Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 7 червня 2018 р.

Сучасні єресі релігійного синкретизму

У Католицькій Церкві коренем сучасних єресей релігійного синкретизму стали єретичні формулювання в декларації "Nostra aetate " ІІ Ватиканського собору (1962-1965) відносно нехристиянських релігій та міжрелігійний діалог (молитва з поганами). 

1) Міжрелігійний діалог. Він веде до єдності з поганством та зради Христа (наприклад, зустріч в Асижі та Астані). Ці зустрічі стирають грань власної християнської ідентичності та заперечують місії. Ісус посилав апостолів робити місії в силі Святого Духа, а не вести діалоги з людьми, які відкриті на демонів через свої релігійні системи. 

2) Медитації та молитви з поганами. 

3) Твердження, що Бог християн і Аллах - бог мусульман, є той самий.

4) Твердження, що християнство і поганські релігії є рівноцінними дорогами до спасіння. 

5) Ставити Біблію і т.зв. "священні книги" інших релігій на один і той же рівень. 

6) Хрислам - новий рух об'єднання християнства та ісламу у світі. У Європі вже будуються спільні приміщення для молитви. 

7) Релігія Нового Світового Порядку - Нью-Ейдж (Глобальна Церква).