Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 5 вересня 2013 р.

Додаткові технології до мікрочіпових імплантантів ч.7

Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки.
Будь ласка, пам’ятайте це: все, що сказано в цій частині статті, вже тепер існує. Якщо Ви не чули про це в засобах масової інформації або якщо Ви поки що не чули про це взагалі, це не означає, що якісь речі не плануються без Вашого відома!
Кібернетика та трансгуманізм:
Ця частина технології знаходиться (офіційно!) тільки в першій стадії розвитку. Однак, деякі статті, наприклад, стаття, що вийшла у Washington Post 28-ого серпня 2001р. (французька версія статті: http://www.lemonde.fr, випуск від 15-го листопада 2001 року), не можуть залишити нас байдужими.

У доповіді говориться про відкриття, яке дозволяє взаємодію живих клітин головного мозку людини з електронною схемою, яка зроблена з кремнієвих елементів.
Експеримент полягав у створенні “частково живої” електронної схеми, де вдалося з’єднати ряд живих нервових клітин – нейронів равлика з елементами кремнієвого чіпа. Нейрони парами з’єднали між собою через синапси, а пари з’єднали з транзисторами чіпа, утворюючи схеми. Так клітини (нейрони) можуть “спілкуватися” між собою і з кремнієвими елементами: http://www.neuroelectronics.narod.ru/Another_skin/maks_plank.htm
Що розроблялося в цьому дослідженні? Розроблялася штучна сітківка і протези, які б поповнили людську нервову систему (!), і допомагали б сліпим повернути зір, глухим – слух, а паралізованим можливість “переміщати об’єкти за допомогою однієї лише думки”; розроблялися комп’ютери, які будуть настільки ж винахідливими і пристосованими як наша нервова система, а також конструювалося покоління роботів, які зможуть дійсно називатися “інтелектуальними”.
Роботи і люди мають спільні особливості: вони – ДВОНАПРАВЛЕНІ істоти, і в них проходять електричні імпульси (людська нервова система посилає і отримує електричні імпульси). Ця двонаправленість означає, що те, що йде в одному напрямку, може йти також у зворотному. Роботи і люди керуються як наказами, що виходять зсередини, так і наказами ззовні! Ось, наприклад:
Накази зсередини: йдеться про накази, що виходять з мозку людини або від робота. Ці накази йдуть через нерви (або через кабелі робота) і дозволяють ворушити кінцівками (= рухові накази).
Накази ззовні: ці накази отримує людина ззовні через сенсори (очі, ніс, вуха, пальці, шкіра і смакові рецептори), а робот через датчики (звуковий датчик, ультразвуковий датчик, інфрачервоний датчик, світлочутливий датчик, камери і т.д.). Ці накази прибувають ззовні і входять у мозок людини або робота.
Саме ця двонапрямленість і факт, що обмін інформацією може відбутися завдяки електриці, що проходить кремнієвими чіпами і нейронами, дозволяє створювати кіборгів, тобто істот, які складені частково з живої органічної матерії, і частково з електронної, автоматизованої та неживої матерії.
Вже зараз можна собі уявити, окрім чудових і нібито “гуманних” застосувань, небезпеку цієї технології, яка дійсно грає з живими істотами! Зрештою, кібернетичні руки і долоні вже існують, їх розробляли і тестували на людях в багатьох частинах світу. Деякі з цих кібернетичних кінцівок також працюють завдяки … мозковим чіпам!
Причини для введення кібернетики завжди ті ж самі: по-перше, маються на увазі “псевдомедичні” виправдання, які стверджують, що лікують або допомагають людям з допомогою кібернетики або імплантантів, по-друге, в якості аргументації подається сучасність, зручність і прогрес; і нарешті, існує навіть проект “поліпшення” людини, який може додати людям “нові здібності”. Цей жахливий задум (фізично “поліпшити” людину) є частиною плану трансгуманістів. Трансгуманісти – це божевільні геніальні вчені, які хочуть вийти за межі людських можливостей, щоб за допомогою технології зробити з людини безсмертну “надлюдину” (тобто, це – відновлення старого нацистського міфу про надлюдину Übermensch). Тепер трансгуманісти (іноді їх називають технологічними прогресистами) мають навіть свій логотип “технологічної сингулярності”, представлений символом H +.

Нанотехнологія:
Нанотехнологія заснована на “досягненні нескінченно малих розмірів”. У цьому виді технології вчені працюють в масштабі нанометра (нм). Один нанометр є мільярдною частиною метра або в 80.000 раз менше, ніж товщина волосини!
Отже, ця технологія працює на молекулярному або атомному рівні.
Нанотехнології застосовуються у багатьох областях: від області розваг – до військової зброї, від харчування – до спостереження!
Як будь-яка інша технологія, яка приносить “великі гроші”, і ця намагається досягти максимуму, при цьому хвалиться “гуманістичними” і гуманітарними властивостями, але насправді такі застосування можуть бути небезпечними (і ми до цього вже прямуємо, як бачите). Європа хоче створити індустріальну платформу нанотехнології і, тільки на 2003 рік Європейський союз надав 700 мільйонів євро (!) для нанотехнологічних досліджень. Такі великі кошти він, без сумнівів, не дає на благодійні цілі.
Отже, Європейська комісія (включаючи свого посла, пана Філіпа Бюскена, колишнього бельгійського політика, який став комісаром Євросоюзу з наукових досліджень), не криючись і без докорів сумління фінансувала, серед інших, проект “ДНК-матриць і біочіпів”, щоб розробити біочіп для дешевого аналізу ДНК. Це сумно, але це правда!
Отож, наша стара добра Європа явно НЕ захищена!
Важливе питання: Які ризики від введення наночіпів або нанороботів в наше тіло? Оскільки ці наночіпи можуть використовуватися, щоб “визначити ракові клітини” або вилікувати хворобу в людському тілі, то чому вони не могли б використовуватися і для того, щоб зруйнувати те саме людське тіло? Зрештою, це тільки залежить від цілей і програмування …
Ви також повинні знати, що, в той час, коли Ви читаєте це, робляться технічні та технологічні спроби створити ідентифікаційні наночіпи (які повністю невидимі для людського ока) і імплантувати їх у людське тіло, тим чи іншим способом. Деякі проекти на нанорівні були розвинені спеціально для цієї мети! Найбільша небезпека полягає в невеликому розмірі цих наночіпів: вони абсолютно невидимі для неозброєного ока і можуть бути введені в тіло без відома людини, а саме: через ін’єкцію, їжу, інгаляцію, або навіть через пори шкіри!
Слід також відзначити, що коли наночастинки потраплять в тіло, вони можуть без проблем пройти через бар’єр імунної системи, і навіть через гематоенцефалічний бар’єр, який захищає нашу центральну нервову систему (таким чином, ми повністю беззахисні проти них)!
Найбільша небезпека полягає в ризику, що протягом декількох років будуть створені наночіпи, призначені для ідентифікації, простежування, і для емоційного і гормонального контролю, а також управління свідомістю … людини! Ось ще одна причина, чому ми повинні без зайвого зволікання щось робити!

Біометрія:
Біометрія – наукова дисципліна, що вивчає способи вимірювання різних параметрів людини, але сьогодні вона частіше використовується як засіб контролю і аутентифікації. Коли було виявлено, що відбитки пальців є постійними і унікальними, що вони створені ще до народження і що залишаються незмінними протягом цілого життя, наша “хороша стара” індустрія без моральних докорів використала їх для створення ідентифікаційних систем, заснованих на відбитках пальця, на морфології руки, на аналізі зразків ДНК або на скануванні і розпізнаванні райдужної оболонки ока (а це – найточніший метод).
Знову нам суггестивно показують “чудові” переваги і миттєвий прогрес, які ця технологія пропонує: Геть паролі і конфіденційні коди, які важко запам’ятати, геть небезпеку крадіжки, забуття, шахрайських переказів і т.д.
Зрозуміло, ніхто не публікує ніяких доповідей (або не достатньо їх акцентує) про серйозні негативні наслідки біометрії, які стосуються втрати приватного життя і свободи!

Технологія HAARP:
HAARP (Програма активного дослідження північного сяйва) є проектом армії США і нафтової компанії Apti-Arco. Ця програма замінила проект “Star Wars” (Зоряні війни), з тією відмінністю, що HAARP – наземна система. HAARP – потужна і полівалентна, використовує іоносферу (шар атмосфери над стратосферою, що складається з іонізованих частинок, які сильно електрично заряджені) в якості енергетичної зброї. Для повної інформації про цю тему Ви можете відвідати веб-сайти, що містять статті про HAARP: http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/haarp_mind_weather_control.htm; http://www.usinfo.ru/haarp.htm
HAARP – це величезна станція в кілька гектарів, розташована на полігоні Гаккон (штат Аляска). Це – обширна безліса і плоска площадка з 180 антенами, 24 метрів заввишки; кожна з них приєднана до передавача, потужність якого трохи менше ніж 1 000 000 (!) ват. Для чого використовується HAARP: бомбардує іоносферу надзвичайно високочастотними хвилями. Іоносфера в результаті цього перетворюється в щось на зразок величезного віртуального “дзеркала”, яке діє як антена. Ця віртуальна антена передає хвилі надзвичайно низьких частот, тим самим створюється якась “гігантська мікрохвильова піч” в певній частині іоносфери. Хвилі надзвичайно низьких частот шкідливі для нервової системи людини і можуть дозволити управління свідомістю, наприклад, впливаючи на психіку створювати галюцинації і т.д.
Можливі застосування HAARP:
• Руйнує всі види бездротового зв’язку і мовлення.
• Повністю порушує морську і повітряну навігацію; виводить з ладу апаратуру ракет, літаків і наземних бойових систем.
• Викликає сильні вибухи, настільки ж сильні як атомна бомба.
• Заподіює масштабні аварії в електромережах, на атомних станціях, нафто- і газопроводах.
• Змінює погоду над заданими регіонами: може викликати смерчі, зливи, повені, тайфуни, землетруси, цунамі.
• Впливає на людську поведінку, а, враховуючи потужність HAARP і те, що хвилі можуть впливати на поведінку людини, можна собі тільки уявити, для яких жахливих речей її можна використовувати (напр.: можна занурювати в сон жителів цілих населених пунктів або приводити їх у стан паніки і т.д.).
Також можна провести зв’язок з мікрочіповими імплантантами: HAARP могла б працювати як дуже потужне реле для супутників або як гігантський передавач для управління свідомістю цілого населення! Тим, хто цікавиться HAARP, пропоную книгу, написану Джинною Меннінг і доктором Ніком Бегичем під назвою: “Angels don’t play this HAARP” (Ангели не грають з HAARP) (пор. http://www.amazon.fr/Angels- Dont-Play-This-Haarp/dp/0964881209; однак інші книги, написані автором Джинною Меннінг, читати не радимо).

Нановакцини і вакцини, що містять рідкі кристали:
Вакцини, що містять рідкі кристали, є новинкою в області вакцинації.
ДНК може утворювати рідкі кристали. Ідея вакцин, що містять рідкі кристали, полягає в ін’єкційному застосуванні “голої ДНК” в організм (наприклад, внутрішньом’язовим шляхом). “Гола ДНК” створена з повторюваних послідовностей ДНК, які є носіями клітинної інформації (ця ДНК може бути синтетичною). На ці повторювані послідовності ДНК пересаджують або послідовності вірусної ДНК або гени, що кодують вірусні або бактеріальні білки. Інтеграція цього генетичного матеріалу в наші клітини є дуже швидкою.
Ось у чому проблема: коли Вам ін’єкційно ввели вакцину, то хто може точно знати, з чого саме вона складається? Хто знає, чи є це “традиційна” вакцина, чи вакцина, що містить рідкі кристали? Навіть лікарю, який її Вам вводить, байдуже, що в ній міститься!
Але питання, яке тут розглядається, стосується знову ж таки управління і контролю людиною, оскільки “чужорідна” ДНК, імплантована через вакцину, може бути певним видом “антени”, що програмується  ззовні, а цілі її введення в наш організм можуть дуже відрізнятися від гуманних медичних цілей.
Найбільш ймовірно, що як тільки ці вірусні частинки і частинки ДНК будуть включені в наш організм, існує ризик, що вони будуть стимульовані якимись зовнішніми чинниками (наприклад, певна довжина хвилі, що транслюється супутниками, може прийматися мікрочіповим імплантантом в тілі), і будуть не активувати нашу імунну систему, а навпаки пригнічувати її, поки її повністю не паралізують, або ж будуть продукувати токсини і смертельні віруси.
Отож, це буде певна техніка, що працюватиме через якусь клітинну антену, яка буде “розладжувати” свідомість людини. Ця техніка використовуватиметься проти людей, з метою масового управління та контролю!
Деякі люди серйозно задумалися над цим, особливо у Квебеці і в США.
Існує хороша книга Anne Givaudan (у співпраці з Д-р Antoine ACHRAM) “Celui qui vient, tome 2: Les Dossiers sur le Gouvernement Mondial” (“Звіти про Світовий уряд”), яка дуже ясно говорить про значення вакцин, значення, яке, безумовно, навіть близько не є лікувальним (деякі вакцини мають дуже серйозні побічні ефекти!). Ця книга містить частину про мікрочіпи, але її головною темою є Один світовий уряд і Новий світовий порядок.
(Примітка: Це – єдина книга Анни Givaudan, яку я рекомендував би, оскільки вона базується на серйозних фактах з преси і наводить переконливі докази. Проте, я зовсім не рекомендую читати її інші книги, оскільки вони сильно орієнтовані на духовність Нью Ейдж, не наводять жодних доказів чи інформацій, є шкідливими, тому їх читання слід уникати.)
Крім того, в даний час ІСНУЮТЬ НАНОВАКЦИНИ, ЩО МІСТЯТЬ НАНОЧАСТИНКИ, ЯКІ ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНІ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я І ЯКІ Є НАСТІЛЬКИ МАЛЕНЬКИМИ, ЩО МОЖУТЬ ПРОНИКНУТИ В ЛЮДСЬКИЙ ОРГАНІЗМ ЗА ДОПОМОГОЮ ОБПРИСКУВАННЯ, А ЦЕ ДОЗВОЛЯЄ ЇМ ПРОЙТИ ЧЕРЕЗ ПОРИ ШКІРИ ЧИ СЛИЗОВІ ОБОЛОНКИ! Наприклад, наночастинки були виявлені у вакцинах H1N1, які були випущені в продаж в 2009 році (див. http://mondialisation.ca/index.php?context=va&aid=15207)!
Крім того, фармацевтичні компанії вже починають виробляти і тестувати нановакцини, наприклад, російська компанія “РОСНАНО” (пор. http://www.rosnano.ru/Home.aspx)!
Ось тільки “невелика” проблема полягає в тому, що НАНОЧАСТИНКИ СПРИЧИНЯЮТЬ ДУЖЕ СЕРЙОЗНІ ПРОБЛЕМИ ЗІ ЗДОРОВ’ЯМ, І МОЖУТЬ НАВІТЬ ВИКЛИКАТИ СМЕРТЬ! Дослідження, розроблене Пекінською лікарнею Чаоян (Chaoyang), підтвердило, що наночастинки викликають пошкодження легенів та інші злоякісні захворювання в людей (див. http://mondialisation.ca/index.php?context=va&aid=15207)!
Таким чином, вакцини – це прихована небезпека, яка під маскою турботи про “здоров’я” може людству завдати великої шкоди!

Хімтрейли:
“Хімтрейли” (= хімічні сліди) сліди у вигляді аерозолю, що з’являються після розпилень реактивних та інших літаків. Однак вони не є звичайними конденсаційними слідами, тобто “слідами інверсії літака”, а складаються з хімічних частинок, які падають на населення сіл і великих міст, над якими літак скинув свій небезпечний “вантаж”!
Головною особливістю цих хімічних слідів є їх діапазон на небі і їх “тривалість”. Спочатку вони схожі на інверсійні сліди, але потім вони поширюються так, що виглядають як “великі хмари” і іноді можуть залишатися в небі більше 30 хвилин або навіть кілька годин, перш, ніж зникнуть. Справжня мета цих “хімічних операцій” до кінця не відома. Можливо, цими хімікатами руйнують імунітет населення або тестують їх токсичність на людях. А можливо, з їх допомогою підвищують парниковий ефект чи поширюють віруси, наночастинки, бактеріологічну зброю на певні території або зміцнюють потужність і ефективність установки HAARP.
Так чи інакше, одна річ безперечна: уряд зазвичай є вплутаний в ці “хімічні операції”, і Конгрес США навіть визнав хімтрейли “екзотичною зброєю”. Більш повну інформацію щодо хімтрейлів можна знайти на веб-сайтах (французькою мовою): http://www.chemtrails-france.com/; (російською): http://3rm.info/29241-koshmar-xxi-veka-bolezn-morgellonov-nanoteh-i-himtreyly.html; http://pravdu.ru/arhiv/tehnologiya_smerty_himiya_trasi.htm.

Інші засоби як пригнічувати або поневолювати людей:
У сучасний період існує стільки способів, як використовувати навколишнє середовище, тварин і людей в якості піддослідних кроликів, або як перетворити їх на безглузді зомбі, що ми не зможемо детально про все розповісти. Сюди, наприклад, також належать генетично модифіковані організми (GMO), клонування та інші генетичні зміни, а також і “екзотична” зброя, зброя направленої енергії (DEW) або зброя і програми ЦРУ, призначені для управління і контролю свідомістю і поведінкою людини. Ви можете ознайомитися з цими програмами глобалістів і ЦРУ за цією адресою: http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/mind_control_index.htm.
Нещодавно “вчені” створили біологічний транзистор і біологічний комп’ютер (див. http://www.independent.co.uk/news/science/biological-computer-that-lives-inside-the-body-comes-one-step-closer-as-scientists-make-transistor-out-of-dna-and-rna-8553915.html) Цей біологічний комп’ютер дозволить “ПЕРЕПРОГРАМУВАННЯ ЖИВИХ СИСТЕМ”, а це, безсумнівно, становить ризик виникнення тоталітарних ексцесів і повного біологічного контролю та управління людиною!
Коротше кажучи, вивчивши дані технології та методи, можна стверджувати наступне: вони завжди супроводжуються “чудовими” і “корисними” аргументами і намірами. Однак ці винаходи часто виходять з індустріальної сфери та/або з військового середовища, що, робить їх потенційною зброєю, тому що вони первісно призначені тільки для цілей панування, війни або вигод.
Найбільша помилка людства в наш час полягає в тому, що будь-яку річ, будь-яку істоту і найдорогоцінніший дар – життя – воно розглядає як звичайний товар, і має схильність жертвувати духовним на користь матеріальних речей. Приходить час, коли ми повинні будемо зробити дуже важливий вибір: або ми виберемо курс радикальних змін, а цим повернемо справжні цінності, або будемо індиферентні і толерантні до всіх цих жахів, які вже тепер відбуваються, але в цьому випадку це буде болюча дорога, кінець якої – смерть.
Світ дійсно потребує інформування, потребує, щоб люди реагували і потребує великої істинної жертовної любові, щоб у майбутньому побачити кращі часи.
А тепер, перейдемо до висновків …