доповідь на 52 сторінки, яка підтверджує, що підшкірні чіпи є канцерогенні)
http://vkpatriarhat.org.ua/ (веб-сайт Візантійського Вселенського Патріархату, який визнав RFID-чіпи і мікрочіпові імплантанти клейном звіра!)
http://www.nocards.org/ (веб-сайт американської організації із захисту прав споживачів CASPIAN)
http://www.spychips.com/ (веб-сайт проти RFID, авторами є Кетрін Альбрехт і Ліз МакІнтайр)
http://www.veriteqcorp.com/index.html (веб-сайт VeriTeQ, компанії з поганою репутацією, яка торгує підшкірними чіпами-імплантантами для людей)
http://www.trovan.com (веб-сайт європейської компанії Trovan, яка також продає підшкірні чіпи)
http://www.prisonplanet.com (відомий веб-сайт Алекса Джонса, який засуджує плани Нового світового порядку і тоталітарні та вбиваючі свободу технології)

Б) Книги:
-    Katherine Albrecht & Liz Mc Intyre, Spychips, How major corporations and government plan to track your every purchase and watch your every move (Чіпи-шпигуни: Як великі корпорації й уряд планують стежити за кожною Вашою покупкою і кожним Вашим рухом), Thomas Nelson, 2005, 288 сторінок, ISBN-10: 1595550208; ISBN-13: 978-1595550200. (Один з кращих довідників про чіпи, який отримав премію “Lysander Spooner Award” за внесок у літературу. Ви повинні це прочитати!).
-    Katherine Albrecht & Liz Mc Intyre, The Spychips Threat: Why Christians Should Resist RFID and Electronic Surveillance (Загроза від чіпів-шпигунів: Чому християни повинні чинити опір RFID і електронному спостереженню), Thomas Nelson, 2006, 288 сторінок, ISBN-10: 1595550216; ISBN -13: 978-1595550217. (Це – найновіша версія книги “Чіпи-шпигуни”, яка попереджає, головним чином, християн про жахливі небезпеки RFID і підшкірних чіпів для людей).
-    M.R. Delgado, Physical Control of the Mind – Toward a Psychocivilized Society (Фізичний контроль над розумом: шлях до психоцивілізованого суспільства), Harper & Row, 1969, 281 сторінка, ISBN-10: 0060110163; ISBN-13: 978-0060110161 (пор. http://www.freedomfchs.com/pcofthemindbydrjosed.pdf і http://www.mediafire.com/view/?phq9v7qp1cadkdc).

2) ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ:
A) Веб-сайти:
http://www.piecesetmaindoeuvre.com/ (веб-сайт французької організації з Гренобля, Pièces et Main-d’œuvre, що бореться проти чіпових імплантантів, RFID, нанотехнологій, NBIC та інших “некротехнологій” – тобто технологій смерті!)
http://contrelepucage.free.fr/ (французький веб-сайт проти чіпування тварин: перегляньте інформації про те, що намічається, і найновіші новини!)
https://secure.gn.apc.org/members/www.bilderberg.org/phpBB2/viewforum.php?f=7 (франкомовний форум Bilderberg.org збирає інформації проти чіпів, проти Нового світового порядку, проти позбавляючих свободи технологій … не пропустіть його!)
http://catholiquedu.free.fr/revelation/paroissiales/MARQUE.htm (частковий переклад французькою мовою свідоцтв Карла В. Сандера).

Б) Книги:
-    Collectif Pièces et Main-d’œuvre, Terreur et Possession, Enquête sur la police des populations à l’ère technologique, Editions l’Echappée, 280 сторінок; ISBN-13: 978-2915830-16-3. Дивіться: http://www.lechappee.org/. Книга, яку Ви безперечно повинні прочитати. Вона допомагає зрозуміти, до чого веде жахлива і тоталітарна технологія. Не пропустіть її!
-    Collectif Pièces et Main-d’œuvre, RFID: la police totale – Puces intelligentes et mouchardage électronique, Editions l’Echappée, 80 сторінок; ISBN-13: 978-2-91583026-2. Дивіться на: http://www.lechappee.org/.
-    Collectif Pièces et Main-d’œuvre, Nanotechnologies/Maxiservitudes, éditions L’Esprit Frappeur, 2006, 137 сторінок; ISBN-10: 2-84405-226-6. (Чудова книга, яку Ви повинні прочитати; коштує приблизно 5 євро! Більшість текстів можна знайти на веб-сайті французької організації “Pièces et Main-d’œuvre”. Більш детальні інформації про книгу знайдете:
http://www.piecesetmaindoeuvre.com/spip.php?page=resume&id_article=53. (Ця книга говорить про небезпеки підшкірних чіпів, RFID і нанотехнологій.)
-    Serge MONAST, Agence Internationale “Presse Libre Nord-Américaine”, numéro spécial, volume 2, n°4-8, avril-août 1994, 153 сторінки. (пор. http://fr.scribd.com/doc/32667260/Vaccins-Cristaux-Liquide-Serge-Monast і http://www.mediafire.com/view/?zyfton4cjmo). Цей спеціальний випуск містить інформацію про чіпи-імплантанти і вакцини рідких кристалів.


ОСТАННЄ ОНОВЛЕННЯ: ТРАВЕНЬ 2013.
Вік Флейм

http://vkpatriarhat.org.ua/?p=14976