Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 1 травня 2016 р.

Христос Воскрес!

Сьогодні переживаємо таїнство Христового воскресіння. Пасха нам пригадує, що Ісус є воскреслий - живий. Сила його воскресіння, яка визволяє, дає правдиву свободу та перемінює людське серце діє і сьогодні у душах тих людей, які увірували в нього та живуть згідно його Слова.
В чому суть пасхальної радості? Її суть у тому, що Ісус своєю смертю і воскресінням переміг смерть, гріх і диявола, який тримав людей у тенетах брехні та ідолопоклонства. Ісус відкрив немов коридор для духовного воскресіння та визволення народів. Цю місію спасіння Христа воскреслого несли апостоли до усіх народів. Кожна людина отримала шанс через віру в Ісуса прийняти перемогу та правдиву свободу, яка є тільки у Христі. Свобода - це бути вільним від гріха. Свобода - це сила перемагати зло - гріх, який зроджується в нас (стара людина) та на зовні нас (спокуси диявола і світ). Цю силу дарує Ісус! Тому з Ним ми можемо жити новим життям!
Після кожного помирання з Ісусом через терпіння, переслідування тощо - приходить воскресіння.
Приймімо у ці радісні дні Христової Пасхи силу Христового воскресіння та не повертаймося до старих гріхів.