Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 1 травня 2012 р.

Ісус оздоровляє і в нашій добі: «Я більше НЕ гей!»

Мій гомосексуальний досвід має початок у дитинстві. Корінь цієї гидоти виводився з кількох факторів – я зростав без батька, мав надмірну опіку матері й бабусь. Крім того, як мені було 7 років, один старший хлопець втягнув мене в ігри сексуального характеру, після чого мене зґвалтували.
В усьому іншому я був як усі, звичайна людина, яка біжить за чимось у пошуках щастя й любові. Але цю любов я став шукати серед чоловіків. Гадав, що зможу її знайти, займаючись із ними сексом. Мене тягнуло до чоловіків, мені подобалися їхні тіла, мені хотілося з ними романтики й інтиму. Я постійно думав про чоловіків, переглядав порнографію. Але насправді то була не любов, а збочення.
Всередині мене щось кричало, що все це неправильно, все має бути інакше. Моя совість буквально вимагала полишити все це і змінити життя. Я намагався не думати про хлопців, про секс із ними… Але, на жаль, все одно повертався до цього.
Але коли мені виповнилося 17, я покаявся і став ходити до протестантської церкви. Моє життя стало радикально змінюватися: покращилися мої стосунки з батьками, я зцілився від невиліковної хвороби і, природно, стало відбуватися зцілення моєї сексуальної сфери. Я чітко усвідомив, що гомосексуалізм – це гидота й гріх. Я зрозумів, що Бог любить мене, але ненавидить цей гріх. Але я не знав, що робити зі своєю проблемою, куди звертатися, тому що в церкві про це ніхто не говорив. Отож на початковому етапі я не раз повертався до гомосексуального способу життя. Але я не здавався, робив усе, щоб вивчити це питання. Прочитав безліч книжок, прослухав море проповідей, повсюди шукав вирішення своєї проблеми.
Як написано в Біблії – шукайте, і знайдете. Незабаром я став розуміти, що гомосексуалізм породжується різними факторами: і спадковими прокляттями, і одержимістю бісами, і зґвалтуванням у дитинстві, і материнським або батьківським неприроднім домінуванням у сім’ї тощо. Я довго молився, досліджував ці пункти, просив Бога, щоби Він звільнив мене від цього біса і зцілив рани мого серця. Тривала справжня війна за мою душу, але я здобув перемогу. Хоча після цього були спокуси повернутися на старий шлях, та я стверджую, що з Божою допомогою я остаточно і безповоротно звільнився від гомосексуалізму. Тепер я можу спілкуватися, дружити з чоловіками, не маючи в голові «лівих» думок. Я більше не маю ніякого сексуального потягу до них. Навпаки – у мене немовби розплющилися очі на жінок, і якщо раніше вони мене не приваблювали, то тепер усе інакше.
Сьогодні багато хто стверджує, що гомосексуалізм – це вроджене явище, обумовлене на генетичному рівні, і що цього не можна позбутися. Але я абсолютно недвозначно заявляю: такі ствердження повністю брехливі. І я певен, що звільнення від гомосексуальної залежності може отримати кожен хворий. Моя молитва – щоби Господь Бог допоміг геям і лесбіянкам усвідомити свою проблему і дав їм прагнення звільнитися від цієї мерзоти.
Нік Картер, Харків love-contra.org