Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 10 грудня 2016 р.

Важливо довіритись Ісусові

Часто людина покладається на свої сили, не хоче впокоритися перед Богом і в своїй гордості та егоцентризмі сама несе власні тягарі. Вона вважає за слабкість стати в покорі перед Сотворителем. Але це – диявольський обман, щоб погубити її душу. Тому потрібно зробити цей перелом, а це часто в прямому значенні – через духовні мури, через фізичні терпіння і зречення. Плодом такої молитви є дочасні і вічні блага, особливо, коли молитва є постійна, коли ти маєш віру, що Бог це зробить, коли твоє серце відкрите на Бога.

Так нераз Ісус вислуховував мою молитву і давав вирішення ситуацій за які я молився. Одна з них була за мою маму. Коли зібралась родина під час якогось святкування, то їй стало погано. Мама пішла в кімнату, лягла на ліжко і попросила щоб їй викликали швидку. Я встав з-за столу і тихо клякнув перед ліжком. Коли я зробив покаяння за себе і за неї, попросив за її зцілення і пішов до гостей з вірою, що їй буде добре, то не пройшло і декількох хвилин, як мама вже прийшла до нас. Це було свідченням для усіх, хто був вдома. 

Дякую Господу, що Він прославився на цій ситуації. Але крім того є також і ситуації, за які потрібно довший час молитись і які потребують більших жертв.

Павло М.