Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 17 червня 2017 р.

Канада: гендерна диктатура торкнеться християнських сімей

Два тижня тому у канадській провінції Онтаріо правляча Ліберальна партія просунула “тоталітарний” гендерний законопроект – Закон про підтримку дітей, молоді та сімей або Закон-89, який передбачає велику реальну загрозу вилучати дітей з християнських сімей за свої релігійні та моральні переконаннями відносно ЛГБТ осіб, повідомляє (LifeSiteNews). Цей закон має за ціль агресивну пропаганду гендерної ідеології.

Християнські юристи стверджують, що цей закон є інструментом для пропаганди ґендерної ідеології в канадських родинах. Законо‑89, має замінити чинний нині Закон про службу опіки над дітьми і сім’ями. Своїм змістом він запроваджує для суддів і соцпрацівників, які займаються захистом дітей, опікунством і всиновленням, вимогу шанувати і враховувати не тільки їхню расу, родовід, місце народження і колір шкіри, етнічне походження, громадянство, неповносправність, релігію, стать, але також сексуальну орієнтацію, статеву ідентичність і ґендерне вираження (gender expression).

Закон-89 змінює також критерії визначення «найбільшого блага дитини». Згідно з пропонованими приписами, урядовці повинні тепер брати до уваги «статеву ідентичність» та «ґендерну вираженість» дитини.

Крім цього, при визначенні блага дитини має братися до уваги заявлене дитиною «сповідання» — не як досі, «віра, в якій батьки виховують дітей». Згідно з пропонованими приписами Закону‑89, батьки зберігають право вирішувати питання освіти і виховання дитини тільки тоді, якщо їхні дії будуть «згідні з визнанням, соціальною і культурною ідентичністю дитини». Ці зміни дозволяють набагато більше, ніж попередній закон, втручатися соціальним службам держави у внутрішнє життя сім’ї.

На думку канадських християнських діячів і юристів, а також прородинних діячів (організацій Parents as First Educators, REAL Women Canada, the Association for Reformed Political Action Canada), рішення становлять загрозу для християнської сім’ї. Достатньо, щоб у вчителя виникла підозра, що дитина ставить під сумнів свою стать або сексуальну орієнтацію і не має при цьому підтримки батьків, як він буде зобов’язаний повідомити цей факт відповідним службам, які перевірятимуть, чи дитині не завдано кривди батьками і чи не треба її в них забрати. Крім того, батьки, які хотіли б усиновити дитину або стати її опікунами, а при цьому противляться ідеології ґендеру та «ґендерному вираженню», можуть бути виключені зі списків усиновителів як ті, що «діють не в інтересах дитини».

Гендерна ідеологія стала в Канаді пріоритетом внутрішньої соціальної політики. Вона через законодавче поле створює психологічний та юридичний тиск на християнських та здорово-мислячих батьків, які відрізняють чорне від білого.

Закон-89 – «Це прямий удар проти батьківського авторитету,» наголосила Тетяна Граник Аллен, виконавчий директор Батьки в якості перших вихователів (PAFE), яка разом з Асоціацією реформаторських політичних дій (ARPA) була першим серед опозиціонерів цього законопроекту.

Агентство допомоги дітям тепер має «певний підрозділ поліції, який може увірватись у ваш дім і забрати ваших біологічних дітей, якщо дізнається, що ви проти ЛГБТ ідеології і шахрайської теорії гендерної ідентичності (…). Ми вже бачимо, як подібна тиранія відбувається в інших країнах, таких як Норвегія, де головна служба захисту дітей, Barnevernet, брала участь в численними гучними конфіскаціями дітей з сімей, де існували традиційні принципи», – заявив Джек Фонсека, старший політичний стратег Campaign Life Coalition.

Фонсека зазначив, що ліберальний законопроект дає легальне прикриття для державних службовців до дискримінації по відношенню до християн, які хочуть усиновити або прийняти як прийомних дітей.

Це показує «приголомшливе лицемірство і антихристиянський фанатизм» лівих, сказав Фонсека.

Джек Фонсека також виразив заклик до християнських лідерів, особливо католицьких єпископів: «Чому найсильніше духовне тіло в цій провінції, католицька ієрархія, не підняла палець і не підняла голос, щоб протистояти цій тиранією проти християнських сімей?».

«Відсутність духовного керівництва вбиває нас. Кожен раз, коли ліберали, на федеральному або провінційному рівні, кидають каучук ЛГБТ, щоб відібрати наші права, або демонізувати нас як фанатиків, ми не чуємо нічого іншого від Церкви, окрім мовчання. Це повинно припинитися!”, – сказав політик.

LifeSiteNews вже ініціювали збір петицій на скасування дискримінаційного та християнофобного Закону-89.