Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 6 січня 2014 р.

Ісусе, прийди до мого серця

На Різдво пригадуємо і знову можемо пережити той момент, коли Божий Син прийнявши людську природу, народився в убогій Вифлеємській стаєнці. Бог наблизився до нас, щоб ми могли наблизитись до Нього: Його бачити і пізнавати. Він прийшов до нас як безборонне Дитя, щоб показати нам дорогу до спасіння та взяти на себе наші гріхи і беззаконня. На Голготі Ісус заплатив за наші гріхи і переміг диявола, який тримав у рабстві увесь людський рід. Своїм славним воскресінням Він показав, що ціле Його Євангеліє – це правдива дорога до щастя і життя вічного, і що Він воістину є Єдиним Спасителем людства. Великі проповідники часто повторяли: «Навіть, якщо б Христос тисячу разів народився, але якщо Він не народиться в твоїй душі, то ти не отримаєш вічного спасіння». Що потрібно зробити, щоб Новонароджене Боже Дитя могло народитися у твоїй душі? Ісус вимагає одну єдину річ – спасительну віру. У чому вона полягає? Прийняти Ісуса до свого життя і до свого серця та увірувати в Нього як свого особистого Спасителя і Бога. «Тим, які Його прийняли дав право дітьми Божими стати». (Ів. 1,12).
А потім іти за Ним та жити згідно Його Євангелія. Ці умови наблизять тебе до правдивого покаяння (гр. «metanoia»), що означає «зміна мислення». Господь має силу і хоче перемінити твоє життя, яке б воно не було. У Ньому знайдеш правдивий мир, радість і щастя. Не бійся довіритись Йому! Постав на перше місце у твоєму житті Ісуса і з довірям звертайся до Нього у всіх твоїх життєвих проблемах. В цих моментах щиро шукай Божу волю і за ціну, що зречешся своїх поглядів і своїх відчуттів, які розходяться з Божою волею. Лише той, хто втратить свою душу ради Ісуса, її спасе (пор. Мк. 8,34). Якщо хочеш жити з Ісусом будь готовий на переслідування – фізичне або моральне (висміювання, погорда тощо). Християни є жорстоко переслідувані і сьогодні. Кожних 5 хвилин у світі є вбитий за віру один християнин. В багатьох країнах Африки і Азії християни підпадають жорстоким гонінням. Вже тисячі з них засвідчили свою непохитну віру в Ісуса своєю мученицькою смертю. У Європі християнство духовно помирає, а тих які ще є живі члени Церкви Христової, тихо, поступово і підступно хочуть знищити. Отож, буть відважний(-а) і витримай аж до кінця. Ісус надіється на тебе! Він приготував тобі місце у небі. Не втрать його!