Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 14 лютого 2017 р.

Сьогодення: переслідування християн у світі

Не тільки ІІ Світова війна причинилася до голокосту населення (більше 70 млн), але є ще другий тихий релігійний голокост, а це голокост християн. Християнська віра є найбільш переслідувана у сучасному світі. Про це заявляє у своїй доповіді Center for Study of Global Christianity, заснований в кінці 50-х році при Гордон-Конвелській Теологічній Семінарії Гамілтону (США).

У 2016 році 90 тис. охрещених віруючих були вбиті за свою віру в Ісуса Христа, а це означає 1 людина кожної 5,8 хвилини. Більша частина (70 %) цих сучасних мучеників померли в Африці, решта в країнах Центральної Азії та далекого Сходу.


Згідно підрахунків центру число християнських мучеників з 2005 по 2015 роки перевищує 900 тис. осіб. Як свідчать події в Іраці, Сирії та Єгипті, переслідування християн не зменшуються, але навпаки – зростають. Найбільше християнська віра є утиснена і поставлена поза законом в ісламських країнах, де діє закон шаріяту та атеїстичній Північній Кореї.