Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 16 жовтня 2016 р.

Інтернет - це злодій часу

Навіть, якщо ми використовуємо Інтернет в добрих цілях, він краде в нас багато дорогоцінного часу, який ми б могли приділити для Господа Ісуса, для наших рідних: жінки, чоловіка, дітей чи батьків. Інтернет - це бум 21 століття. Він вимагає від людини здорових моральних принципів та самовиховання, інакше є велика небезпека попасти на «болота і трясовини», які розставив диявол, щоб ловити людські душі.

Інтернет – це найшвидший інструмент передачі та поширення інформації: добра і зла.

Спостерігаю, як Інтернет втягує молоді подружжя у свої мережі, створюючи при цьому тріщини у їх сімейних відносинах: закритість, егоїзм, агресивність, байдужість, холодність, нерозуміння тощо. Це все може завершитися сімейними скандалами чи розводом. А що говорити про дітей? Що з їх душами робить Інтернет, коли там нема контролю і моральних засад?



РЕКОМЕНДАЦІЯ: Хочеш мати внутрішню свободу від Інтернету? Раджу тобі ці 4 пропозиції:

1. Зберігай здорові моральні принципи. Не відкриває своє серце для інфекції яду гріха. Пям’ятай, що Бог тебе бачить!

2. Визначи конкретний час і дні для Інтернету.

3. Мусить бути чітка мета: Що я маю зробити чи що дізнатися в Інтернеті?



4. Коли спостерігаєш за собою переборщення, тоді постанови собі піст на Інтернет (свою цікавість), наприклад, 1 тиждень без нього.