Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 14 січня 2012 р.

Світова організація охорони здоров’я перестерігає: Гомеопатія не лікує!



Світова організація охорони здоров’я (WHO) наголосила пересторогу перед гомеопатичними ліками, яких не можна приймати при серйозних захворюваннях.

Представники WHO видали пересторогу перед гомеопатичними ліками на підставі звернення молодих лікарів і дослідників, які перестерігали, що пропагування гомеопатичних ліків в країнах, що розвиваються загрожує життю людей.
Лікарі з Великобританії і Африканських країн об’єднані в організації Голос молодої наукової мережі в липневому листі написали WHO: „Закликаємо WHO, щоб засудила пропагування гомеопатії при лікуванні туберкульозу, дитячої дизентерії, грипу, малярії і ВІЛ-інфекції. Гомеопатія не захищає людей перед цими хворобами, ані їх не лікує. Коли використовуватимемо гомеопатію замість ефективного лікування, то будемо втрачати людські життя”. 

Факти свідчать проти гомеопатії

WHO з їхнім поглядом згідна. Доктор Mario Raviglione, який в WHO є керуючим відділу по боротьбі з туберкульозом пише: „Докази, які маємо і які випливають з лікування туберкульозу, так як і міжнародні стандарти для лікування туберкульозу не рекомендують використання гомеопатії.”

Також доповідач Відділу лікування і здоров’я дітей та підлітків використання гомеопатії при лікуванні дизентерії не рекомендує: „Ми не знайшли жодних доказів, щоб гомеопатичні ліки давали будь-які результати.”

Спеціалісти не інфекційних захворювань з лікарні Королівського ліверпульського університету, доктор Nick Beeching до проблеми додав: „Такі інфекції, як малярія, ВІЛ-інфекція і туберкульоз мають високий рівень смертності, але переважно можна їх тримати під контролем і лікувати низкою перевірених засобів (медикаментів), ефективність яких є перевірена та запевнена досвідами і датами з наукових досліджень. Не існує жодного доказу, що гомеопатія мала бодай якийсь вплив на ці хвороби. Вважаю безвідповідальним, щоб медики пропагували вживання гомеопатії замість використання перевірених засобів для лікування хворіб загрожуючих життю.”

З духовного погляду необхідно пригадати, що гомеопатія базується на магії і віщуванні, а тому відкриває душі пацієнтів демонським силам. З погляду наукової медицини гомеопатія є великим обманом, бо в ліках немає жодної лікувальної матерії, але т.зв. духовне.

Християнин і кожна нормально мисляча людина нехай в жодному разі не приймає ці „ліки”, а якщо їх вже вживала, то нехай з вірою перед свідками відречеться демонічної інфекції, пов’язаної з цими антиліками.

Це є позиція Божого Слова і Церкви.