Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 22 листопада 2015 р.

Гендерна диктатура і сьогодення

Що стверджує теорія гендер?


Для того, щоб легалізувати гомосексуальні партнерства, прихильники теорії гендер ввели нове поняття – «гендер», яке розуміється як «соціальна стать», тобто психологічні і соціо-культуральні дані людини. Цю соціальну стать людина на протязі свого життя нібито може змінювати. ЛГБТ лоббі відкидають біологічну стать з якою ми всі природньо народжуємося і яку ми не можемо обирати. Стать людини – це Божий дар дарований нам нашим Творцем. 

З погляду ЛГБТ лоббі, відмінність між чоловіком і жінкою не є річ об’єктивна і реальна, але є плодом культури та соціальною конструкцією ролей. В такому випадку, сексуальна ідентичність особи не є встановлена природою і незаперечними біологічними даними, але тільки суб’єктивним сприйняттям, ким себе відчуває особа, «орієнтуючи» власну сексуальність згідно власних інстинктів та змінних імпульсів.

Згідно останніх аналізів ЛГБТ лоббі, саме гендер встановлює сексуальну ідентичність особи. Чоловіки і жінки вже не ідентифікуються згідно того, що народилися з певною фізичною ідентичністю, але вони є ними, якщо такими себе визнають у суспільстві. Отож, не існують чоловіки і жінки, але лише люди, які можуть самі собі вибрати стать, яку суб’єктивно відчувають, при цьому відкидаючи свою природню, біологічну стать.

Традиційні категорії ділення суспільства згідно статі на чоловіків і жінок сталися таким чином «старим архаїзмом», ментальними категоріями минулого, які не спосібні представити сучасну суспільну комплексність і через те мають бути скасовані. Ключовим словом гендерної ідеології є «відбудувати», а насправді – знищити природу людини.


Джерело: Сімя під покровом Богородиці