Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 18 лютого 2012 р.

Правда про рейкі

Належить до поширених методів окультного лікування. По своїй суті Рейки – це посвячення себе сатані. Це діється в трьох етапах. Сатана ховається за невинну назву: “Універсальна космічна енергія рейки!” Слово рейки в перекладі означає “ключ і дорога”. Рейки є направду ключем для відкриття себе демонам і є також дорогою відпаду від Господа Ісуса Христа, дорогою до пекла.
Перший ступінь – посвячення себе сатані або т. зв. енергії рейки. Майстер рейки, а насправді сатанський майстер, посвяченням відкриває душу демонам, а демони імітують оздоровлення через покладення рук особи, яка посвятилася їм.
У другому ступені – сатанський майстер робить знак на руках і чолі. Посвячений (хоч собі цього не усвідомлює, але вже є слугою сатани) вже може і на віддалі посилати на людей демонів. Він уже послуговується трьома магічними знаками і магічними словами, щоб володіти демонами. У т. зв. “ароло” вже ведуться розмови з духами, з демонами, котрі на себе беруть подобу ангела світла!
В третьому ступені – слуга сатани вже робить над собою магічні знаки, щоб охоронитися від сили Ісуса Христа і Святого Духа! Це вже є цілковитий відпад від Христа і цілковите віддання себе сатані!
Один священик свідчить, як до нього на конференції (в Зволені) підійшов рейкіст, і просив благословення. Коли на нього священик вложив руки, то проти сили Ісуса повстала енергія рейки, демони, які оволоділи його розум і волю. У великих болях почав крутитись і дико кричати. Тоді з нього почав говорити демон: “Він є мій, я з нього не вийду. Він мені посвятився. На його руках і чолі є мої знаки. Я його не залишу!” Це було щось страшне. Священик усвідомив собі, що кожен, хто так посвятиться сатані буде змушений в годині смерті почути ці слова: “Не відійду, він мені посвятився. На його руках і чолі є мої знаки.”
Усвідомім собі, що сатана нікого не оздоровляє, лише переміщає хвороби. Це значить, що хто був фіктивно оздоровлений слугою сатани, наприклад, з болю нирок, незадовго захворіє і помре, наприклад, на хворобу серця!
В сусідній Польщі сотні католиків записуються на курси Рейки. Люди обманені, тому що їм твердять, що це схвалено Церквою, а як доказ служить те, що сатанинським майстром рейки є монахиня пасіоністка Маріуша Бугай. Яка тут є відповідь? Мовчати на цю публічну духовну розпусту є злочином проти Христа і проти Церкви! Кара за це вже є і ще прийде! Рейкісти приходять до наших церков і приступають до св. Причастя не для того, щоб молитись і зустрітись з Христом, але приходять, щоб “начерпати енергію”. У храмах концентруються за магічними вказівками на посвячені предмети, людей та священика. До св. Причастя приступають лише тому, щоб з нього вичерпати енергію для своїх магічних практик.
Пр: 40-річна жінка пройшла курс Рейки з посвяченням. Незадовго попала в особливий психічний стан: почала ціла трястися і відчула сильний потяг до самогубства. Пізніше казала: “З жахом побачила, що з тих католиків, які були в церкві, багато було на курсах Рейки. Прошу вас, перестерігайте тих сліпих овечок, як кидаються на погибель!”
Церква в Польщі так висловилася щодо рейки: “Що стосується окультної діяльності польської монахині, то цілу справу мусів розібрати єпископ і призначені ним теологи. В результаті, монахиня мусіла зірвати з окультною діяльністю.
Деякі питання і відповіді тих, які були призначені сказати в Польщі ясне слово щодо Рейки. (“Рейки – дощ небесної енергії?” Краків 1997).
– Чи можливо залишитися в католицькій церкві і одночасно оздоровлювати методом Рейки?
– Ні в якому разі!
– Про що властиво йдеться в методі Рейки?
– В Рейки ідеться передовсім про магічно-спіритичний ритуал, відкривання себе для допомоги демонів, з метою реалізації антихристиянського плану влади. Ситуація є аналогічна, які у випадку трансцедентальної медитації, де джерелом сили і умовою всіх надприродніх вчинків є вступний акт ідололатрії і скликання духів (демонів) на поміч... Рейки є окультна, магічна і пантеїстична система відкривання т. зв. чакр. Не є нейтральною до християнської віри як це стверджують її пропагатори. (Ст. 88, ст. 107 отець, доктор теології Андрій Посацкі, єзуїт).
– Чи є т. зв. лікування через рейки нейтральним?
– Правдоподібно, що жоден з далекосхідних чи окультних методів лікування не є сам по собі “нейтральним” навіть коли б свідомо і офіційно відокремлювався від своїх засновників. Методи настільки проникнуті (окультною) метафізичною основою, що кожний елемент вправ є міцно вкорінений в (антихристиянську) релігійну систему (сьогодні Нью Ейдж). З тієї системи ці методи лікування походять... (з будизму походить метод рейки) (ст. 23. о. Др. Т. А. Зволінський, ведучий кафедри католицької соціальної науки у Кракові).
Висновком є лозунг опрацьований єпископом Зігмундом Павловським: “Рейки відносяться до деструкційних груп, значить до антисуспільних і антипедагогічних. Рейки не мають нічого спільного з християнством...” (Церква і секти в Польщі).
Висновок: Що має робити той, хто вже посвятився? Треба висповідатися і відректися того духа, а щоб позбутися всіх негативних наслідків на душі – попросити про молитву за визволення.