Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 16 березня 2019 р.

Мої мрії

1. Поїхати в Японію і зробити фото біля сакури.
2. Купити ігровий ноутбук.
3. Стати кібер-спортсменом.
4. Купити iphone за $ 400.
5. Записати свою пісню реп.
6. Купити джип.
7. Одружитися на Н.С.
8. Поїхати на заробітки.
9. Здати на права.
10. Повернути борги.
Це ще неповний список планів молодого хлопця, який не хоче сам працювати, а лише вимагає у родичів гроші і уникає будь-якого контролю.
А такі або схожі плани чи мрії має кожна людина. Хтось хоче стрибнути вище себе, хтось прагне все мати, а інші багато не потребують. Але це лише матеріальна сторона людського життя, а є ще духовна. Можна у цьому житті мати все, всього досягнути, а свою власну душу втратити. А якою є моя мрія? 
Біблія каже, що все це гонитва за вітром. Ісус навчаючи своїх учнів казав шукати найперше Царства Божого. Чого ми прагнемо, чим живемо, про що мріємо? Про вічне життя у небі? Чи про велику зарплату і добру роботу? 
Людина забуває, що Бог створив її на Свій образ і подобу. Він хоче, щоб ми були разом з Ним у Його Царстві, щоб не потрапили до пекла. А наші плани і клопоти крадуть у нас час, забирають сили, відганяють навіть думку про Бога, про смерть і суд. Потрібно зупинитись і усвідомити, що все це промине, що і так всього не зможу досягнути, що все залишу тут, на землі. А що візьму з собою? Лише свої гріхи...
Поки ще маємо час, дбаймо про вічність і готуймося до зустрічі з своїм Творцем. "Господь не хоче смерті грішника, лише щоб навернувся і жив."