Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 29 грудня 2016 р.

Мальта: прийнято закон, що передбачає ув’язнювати лікарів і священиків за лікування гомосексуалізму

Втілення гендерної диктатури в ЄС

Мальта, держава член ЄС, стала першою країною в Європі, яка заборонила репаративну терапію «лікування від гомосексуалізму» основану на розумінні гомосексуалізму як психічного порушення. Мальтійцям, які порушать закон загрожує ув’язнення або штраф. Парламент Мальти одноголосно схвалив закон, який карає за спробу лікування  гомосексуалізму. Депутати мальтійського парламенту проголосували за 5 місячне ув’язнення для кожного лікаря чи священика, який буде відраджувати від небажаної гомосексуальної орієнтації. Однак цього піврічного терміну зможуть уникнути ті мальтійські лікарі і священики, які заплатять штраф у розмірі 5 000 євро.

Королівська Колегія Психіатрів Великобританії і Всесвітня Асоціація Психіатрів підтримала новий мальтійський закон. Вони стверджують, що репаративна терапія є вкрай неетична, ненаукова і шкодить здоров’ю пацієнтів. При цьому, наприклад, ВООЗ викреслила гомосексуалізм зі списку хворіб аж в січні 1993 року. Залишається цікавим той факт, коли лікарі мали правду, до січня 1993 року чи після цієї дати?
98 % жителів Мальти вважають себе вірними Римо-католицької Церкви. Тепер для цього народу настав час екзамену християнської віри. Залежить від самих мальтійських медиків і священиків: чи є для них більшим авторитетом рішення мальтійського парламенту і вимоги підпорядкованим лікарським і психіатричним організаціям або ясне слово Св. Письма відносно гомосексуалізму.  Деякі з них, можливо, собі пригадають про події, які були пов’язанi з подією покарання Содому і Гомори. Ці міста були знищені за протиприродні статеві стосунки і на їх місці сьогодні знаходиться Мертве море.