Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 16 жовтня 2016 р.

Народ, що втратив свою моральність, втратить свою землю

За останні 30 років в Європу переїхало приблизно 50 мільйонів мусульман. Було побудовано сотні мечетей, а держави, особливо Англія, Німеччина, Франція, Голландія, фінансували будівництво мечетей з державної скарбниці. У той же час в Єгипті було знищено багато старовинних храмів, які існували там понад 1000 років. Там були здійснені теракти, особливо на Різдво під час Богослужінь, при чому загинуло сотні християн. З Іраку та Ірану християни були масово депортовані (понад мільйон), а громадськість про це мовчить. З боку ООН не було ніяких санкцій, ніяких резолюцій і рекомендацій щодо обмеження прав релігійних меншин. Яка це справедливість? Причиною цього є не мусульмани, а відступницьке християнство Європи і Америки. Правовірних католиків відступницька ієрархія таврує як фундаменталістів і фанатиків та переслідує їх, в той час як мусульман ця ієрархія надзвичайно привілеює і навіть віддає їм в розпорядження свої храми.
Глобалізатори, які просувають ісламізацію Європи, також просувають і пріоритет гомосексуалізму й транссексуалізму. Хіба вони не знають, що у мусульман за гомосексуалізм існує смертна кара? Їх вішають на підйомних кранах і вуличних ліхтарях. Це дивна шизофренія з боку представників ЄС і Ватикану.

Фінансова допомога іммігрантам

У Німеччині іммігрант має право отримувати 150 євро в тиждень (600 євро в місяць), діти до 10 років – 50 євро, до 18 років – 75 євро. У Швеції – 300 євро в тиждень на дорослого (1 200 євро в місяць) і 250 євро на кожну дитину, незалежно від віку (1000 євро на місяць). У Франції біженець має право на 230 євро в тиждень, дитина – 150 євро в тиждень. Швеція і Франція до того ж сплачують дотації на житло (від 150 до 250 євро на місяць). Таким чином, мусульманська сім’я (чоловік, дружина і троє малих дітей) за 28 днів (за місяць) абсолютно без праці отримують в Німеччині мінімально 1 800 євро, в Швеції – 5 400 євро, а в Франції – 3 640 євро. Якщо сім’я має 10 дітей, в Швеції отримує 12 400 євро в місяць, у Франції – 7 840 євро. Німеччина виплачує допомогу тільки сім’ям з дітьми, і тільки протягом 1 року, і все ж іммігранти хочуть переїжджати в Німеччину. Чому? Німеччина пропонує щось, чого немає в інших країнах: фінансову підтримку мусульманським релігійним громадам. Якщо кількість членів громади перевищує 1000 осіб, вона стає організацією, фінансованою державою, і має право на 2,5 млн. євро на рік на свою діяльність. Отже, якщо в Німеччину переселиться 1 мільйон мусульман, які розділяться на 1000 релігійних громад, і кожна отримає 2,5 млн. євро на рік, то разом отримають 2 млрд. 500 млн. на рік. Це, очевидно, жест т.зв. джизьї – релігійного податку, яким німці вже підкоряються закону шаріату і, таким чином, добровільно стають рабами ісламу. Німці, мабуть, вже втратили здоровий глузд. Це не дивно, адже з Німеччини вийшли сучасні єресі т.зв. історично-критичної теології, яка заперечує суть всього християнства і скликає прокляття як на Німеччину, так і на всі християнські народи, які приймають цю єресь. Це плід прокляття згідно Гал. 1,8-9: «Якщо хтось проповідує інше євангеліє, нехай буде проклятий!».

Наслідком єресей було і те, що християни прийняли шанобливе ставлення до інших релігій і їх демонів (II Ватиканський Собор-1965, Асиж-1986), покинули Божі закони і проголосили пріоритет гомосексуалізму та сексуальних збочень (папа Франциск цілує ноги транссексуалам). Наступним результатом єресей християнської Європи є те, що і політична система, особливо завдяки канцлеру Німеччини Меркель, просунула Лісабонську угоду з пріоритетом гомосексуалізму. Тому прокляття прийшло передусім на Німеччину. Німці руйнують свої власні сім’ї через викрадання дітей ювенальною юстицією, а тих, які залишаються, деморалізують через сексуальне виховання в школах. Батьків, які захищають своїх дітей, називають гомофобами і карають позбавленням волі до трьох років.

Повторюємо: Проблемою є не мусульмани, а відпалі християни, які не мають ні розуму, ні совісті і просувають автогеноцид свого народу і людства.


Джерело: Витяг із "Шукай правду? Християнство ті іслам", 16 ч. "http://vkpatriarhat.org.ua/?p=28086