Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 22 листопада 2015 р.

Психіатр: Трансгедер – це ментальний розлад

Доктор Паул Р. МакГаг (Paul R. McHugh), один з багатьох авторитетних психіатрів світового рівня, з майже з півстолітнім досвідом професійної практики, кілька тижнів тому підняв малий цунамі серед академічного світу твердячи з точки зору медицини, що трансгендер – це «ментальний розлад  і, що зміна статі є біологічно неможливою». Пригадуємо, що ЛГБТ лоббі заперечують біологічну стать, вводячи новий термін «гендер», що означає соціальна стать.

В статті, опублікованій в «Wall Street Journal», американський психіатр розкриває різні статичні дослідження, які показують, що кількість самогубств серед осіб трансгендер у 20 разів перевищує самогубства серед осіб за біологічною статтю. Він цитував досліди Vanderbilt University і Portman Clinic (Лондон), які виявляють, що серед 70% випадків, тарнсгендерні відчуття спонтанно зникають на протязі часу.
Основну відповідальність такого процесу нормалізації сексуального відхилення, колишній завідувач психіатрії у відомому Johns Hopkins Hospital (сьогодні Distinguished Service Professor of Psychiatry) кладе на адміністрацію Обами, Голівуд та великі засоби комунікації, які свідомо: «Просовують трансгендеризм, як нормальну річ, чим вони не роблять добра ні громадськості, ні трансгендерам, трактуючи їхнє ментальне замішання, швидше як право, яке захищене законом, ніж як розумовий розклад, який вимагає розуміння, обслуговування та превенції». 

«Розклад особи трансгедер, – продовжує доктор McHugh – базується на факті психологічного відчуття відносно власної сексуальності, яка не відповідає фізичній реальності свого тіла, тобто власній чоловічості і жіночості, які дані від природи. В науковій мові це називається «gender dysphoria». Йдеться про розлад подібний до анорексії, в якій, дивлячись у дзеркало, особа небезпечно худа, бачить в собі завжди «надлишок ваги», або до дисморфії, в якій ця особа відчуває себе фізично іншою від тієї, якою вона є насправді».

МакГаг вважає, що його обов’язком, як медика і психіатра є попередити суспільство перед публічною опінією відносно ідеології гендеру, яка становить велику небезпеку для розумового здоров’я суспільства: «Мусимо вказати пальцем, і сказати, що цар є нагий!»
Зміна статі є біологічно неможливою. Особа, яка піддається таким хірургічним втручанням, не перемінюється з чоловіка на жінку, або навпаки. Вони скоріше, стаються ожіноченими чоловіками або очоловіченими жінками. Стверджувати, що таке втручання є «правом», те саме, що на суспільному рівні просовувати такий ментальний розклад.