Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 11 серпня 2012 р.

Крик душі

Мені 18 років. Називаюся Ольга. Два роки тому я захворіла на СНІД. В лікарні я не сама, тут є багато подружок і приятелів зі мною. Тепер вже на світ дивимося по-іншому.

Яка я була б вдячна сьогодні тому, хто б мені вирвав сигарету з рук, хто би мені вирвав укол з наркотиками, хто би мені дав декілька ляпасів за те, що пропоную своє тіло іншим, хто би зі мною поговорив про всі ці небезпеки. Вистачило б так мало, щоб мене врятувати, поки це було ще можливим...

Ви, дорослі, хотіли свободу та розкіш. Ви підтримували гомосексуалів, були згідні з порнографією і заробляли на тому гроші. Пропагуєте “вільні відносини”, робите все, щоб задовільнити свої бажання. Але ж ми вмираємо! Ми помаленьку вмираємо і не потребуємо, щоб ви нас дурити, начебто нічого не сталося і що будемо жити... Вам ще не доходить, що діється з нашою генерацією, яка прийшла після вас?

Чому ви нас не перестерегли перед вашим “безпечним сексом”? Ми хочемо жити! Ми би радше тяжко працювали на полі, їздили на тракторах, ніж у машинах із закордонними марками та вмирати на СНІД. Ніхто вас не буде судити за нас, бо ви нікого з нас своїми руками не вбили. Але ви знищили наше життя тим, як нас виховували, дозволяли дивитися нечисті фільми, нечисті журнали. Ви нам на уроках в школах нашіптували як з “тим” безпечно і правильно поводитись. Коли це все зупиниться?! Таж поступово нищиться життя молодших від нас дітей. Ще не досить жертв?

Прошу вас, допоможіть тим, які потребують вашої допомоги. Прошу вас, прийміть закони, які будуть забороняти порнографічні фільми, літературу, наркотики, алкоголь, нечисту музику, яка диспонує до насилля і нечистоти! Тому, що ми вмираємо, і ви з нами!

Молоді люди, думайте над цими словами і не дозвольте, щоб з вами щось подібне сталось! Хоч вам світ показує нечисті відношення як щось нормальне, не вірте, не піддавайтеся. Збережіть своє серце чисте і будете дійсно щасливі.

Ольга. Росі я, з журналу Краснодарський край, 2001 р.