Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 2 квітня 2013 р.

Хочеш бути щасливим?


>
Хочеш бути щасливим?
Хочеш бути щасливим? А як довго? П’ять років? Шісдесять років? Все життя? І взагалі, чи можна знайти справжнє щастя?

Хтось шукає щастя в грошах. Однак там його не знайде. Чим більше грошей, тим більше турбот, а також і неприятелів. Інші вважають, що успіх і кар’єра зроблять їх щасливими. Але навіть успішні люди не є по-справжньому щасливими. Хтось вважає, що знайде щастя в нечистих стосунках. Реальність, однак, є такою, що тисячі людей помирають від СНІДу. Деякі думають, що осягнуть щастя в йозі і медитаціях. Але в решті вони розчаровуються і мусять визнати, що це хибна дорога.

Додати заголовок
Безперечним в твоєму життя є це, що ти помреш. За 100 років тебе тут більше не буде. Біблія ясно говорити, що після смерті є або вічне щастя або вічна погибель. Але є питанням, де будеш ти після смерті: в раю чи в пеклі? Не можеш сказати: «Я не знаю» або «Мене це не цікавить». Таке важливе питання не можна відкладати.

Знаєш, хто насправді є щасливим? «Хто має Сина Божого – Ісуса, той має вічне життя». Чи ти маєш сьогодні і в цей момент Божого Сина? Якщо ні, тоді запроси Ісуса у своє життя! Тільки Ісус зробить тебе дійсно щасливим! Він наповнить твоє серце радістю і миром, яких тобі ніхто не забере. Ісус каже і тобі: «Ось стою біля твоїх дверях і стукаю, хто Мені відкриє, увійду до нього». Відкрий Ісусові двері свого серця! Як? Визнай перед Ісусом свої гріхи і зло, яке ти вчинив. «Господи Ісусе, прошу Тебе, прости мені всі мої гріхи: гордість, егоїзм, заздрість, нечистоту, гнів, …». Ісус заплатив за твої гріхи Своєю смертю на хресті. В Своїй любові Він тобі все прощає. Прийми Його як свого Спасителя і Господа! Зроби це прямо зараз!

Чи приймаєш Ісуса як свого єдиного Бога, Господа і Спасителя?

Так, приймаю!

Чи віруєш, що Ісус помер за тебе і за твої гріхи?

Так, вірую!

Чи віддаєш до Його рук усе своє життя?

Так, віддаю!

Тепер Ісус увійшов до твого серця. З цього моменту ти став Божою дитиною і спадкоємцем Божого Царства. Ти маєш вічне життя і тебе чекає радість і щастя в Божій присутності. Все, що належить Ісусові, тепер є і твоїм. Якщо маєш Ісуса, то ти найщасливіша людина на Землі – твоє життя має сенс і мету. Божа любов, прощення і опіка будуть супроводжувати тебе на кожному кроці. Так з Ісусом буде щасливим кожен твій день і ціла вічність!