Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 18 травня 2013 р.

Хлопчик, що народився мав 3,9 кг

Разом з сестрою ми були на ре колекціях у с. Підгірці. Від того часу молимося Молитовні сторожі. Моя сестра одружилася і чекала дитинку. Вона мала дуже тяжку вагітність. Надійшов час родити. Їй було тяжко розродитись, бо дитинка була велика. Вона і її чоловік працюють в лікарні, а сама з родини лікарів. При пологах були тільки знайомі і найліпші спеціалісти, які з свого боку намагалися зробити все, що могли. Але кожна жінка мусить родити сама. Сестра мала сильні болі і в той момент ніхто з людей не міг їй допомогти. З болем, але з великою вірою почала голосно кликати: “ІСУСЕ, ПОМОЖИ МЕНІ! ІСУСЕ, ПОМОЖИ МЕНІ!”


Господь Ісус повний милосердя і любові, коли бачив своє зболене дитя, яке всю свою надію вклало до Його Серця, відразу допоміг. Народила гарного, здорового хлопчика – 3,900 кг. Всі в родзалі були свідками Божої любові та помочі. Одна медсестра, була так вражена прикладом моєї сестри, що аж розплакалася. Потім говорила моїм батькам: “...Від коли працюю, ще не бачила таких пологів. Ісус так близько і Він є живий Бог. Якщо до Нього кличемо, то Він нас чує і поможе.”



Ірина, 28 років