Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 2 червня 2013 р.

Правда про гомосексуалізм

"Вони (люди з поганським способом життя) замінили Божу правду на неправду і честь віддавали і служили творінню радше, ніж Творцеві, котрий благословен повіки. Амінь. За це ж і видав їх Бог пристрастям ганебним, бо їхні жінки змінили природні вживання на протиприродні; так само і чоловіки, полишивши природні вживання з жінкою, розпалилися своєю пожадливість один до одного, чинячи ганьбу, чоловіки на чоловіках, і приймаючи на собі самих належну плату свого блуду." (Рим. 1, 25-27)

Назва групи Queen означає «Королева». Цим словом у побуті англійці часто називають людину із сильною «голубизною», явним потягом до жіночої поведінки (помада, нафарбовані нігті). Фреді Мерк'юрі шість років зустрічався з дівчиною – Мері Остін, потім нагло з нею розірвав відносини через власну гомосексу-альність. Содомський гріх його привів до СНІДу та передчасної смерті. (В Україні найвищі в Європі темпи поширення ВІЛ/СНІДу. Інфіковано близько 2 млн. українців – переважно молоді. 75% ВІЛ-інфікованих – гомосексуалісти.)


АЛЯРМУЮЧА СТАТИСТИКА

Відомі науковці (Corey, L., Holmes, K.) подають шокуючі факти, про те що пересічний гомосексуаліст кожного року орально «задовільняє» від 20 до 106 чоловіків, споживає 50 порцій сперми та кал 23-ох різних чоловіків. 43% гомосексуалістів зізналися, що за своє життя мали 500 і більше партнерів, 28% – 1000 і більше, а 79% визнали, що 1/2 цих партнерів були для них зовсім незнайомі люди і 70% цих статевих контактів було "на одну ніч". Гомосексуалісти живуть коротко і часто вчиняють самогубство.

НЕ РОБІТЬ З УКРАЇНИ "ДУРДОМ"

У лютому 2011 року відбувся перший, офіційно підтверджений випадок продажу української дитини гомосексуалістам. Семюеля Геляйна, українського хлопчика, замовили бельгійські гомосексуалісти (газета «Високий замок» №41(4421)) . Його, очевидно, за чималеньку суму, на­родила сурогатна матір (українка, штучно запліднена бельгійським збочен-цем).

Гомосексуалізм (педерастія) завжди вважався психічним захворюванням. Якщо колись гомосек- суаліст скоював злочин, його зараз же поміщали в психіатричну лікарню або кидали за ґрати, подібно як педофілів чи ґвалтівників.

Лише у 1973р. під тиском гей-активістів, які звинува-тили медиків у дискримінації, Американська психіат-рична асоціація виключила гомосексуалізм з переліку психічних захворювань, без будь-яких аргументів. У 1992р. під таким же тиском виключила гомосексуалізм з переліку психічних захворювань і всесвітня організа-ція охорони здоров'я (ВООЗ). Гомосексуалізм є цілим ідеологічним напрямом у сьогоднішній тоталітарній системі ЄС. Просовуючи його під гаслом «права людини», насправді ж він спричинює геноцид народів.

ГОМОСЕКСУАЛЬНА ПРОПАГАНДА

«Наші письменники і музиканти зроблять любов між чоловіками модною і престижною, і нам це вдасться».. (Маніфест гомосексуалістів 1987р.).

Сьогодні чоловіки та жінки з нетрадиційною орієн-тацією знаходяться на постах президентів, міністрів, депутатів, мерів та інших впливових місцях, у війську, спорті та кіно і навіть у церквах та монастирях.

Гомосексуальна проказа проникає все прогниле християнство. Вони відкрито виступають на телебаченні, про них пишуть в газетах та журналах, у них є свої сторінки в інтернеті. До списку «голубих» зірок відноситься музикант Елтон Джон, який перед проведенням «Євро 2012», намагався «усиновити» україн-ського хлопчика.

«Ваші закони, що забороняють гомосексуалізм будуть скасовані. Нове законодавство буде заохочувати лю-бов між чоловіками. Якщо ви наважитеся назвати нас голубими або педерастами, ми заколемо вас у ваші боягузливі серця і поглумимося над вашими мертвими нужденними тілами» (Маніфест гомосексуалістів) .

Ми живемо у час, коли содомісти шукають узаконення свого способу життя, бажаючи нав’язати його й іншим. Нажаль і тут в Україні на сьогоднішній день Міністерство юстиції має позитивне відношення до цього деструктивного явища (реєстрація Ради ЛГБТ). Ці антиконституційні вчинки спричинюють дестабілізацію в народі, нищать суверенітет України, руйнують незалежність нашої держави. лесбіянки, гомосекс., бі та транссексуали.

П’ЯТЬ ЕТАПІВ ПЕРЕТВОРЕННЯ СУСПІЛЬСТВА НА ГОМОСЕКСУАЛЬНЕ

1. Толерантність: найперше гомосексуальний рух просить про толерантність.

2. Визнання: бо мають комплекс неповноцінності.

3. Святкування: влаштовують гей-паради (екзибіціо-нізм), нав’язують все більше сприйняття цього збоче-ння, як позитивної суспільної цінності.

4. Примус до участі: вони примушують суспільство наслідувати їхній спосіб життя.

5. Тотальний контроль: через зміну законодавства впроваджують покарання для всіх, хто не з ними.

ПЕДЕРАСТАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ – НИМИ СТАЮТЬ!

Оскар Уальд (1854-1900рр.), відомий ірландський письменник. Попри те, що був батьком двох синів він залишався прихованим гомосексуалістом. За амора-льні відносини – був засуджений на 2 роки ув'язнення. Головний герой його роману: «Портрет Доріана Ґрея» підтримує таємні гомосексуальні відносини. Навер-нення Уальда до Христа було довге та поступове. Все ж Ісус переміг і Оскар Уальд відрікся гомосексуалізму.

Свідчення сьогодення:

«Бувши малим хлопцем, я бачив, як підлітки займалися взаємними пестощами і не бачив у цьому чогось страшного. З часом, я мав сексуальні контакти з чоловіками та жінками, але у сумлінні відчував, що тут щось неправильно. Я був нещасний, втрачав від-чуття повноцінності та честі. Хоч мав багато грошей та "друзів", бачив, що це все – фальшиве. У 31 рік, у мені відбулася кардинальна зміна. Достатньо було однієї щирої молитви покаяння, у якій я запросив Господа Ісуса у своє життя і був звільнений від гомосексуалізму та розпусти.

Гомосексуалізм є порушенням орієнтації – це відбува-ється з людиною тому, що вона не бачить навколо себе хорошого прикладу. Батьки не виховують своїх дітей і вони не знають, як поводитись у житті. Також у школі вчать багато предметів, але ніхто не вчить, як правильно жити». (Андрій Н.)

Фактори, які найчастіше сприяють виникненню гомосексуальності: окультизм (ідолопоклонство), ієрарххічно невпорядкована сім'я (пасивний батько та домінуюча мати), неприйняття батьками статі дитини, небажане народження дитини, сексуальне насильство над дитиною (ранній досвід гомосексуальності), бунт підлітків проти власних батьків (відчуття відкиненості, брак правдивої батьківської любові) і т. д.

НАСЛІДКИ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ

а). венеричні захворювання (СНІД – 60%; сифіліс – 50%; гепатит А, В…)

б). розпуста (бути гомосексуалістом = бути не моногамним, тобто мати багато партнерів)

Свідчення Наталі: «20 років я була лесбійкою. Вийшла заміж, народила дітей. 6 років я перебувала у подружжі, але знову "закохалась" в чергову жінку, залишила чоловіка та своїх дітей і втекла з "коханою" за кордон. Але не знайшла щастя. Подруга мене покину-ла і я думала про самогубство. Я шукала людину, з якою була б постійно та віддалася їй цілковито. Інші стосунки так само мене не задовільняли, навпаки, я стала руїною. Потім зустріла свою давню подругу Катю, яка розповіла мені про Ісуса. Ісус мене звільнив від гомосексуального духа і алкоголізму та повернув до моєї сім'ї».

Чому гомосексуалісти хочуть одружуватися, мати т. зв. сім'ю або усиновлювати дітей, якщо все одно разом не витримують?

в). не сприйняття (в здоровому середовищі вони є нещасними людьми, але не зважаючи на це – хочуть нам нав'язати свою гомосексуальну поведінку)

г). деякі з них відчувають провину і сором, мають схильність до самогубства

СІМ’Я = СОЮЗ ЧОЛОВІКА ТА ЖІНКИ

«І благословив їх (чоловіка і його жінку) Бог і сказав їм: "Будьте плідні й множтеся і наповнюйте землю…» (Бут. 1, 28) В іншому місці: «Так-то полишає чоловік свого батька й матір і пристає до своєї жінки, і стануть вони одним тілом» (Бут. 2, 24)

Ці слова процитував з І Мойсеєвої книги Господь Ісус, коли навчав про нерозривний союз любові між чоло-віком і жінкою – Мт. 19, 4-5: «Хіба ви не читали, що Творець від початку створив їх чоловіком і жінкою…і будуть вони двоє одним тілом».

БОЖЕ ВІДНОШЕННЯ ДО ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ

У своєму маніфесті гомосексуалісти заявляють: «Сім’я буде скасована”. Одностатеві відносини є бунтом проти Бога-Сотворителя, Господь їх не благо-словляє, а ті, які це чинять стягують на себе вогонь Божого гніву. Вони не в змозі продовжити рід та бути спасенними.

«З чоловіком не сходитимешся, як сходишся з жінкою: це гидота». (Лев. 18, 22)

«Коли чоловік зійдеться з чоловіком так, як із жінкою, обидва вчинили гидоту; смертю мусять їх покарати; кров їхня на них». (Лев. 20, 13) «Не обманюйте себе!.. Мужоложники - Царства Божого не успадкують». (І Кор. 6, 9-10)

НЕ КАЖИ: «МЕНІ ВСЕ ОДНО!»

Якщо ти мовчиш на гріх гомосексуалізму, то несеш перед Господом Богом повну відповідальність за поширення цієї гиготи, а також дочасну та вічну смерть грішника. (пор. Єз. 33, 8)

Ісус помирав на хресті і за гріхи гомосексуалізму та всякого сексуального збочення!

Допомога до визволення та оздоровлення кожного гомосексуаліста (лесбійки):

1. Показати йому Божу точку зору на гомосексуальність.

2. Допомогти гомосексуалісту покаятись з гріхів та примиритись з Богом через прийняття прощення в ім'я Ісуса Христа.

3. Спонукати його до прийняття рішення відректися і залишити гомосексуальний спосіб життя.

4. Допомогти йому залишити гомосексуальне середовище.

5. Порекомендувати йому відмовитися від зустрічей з особами нетрадиційної орієнтації та розпочати процес внутрішнього оздоровлення у християнській спільноті.

6. Навчити його молитися та роздумувати над Божим Словом.

7. Підбадьорювати його, щоб запобігти повторному упадку (рецидиву) та витримати у нормальному житті - у спільності зі Спасителем Ісусом Христом та Його послідовниками.

Виступіть на захист власної сім’ї проти гомосексуалізму, який в Україні вже сьогодні впроваджують через законопроект № 2342!

Рух за охорону сім’ї та дітей: www.pokrov.lviv.ua