Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 29 січня 2012 р.

Психологія правди і психологія брехні (ІІ частина)

З чого виходить фальшива психологія?

Фальшива психологія є побудована на Зігмунду Фрейду, який своєю наукою про лібідо деградує людину до рівня тварини. Юнг побудував свою психологію на окультних досвідах зі спіритизму. Інспірації йому давав його провідник – дух Філемон.

Ці два отруєні джерела – сексуальне збочення і окультизм – в сучасній добі мають на совісті усунення Декалогу і Божих законів, на яких були побудовані моральні і духовні цінності Європи. Ці два ідеологи і демагоги мають єдність духа з лжепророками останніх двох століть. Передусім йдеться про Маркса, Ніцше і Дарвіна. Вони, які заперечували Бога і моральні цінності мали контакти з сатанізмом і відкрили двері фашизму, сталінізму, полпотизму…

Через лживі ідеології були обманені цілі народи. Фрейд з Юнгом на цих фальшивих філософіях побудували свою психологію, де-факто ідеологію. Те, що називається сучасною психологією, насправді є псевдонаукою. Вона впливає на мислення людини так, що його відкриває рабським залежностям і демонам збочення та смерті. Такі психології не є жодним внеском для людства, бо його ведуть до морального, духовного і фізичного самогубства.

Корінь психології Юнга є в окультизмі і поганстві. Ацтеки, будучи поганами, приносили своїм богам – демонам людські жертви. Подібно до цього, початок пропагованого сьогодні т.зв. свята Хеллоуін є пов'язаний з приношенням людських жертв сатані.

Сатанинські ритуали вуду чи інших демонських культів поєднані з вживанням наркотиків і музичним ритмом, який вводить людину в транс. Під час цих обрядів проявлялася демонська одержимість. Ритм вуду, що є популяризований в рок-музиці, диспонує до культу насильства, до сексуальних збочень, окультизму. Плодом є втрата совісті, моральних і духовних цінностей.

Правдива життєва філософія, на противагу цьому, виходить з психології Євангелії і побудована на любові до Бога і до ближнього. Філософія та психологія Фрейда і Юнга побудовані на бунті проти Бога і цинізмі щодо ближнього. Сучасна психологія, що є побудована на їхній лживій основі, є злочинною ідеологією скрито впроваджуваної системи геноциду.

Сучасна дитяча психологія


Діти є невинні, чисті і вони природньо розрізняють добро від зла. Дітей потрібно виховувати, щоб в них розвинулося прагнення добра і відкидання зла. Одним з методів дитячої психології є казки. В кожній класичній казці добро завжди перемагало над злом. Діти автоматично ототожнюють себе з позитивним героєм казки. Вчаться згідно цього думати, що зло необхідно карати, а добро – нагороджувати. Сучасні казки, дитячі мультфільми та іграшки, які ініційовані аморальними психологами, мають одну мету – відкрити дитячу душу гомосексуалізму, транссексуалізму, гендер-шизофренії, окультизму, культу насильства і цинізму. Дають дітям переоцінку поняття добра і зла та вчать їх, що аморальність це нормально, а окультизм, пов'язаний з демонами, є вирішенням їхніх проблем. Класичні ігри тепер замінені різними жахами і навіть на дитячому одязі, зошитах, шкільному приладді є зображені людські черепи. Так дітей не деградували навіть фашисти.

ООН диктує дітям від 5-річного віку т.зв. обов’язкове сексуальне виховання, яке веде до деморалізації і демонізації цілої майбутньої генерації. Коли батьки захищають дітей від інтернет-програм та жорстоких і деструктивних мультфільмів по телебаченню, які прямо спонукають до злочинності, до збочень, наркоманії, садизму і сатанізму, то батьків карають за те, що обмежують т.зв. права дитини. Деструктивна психологія, що побудована на принципах Фрейда і Юнга, не лише веде до деморалізації, цинізму, окультизму, але й прямо до втрати розуму і до демонізації дітей. Це – найважчі злочини на дітях – злочини проти людяності. Ці злочини і збочення лицемірно узаконюють, хоч вони ведуть до морального, духовного та фізичного геноциду сім’ї і цілих народів.

Тепер згідно збочених психологів замість виховувати дітей їм прищеплюється моральна нечистота, окультизм, бунт і цинізм. Дитина некритично приймає все і точнісінько все копіює. Тому всі деморалізуючі програми для дітей є особливо шкідливі! Великий вплив на психіку дитини мають комп’ютерні ігри, які вчать дитину цинічно кривдити інших, копати вагітну жінку, стріляти чи вбивати своїх ближніх. Одночасно ці ігри відкривають дитину окультизму і вчать її звертатися до демонів через магію. За допомогою цих ігор діти втрачають чуття для розрізнення реальності від ірреальності. Приклад: В одній школі в Чехії вбили хлопця і до нього мертвого казали: «Вставай! Маєш ще три життя!» В Україні дитина вискочила з 9 поверху, під впливом прочитаного про учня-чародія Гарі Потера, бо була переконана в тому, що буде літати.

Це ж є масовий злочин проти дітей і майбутньої генерації, коли через освіту, культуру, мас-медіа і суспільне життя дітей інтенсивно і цілеспрямовано деморалізують та демонізують.

Наднаціональні структури ООН, ЄС, РЄ змушують держави змінити законодавство. Моральні і духовні цінності цим поступово ліквідуються. Як пріоритет політики США і ЄС під санкціями просовують аморальний гомосексуалізм, який нищить інституцію сім’ї і моральні цінності в самому корені. Цю гендерну ідеологію просовують разом з ювенальною юстицією, яка потім масово робитиме з дітей штучних сиріт, насильно відбираючи їх від люблячих батьків. Таких масових злочинів проти батьків і дітей не допускалися навіть найбільші тирани в історії людства. Цим злочинам проти дітей і проти людяності підготовлюють дорогу психологи, де-факто професійні брехуни і обманці. Вони створили лживу теорію про т.зв. насильство в сім’ї. Цілеспрямовано психологічно маніпулюють жінками і дітьми, щоб їх переконати, що сім’я є місцем страшного безправ’я і насильства. Шкільні психологи маніпулюють дітьми, щоб за допомогою гарячої лінії скаржились на батьків. Виховання називають насильством і дітям втовкмачують в голову, що вони мають т.зв. «права», але про обов’язки і відповідальність вже мовчать. Коли на цих фальшивих основах дитина провиняється, то вони мають причину назавжди забрати дитину від батьків.

Читати також:
Під маскою прав вони впроваджують тотальне безправ’я, тотальний контроль і диктатуру. Без лживих психологій, а де-факто демагогій, було би неможливо здійснити зміну мислення, яка веде до самознищення особи, сім’ї і цілого людства.

Візантійський Католицький Патріархат цим закликає міжнародні і національні інституції, а також всіх християн і людей доброї волі:

1. Зупиніть злочинну систему щодо дітей!

2. Знову прийміть в суспільство Божі закони, які оберігають життя і в Христі дають вічне життя!