Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 23 січня 2012 р.

10 Правил ведення боротьби віри проти гріха

Боротьба проти гріха – життєва необхідність, тому що ми піддаємося залякуванню і спокусі з боку ворога, який постійно схиляє нас до гріха, щоб згодом знищити.

Боротьбу проти гріха можна вести лише тоді, коли ми ставимося до гріха, як Ісус: нещадно, не шкодуючи себе – «вирви своє око».

Боротьба проти гріха означає не тільки визнання гріха. Це час і сила, використані для молитви, а також практичний крок покаяння.

Боротися проти гріха – значить рішуче відвернутися від гріха, - стати на шлях святості.

Боротьба проти гріха – значить поставити перед собою певні цілі віри, починаючи зі щирого каяття, скорботи заради Бога (скорботи про те, що згрішив), зламаного і смиренного серця.

Боротися проти гріха – значить призивати Кров Агнця на свій гріховний учинок, але в той самий час виносити його на світло, визнавати його перед іншими, особливо перед тими, хто має до цього безпосереднє відношення, кого ми скривдили.

Боротися проти гріха – значить визнавати у світлі істини гріховну рису характеру за своїм гріховним вчинком і вживати заходів проти цього.

Боротися проти гріха – значить ніколи не втомлюватися проголошувати переможне ім’я Ісуса. Для цього потрібна віра і витримка до кінця. 

Боротися проти гріха – значить говорити «так» покаранням Божим, у яких ми маємо потребу в цілях очищення і визволення.

Боротися проти гріха – значить розраховувати на Нього – Того, Хто вже здобув перемогу, - на Ісуса Христа, Який помер і воскрес із мертвих, щоб врятувати нас від наших гріхів і дарувати відновлене життя у Ньому.

Мати Базілея Шлінк