Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятниця, 20 вересня 2019 р.

ДІТИ БОЖІ



У наш час дуже популярним є вираз: «всі люди є дітьми Божими». Але це не так. Апостол Іван пише у Євангелії: «Котрі ж прийняли Його, тим дано владу дітьми Божими стати» (Ів. 1, 12). Тобто ясно показує нам, що умовою є увірувати і прийняти Ісуса Христа як Сина Божого, як свого Спасителя.

Правдою є те, що всіх нас створив один Бог, а правдою є також те, що не всі у Нього вірують.


Мало є просто вірити, що Бог існує (Він і так існує, незалежно від того віримо ми у це чи ні), не вистачає належати до якоїсь Церкви, не вистачає бути охрещеним і думати, що цього досить. Потрібно вірувати у своєму серці, а також жити згідно віри, тобто виконувати волю Божу.

Христос прийшов спасти весь світ, прийшов до всіх людей, але «свої не прийняли Його». З Божої сторони було зроблено все, а людина має вибір: прийняти Христа або ні. Коли ми каємось у своїх гріхах, то вірою приймаємо прощення і тоді стаємо дітьми Бога. Бо той, хто не визнає себе грішником, не потребує Спасителя і прощення гріхів, а значить автоматично не може бути дитиною Божою.