Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 18 листопада 2015 р.

Дорога святості – дорога очищення

Дорога святості – це дорога очищення. Ми повинні бути поступово оздоровлювані Ісусом від різноманітних зранень і шкідливих звичок. Це стосується переважно нашої душі. Терпіння більше є душевним, ніж тілесним, але ці різні терпіння ведуть до звільнення та зцілення. Коли ми пізнаємо правду про себе, про ближнього і про світ, це завдає нам терпіння. Це дуже просто, а водночас приховано. По суті, йдеться про те, щоб почати в повноті жити Євангелієм. Почати жити Першою і найбільшою заповіддю – любити Бога понад усе і ближнього, як самого себе. Всі інші заповіді і поради ведуть до цієї вершини.

Слово «любов»,  «любити» є протилежністю до егоїзму і ненависті. Бога ми любимо так, що намагаємося пізнавати Його заповіді та дотримуватися їх. Дуже скоро ми попадемо в конфлікт зі своїм «его», зі своїми відчуттями, розумом, волею і своїми поганими звичками. Цей опір вимагає витривалої боротьби на життя і на смерть! По суті, я повинен померти для себе – померти з Христом, увійти і в кожній ситуації входити до Його смерті (2 Кор. 4,10).