Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 3 вересня 2013 р.

Біблія про чіп (ч. 6)

Навіть якщо Ви невіруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас.

Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор – святий апостол Йоан говорить про те, що йому було об’явлено про останні часи, які ведуть до другого приходу Ісуса Христа.

Цю частину Біблії особливо важко зрозуміти буквально, тому що апостол Йоан використовує багато образів, щоб розповісти нам про “кінець світу”. Він попереджає нас про антихриста, про лжепророка, про “звіра” і “знамено звіра” [в іншому перекладі "клейно звіра"], який буде намагатися довести людство до загибелі. Йоан також описує Судний день і способи, якими буде Бог попереджати, і посилати лиха на землю, відділяючи, таким чином, добрих від злих.


Найдивніша річ полягає в тому, що ця частина Біблії, яка завжди здавалася загадковою, останнім часом починає по частинах інтерпретуватися, і стає все більш і більш зрозумілішою!

Багато християн провели паралель між знаменом [клейном] звіра і підшкірними мікрочіпами. Сам д-р Сандерс, після того, як усвідомив небезпеки мікрочіпів, був переконаний, що мікрочіповий імплантант дійсно є цим проклятим знаменом, зазначеним у Біблії.

Переконайтеся самі:

Одкровення 13,4-5, 16-17-18: “І поклонилися драконові, бо владу дав звірові … Дано йому уста, що говорили великості та блюзнірства … І заподіює всім малим і великим, і багатим і вбогим, і свобідним і невільникам, щоб дано було їм клейно на руку їхню праву або на чола їхні; щоб жоден не міг купити чи продати, крім того, хто має клейно, ім’я звіра, або число імені його. Тут мудрість. Хто має розуміння, той нехай злічить число звіра, бо це – число людське, і число його 666.“

Вже згадувалось, що підшкірний чіп для людей працює найбільш ефективно саме на тильній стороні руки або на чолі (бо ці 2 місця в тілі змінюють температуру найбільш часто, тим самим, дозволяючи крихітній літієвій батареї перезавантажуватися за допомогою термоелектрики). Вас це не дивує? Почувши про клейно на руці, у Вас відразу виникає думка, що йдеться про підшкірні чіпи, а клейно на чолі – асоціюється з мозговими чіпами.

Коли ми усвідомлюємо, що компанії, які виробляють мікрочіпи, хочуть їх зробити всезагальними в міжнародному масштабі і прагнуть створити за допомогою мікрочіпа безготівкове суспільство з єдиною міжнародною, і, більше того, віртуальною валютою, то можна припускати, що в суспільстві, де будуть використовуватися мікрочіпи як засіб оплати, ті, хто не приймуть мікрочіп, і не будуть його мати, нічого не зможуть ні купити, ні продати. Ось Вам і ще один тривожний пункт, пов’язаний з книгою Одкровення…

Знаючи, що частиною мікрочіпа є номер 666 (див. Главу 2: Історія підшкірних мікрочіпів) і порівнюючи специфіку мікрочіпів і вищезгадані цитати з книги Одкровення, відразу ж починаємо думати, що тут є надто БАГАТО “співпадінь” (дійсно занадто багато).

Одкровення 16,2: “І пішов перший Ангол, і вилив на землю чашу свою. І шкідливі та люті болячки обсіли людей, хто мав знамено [клейно] звірини й вклонявсь її образу”

Знаючи про те, що мікрочіп має літієву батарею, яка, при пошкодженні мікрочіпа, викличе болючі гнійні рани, Ви негайно подумаєте про цю цитату з Біблії.

Коли Ви знаєте, що цей RFID чіп-імплантант є канцерогенним і викликає злоякісні пухлини, цей вірш з Біблії ще більше Вам відкриє очі! Адже що може бути більш схоже на “шкідливі та люті болячки“, ніж злоякісна пухлина?

Нарешті, вживане у виразі “клейно звіра” грецьке слово “charagma” означає мітку [клейно], яку робиться шилом (так само і чіп вводиться за допомогою підшкірного шприца, який теж дещо нагадує шило!)

Є щось ще більш дивне: слово “charagma” також може стосуватися … і до укусу змії (див. http://www.ridingthebeast.com/images/charagma-echidnes-TDNT.gif)! А для будь-якого віруючого змія – представляє сатану. Тепер, подивіться на ікла змії і порівняйте їх з голкою шприца, і Ви будете здивовані вражаючою схожістю між ними (див. малюнок нижче)! А чіпи, звичайно ж, впроваджуються в тіло ін’єкційно … шприцом і голкою!

Питання: Ви думаєте, що ми живемо в останні часи?


Біблія через книгу Одкровення нас строго попереджає, щоб ми не приймали знамено [клейно] звіра, і закликає нас жити згідно заповідей Божих:

Одкровення 14,9-12: “А інший, третій Ангол летів услід за ним, гучним голосом кажучи: Коли хто вклоняється звірині та образу її, і приймає знамено на чолі своїм чи на руці своїй, то той питиме з вина Божого гніву, вина незмішаного в чаші гніву Його, і буде мучений в огні й сірці перед Анголами святими та перед Агнцем. А дим їхніх мук підійматиметься вічні віки. І не мають спокою день і ніч усі ті, хто вклоняється звірині та образу її, і приймає знамено [клейно] ймення його. Тут терпеливість святих, що додержують заповіді Божі та Ісусову віру!“

Але Біблія також говорить нам, що відмова від клейна звіра матиме певні наслідки (проте наслідки тільки для тіла, а не для безсмертної душі):

Одкровення 20,4: “І побачив я престоли і тих, що сидять на них, і судити дано їм – і душі ОБЕЗГОЛОВЛЕНИХ за свідчення про Ісуса й за Слово Боже, і тих, котрі не поклонилися звірові, ні образові його, і не прийняли клейна на чоло своє і на руку свою. І вони ожили і царювали з Христом тисячу років.”

Це означає, що остаточна перемога належить тим, хто не прийме знамено [клейно] звіра. Але питання в тому: чи справді Ви готові до того, що не зможете ні купувати, ні продавати, і що будете змушені вимінювати різні речі, щоб вижити, – як ізгої, тому що Ви відмовилися від клейна (= підшкірний мікрочіп)? І, крім того: чи справді Ви готові бути переслідуваними або померти через це рішення (про обезголовлення і воскресіння говорилося в цитаті вище)?

Чи Ви волієте втратити свою свободу, свою свобідну волю і свою душу, прийнявши мікрочіп, який буде Вам імплантовано на руку або на чоло, а потім будете пити гнів Божий?

Ви бажаєте померти як очіпований і дурний раб, або ж, як вільна і свідома людина?

Це – питання на майбутнє, над яким Ви повинні подумати, оскільки, коли настане цей час, Ви повинні будете вибрати свій “табір”, і не буде там ніякої альтернативи або компромісу! Безперечним є одне: віруючий Ви чи ні, не можете говорити, що Ви не були вчасно попереджені про ризики та небезпеки мікрочіпових імплантантів, незалежно від того, духовного характеру ці небезпеки або не духовного!

Дивне “співпадіння” і диявольська символіка: логотип компанії VeriTeQ містить букву Q, яка дуже нагадує зміїне око! VeriTeQ торгує RFID-чіпами для людей

На руку і на чоло або в руку і в чоло?


Щодо клейна звіра, переклади книги Одкровення (нагадуємо, що ця книга написана давньогрецькою мовою) трохи відрізняються: залежно від версії Біблії, і залежно від мови, на якій Ви читаєте текст. У деяких версіях книги Одкровення розповідається, що звір вимагав, щоб люди прийняли дослівно “клейно В руку або В чоло”, а в інших версіях сказано “НА руку або НА чоло”.

Насправді ж все це не є проблемою. У деяких французьких Бібліях, наприклад, переклад Біблії Давида Мартіна (див. http://www.biblemartin.com/bible/bible_frm.htm) використовується “У руці, або чолі”, а в інших – “НА руку, або НА чоло “. Більшість версій Біблії французькою мовою перекладають це місце прийменником “на”, в той час як в більшості англомовних версій пишеться “в”.

Відносно цього існує логічне пояснення: у давньогрецькому тексті вживається слово epi, яке викликало розходження в перекладах, бо воно може означати і “на” і “в“!

Я вважаю, що це не співпадіння, а двозначність, завдяки якій ми повинні усвідомити, що клейном звіра може бути щось, що знаходиться В (всередині) руці або чолі (чіп або нано-чіп імплантант, який за допомогою ін’єкції вживленний під шкіру або в мозок), АБО щось, що є НА руці або чолі (наприклад, бандана або браслет, в якому вмонтований RFID-чіп, або RFID-татуювання).

Між іншим, коли говоримо про ці татуювання, зроблені за допомогою RFID-чорнила, які працюють з радіочастотними хвилями, що можуть викликати пухлини, будь ласка, відвідайте веб-сайт компанії, яка представляє цю жахливу технологію – компанія, яка називається Somark Innovations: http://somarkinnovations.com/. Ви помітили ці неймовірні “співпадіння”? Ця компанія має слово “ЗНАК” (англ. mark) в самій своїй назві! Також зверніть увагу на існування “тимчасових електронних татуювань”, що мають RFID-чіп (див. http://www.wired.com/design/2013/02/skin-printed-electrodes), які містяться на руці або НА будь-якій іншій частині тіла.

Для людей, які цікавляться подальшим поясненням і джерелами щодо зв’язку між чіпом і знаменом [клейном] звіра, наполегливо рекомендую прочитати наступну сторінку: http://www.ridingthebeast.com/articles/epi-charagma-chi-xi-stigma/.

Про число 666 і до чого відноситься це число?


Старий Завіт був написаний на івриті. Люди, які писали Новий Завіт давньогрецькою мовою, часто з поваги до Старого Завіту використовували таку техніку: коли писали, вставляли в текст маленькі посилання на Старий Завіт, щоб вказати, що їх текст є певним розширенням основного Старого Завіту. Коли святий апостол Йоан на острові Патмос писав Одкровення, провів в ньому певний зв’язок з уривком із Старого Завіту, і це стосується … числа 666!

Відносно клейна звіра і числа імені його, то в книзі Одкровення в 13 Главі написано: “це – число людське, число його 666″.

Є одним з рідкісних випадків, коли у давньогрецькій мові, згадане в 13 главі Одкровення, число 666 вимовляється: chi-xi-stigma. Зверніть увагу, що stigma дуже схожа на змію …

Stigma – це число 6, але це також і слово


Конкорданція Джеймса Стронга дає слову stigma таке визначення (пор. http://www.eliyah.com/cgi-bin/strongs.cgi?file=greeklexicon&isindex=stigma): stigma – stig’-mah від основного stizo (“вколоти”); вигравіюване або виколоте тавро [клейно] (для розпізнавання власника), тобто (образно) шрам служби – знамено [клейно] – знак рабства. Такі дефініції (значення) слова stigma: як укол, вигравірування, і тавро, є дуже близькі до дефініції слова charagma, яке використовується для “клейна” звіра.

Чому нам сказано, що число 666 є “числом людським”?


У Біблії є тільки два уривки, що згадують про число 666: перший – в Одкровенні апостола Йоана, Глава 13 (Новий Завіт), а – другий із Старого Завіту.

Цей уривок із Старого Завіту – це Перша Книга Царів, Глава 10, і це – ЄДИНЕ місце в Святому Письмі, крім книги Одкровення, яке стосується числа 666!

У цьому уривку цариця Савська відвідує царя Соломона і дізнається про все його багатство та комерційну, економічну і фінансову систему, яку встановив Соломон.

“А цар Соломон дав цариці Савській на жадання її все, чого вона бажала, окрім того, що дав їй як царський дарунок Соломонів. І обернулася вона, та й пішла до свого краю, вона та слуги її.

І БУЛА ВАГА ТОГО ЗОЛОТА, ЩО ПРИХОДИЛО ДЛЯ СОЛОМОНА В ОДНОМУ РОЦІ, ШІСТЬ СОТЕНЬ ШІСТДЕСЯТ І ШІСТЬ ТАЛАНТІВ золота, окрім того, що приходило від купців та з торгівлі ходячих, та від усіх царів Арабії та краєвих намісників.

І зробив цар Соломон дві сотні великих щитів із кутого золота, шість сотень шеклів золота йшло на одного щита, та три сотні щитів менших із кутого золота, три міні золота йшло на одного щита. І цар віддав їх до дому з Ливанського Лісу.

І зробив цар великого трона зо слонової кости, і покрив його щирим золотом. У трона було шість ступенів; а голова в трона кругляста позад його та поруччя з того й з того боку при місці сидіння, та два леви, що стояли при поруччях. І дванадцять левів стояли там на шести ступенях із того й з того боку. По всіх царствах не було так зробленого!

І ввесь посуд на пиття царя Соломона золото, і всі речі дому Ливанського Лісу щире золото, нічого із срібла, воно за Соломонових днів не рахувалося за щось. Бо цар мав на морі таршіські кораблі разом із кораблями Хірамовими. Раз на три роки приходили таршіські кораблі, що довозили золото, і срібло, і слонову кість, і мавп, і пав. І став цар Соломон найбільшим від усіх земних царів, щодо багатства та щодо мудрости.

І вся земля хотіла бачити Соломона, щоб послухати його мудрости, що Бог дав у його серце. І вони приносили кожен свого дара, речі срібні та речі золоті, й одежу, і зброю, і пахощі, коні та мули, із року в рік. І назбирав Соломон колесниць та верхівців, і було в нього тисяча й чотири сотні колесниць та дванадцять тисяч верхівців, і він порозміщував їх по колесничних містах та з царем в Єрусалимі. І Соломон наскладав в Єрусалимі срібла, як каміння, а кедрів наскладав, щодо численности, як сикомори, що в Шефелі!” (1 Цар. 10, 13-27)

Зверніть увагу на місця, які вказують на вагу золота, яке Соломон щорічно отримував. Це було 666 талантів золота!

Отже, в цьому уривку бачимо, що число звіра 666 відноситься до людини: до царя Соломона!

А тепер, давайте подивимося, що число 666 представляє:

У вищезгаданому уривку можна докладно побачити, що число 666 пов’язано з багатством і з фінансовою, економічною та комерційною владою, яку досяг цар Соломон.

Іншими словами, число 666 – це фінансова, економічна і торговельна (комерційна) система! І, клейно звіра було розроблено для того, щоб “ніхто не міг купити чи продати, крім того, у кого є клейно або ім’я звіра або число імені його”!

Отже, це є причиною, чому звір має число 666: бо будує фінансову, економічну і комерційну систему багатства!

І таким чином все спрямовано на те, що одним із застосувань чіпових імплантантів буде те, що з них зроблять електронний засіб оплати, який є дематеріалізованим (безготівкове суспільство)! Отож, це пояснення зрозуміле і зв’язок очевидний, тим більше, що безготівкові системи останніми роками стають все більш широко поширеними (див. http://marialeroux1.xooit.fr/t114-SOCIETE-SANS-ARGENT-CASH-SOCIETY-WITHOUT-CASH-MONEY.htm)

Як тільки з’явилися штрих-коди, електронні чіпи і перші персональні комп’ютери, на число 666 робилося акцент. Наприклад, перший персональний комп’ютер, виставлений на продаж фірмою Apple, був моделлю 666, і був проданий за … 666.66 доларів! Фірма Apple також репрезентувала свою продукцію рекламою, пов’язаною з біблійним уривком з книги Буття: демонструвала Адама, який тримає комп’ютер, щоб приховати свою наготу! До того ж, старою емблемою фірми Apple є яблуко, шматочок якого відсутній: яблуко первородного гріха, яке скуштувала Єва!

Сьогодні, всі банки і всі платежі регулюються електронним способом, і сучасна електроніка заснована на ЦИФРОВИЙ системі, таким чином, на ЧИСЛАХ.

Сумнівні емблеми …


На деяких чіпах можна знайти герби або емблеми. Щоб побачити їх, Вам потрібно буде взяти електронний мікроскоп, бо вони надзвичайно крихітні. Це називається “геральдика чіпа”. Серед емблем, які деякі люди знайшли на чіпах, належить ця, яка містить диявольську символіку:

Зверніть увагу на три жаби, які дуже нагадують уривок з книги Одкровення 16,13: “І бачив, що виходили з уст змія, і з уст звірини, і з уст неправдивого пророка три духи нечисті, як жаби.” Також зауважте, що посередині цієї емблеми є число 666! Крім того, цей герб має культове значення: такий герб із трьома жабами (але без числа 666) зазвичай називають … гербом диявола (пор. http://en.wikipedia.org/wiki/Common_toad)!

RFID-чіпи і чіпові імплантанти були визнані знаменом [клейном] звіра!


Потрібно собі усвідомити, що деякі християнські представники офіційно визнали RFID-чіпи і мікрочіпи знаменом [клейном] звіра, описаним в Апокаліпсисі!

Наприклад, Візантійський Вселенський Патріархат в Україні їх засудив листом, якого надіслав членам Конгресу Сполучених Штатів, а також європейським лідерам. Прочитайте: докази цьому є в листі на веб-сайті Патріархату: Конгресу США

Грецька Православна Церква також засудила фізичну наявність числа 666 в штрихкодах і в смарт-картах, а також у паспортах Шенгенської зони! Тому Священний синод Грецької Православної Церкви і Синод церкви Криту, так само як і Священний Kінот (Верховний орган самоврядування) Гори Афон, звернулися до грецького уряду, щоб він не приймав числового коду 666 для електронних паспортів! Дивись статтю на цю тему: http://www.ukraine.com/forums/politics/8467-schengen-zone.html.

У той час як деякі християнські церкви критикували RFID-чіпи і чіпи-імплантанти як знамено [клейно] звіра, Римо-Католицька Церква в їх числі не була! Ця церква, яка зараз переживає серйозні моральні проблеми, а також стикається із звинуваченнями в злочинах проти людства (педофілія, геноцид, відмивання грошей …), нещодавно примушувала священиків і співробітників Ватикану, які хотіли отримати доступ до архівів, НОСИТИ ЕЛЕКТРОННІ ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ КАРТИ, З ВМОНТОВАНИМ RFID-ЧІПОМ! Який жах! Але Ватикан виправдався, пояснюючи, що це нібито було пов’язано із дивними витоками інформації, пов’язаними зі скандалом “Vatileaks”. Таким чином, Ватикан, щоб надалі запобігти витокам інформації і підсилити “безпеку”, прийняв ці тоталітарні заходи щодо обов’язкового впровадження ідентифікаційних карт, з вмонтованим RFID-чіпом! На цьому сайті Ви можете знайти статтю, яка документує дане рішення: http://vaticaninsider.lastampa.it/en/the-vatican/detail/articolo/vaticano-vatileaks-vatican-20209/.

Рішення Ватикану про ідентифікаційні RFID-карти було також суворо засуджено Візантійським Вселенським Патріархатом в Україні. Тут можна знайти посилання на веб-сайт Патріархату, де опубліковано відповідний лист, який Патріархат послав до Ватикану: http://vkpatriarhat.org/ru/?p=4901

Давайте підведемо підсумок:


Небезпеки RFID-чіпів і чіпових імплантантів не тільки загрожують Вашому здоров’ю, але також і всім свободам і правам громадян. Крім того, тут є дуже важлива духовна загроза, так як ці чіпи були визнані деякими християнськими церквами як клейно звіра. Це клейно [або знамено] стягує на людину, яка його прийме, гнів Божий.

З усіх цих вище перелічених причин я можу тільки порекомендувати Вам відмовитися від цього типу технології і протистояти йому всією Вашою силою, всією Вашою душею і цілим Вашим серцем!

Чіпи-імплантанти: знамено [клейно] звіра!