Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 30 березня 2015 р.

Слово для студентів

Дорога молоде! Надсилаю моє слово до тих, хто у смутку та чия душа прагне бути щасливою.

Якщо ви дозволите взяти себе в рабство західним консумізмом, то потрапите до рабства наркотиків, алкоголю, нечистих збочень тощо. Ви вже не будете спосібні любити, жертвуватися, створювати здорові родини і виховувати дітей, закінчите як бомжі в депресіях і в рабстві своїх пристрастей. Молода людина не хоче прийняти Христа. Не хоче задуматись над смислом свого життя, тому що вже є нарушна мисленням декадентного Заходу, який за вершину щастя покладає необдуманий егоїзм, консумізм, цинізм та збочення. Молода людина, навіть, якщо і вийде з тої системи світу, не витримає. Повернеться знову назад, тому що немає живої, правдивої або правовірної спільноти, яка б йому давала силу і приклад до найбільшого геройства і до найбільшої боротьби з самообманом гріха, який є в нас і засліплює людину.
Ісус дає відповіді на найважчі питання життя: терпіння, смерть, несправедливість, і на питання, що є після смерті.

Оксано, Василій, Андрію… поверніться назад до міцних фундаментів, на яких поставили своє життя ваші діди і прадіди. Тим певним фундаментом є Ісус Христос і Його Євангеліє! Перед вами є життя. Чи будеш щасливий або нещасливий про це вирішуєш вже сьогодні. Щастя не знайдеш в наркотиках, алкоголю, грошах, кар’єрі, сексуальному увільненні чи збоченню. Це все є на хвилину, а потім прийде опущеність, депресії, безнадія. Дорога до щастя провадить через пізнання та прийняття правди про своє життя. До цього є потрібно на хвилинку зупинитися і поставити собі основні питання: Який є смисл і мета мого життя? Що є після смерті? На ці питання тобі дає відповідь Ісус Христос. Мусиш Його найперше вірою прийняти. Він помер за тебе і твої гріхи. В Ньому маєш відпущення гріхів. В Ньому маєш мир, який світ тобі дати не може. Ісус говорить сьогодні до тебе: «Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду» (Одкр 3,20). Відкрий Йому своє серце та прийми Його як свого Спасителя. Він змінить твоє життя.

Що робити далі?


Розпочни молитися. Закрийся в своїй кімнаті, розмовляй з Богом і читай Боже Слово. Найперше, Дії Апостолів, Євангелії, листи… Читай одночасно Життя Святих. В Божому Слові є багато таїнств та незрозумілих для тебе речей. Коли не розумієш, читай дальше, з часом до цього неясного слова отримаєш світло. Не шукай пояснення в ліберальних теологів, проповідників і священиків.
Потім шукай живу правовірну спільноту тих, хто прийняв Христа.