Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 26 грудня 2012 р.

Переслідування християн

70-75% людей, переслідуваних за віру – це християни.

У Відні з нагоди «Дня підтримки переслідуваних християн» відбулася прес-конференція за участю членів міжнародних організацій, що займаються захистом християн різних конфесій, які піддаються переслідуванню в різних країнах світу.
На думку правозахисників, дискримінація та насильство щодо християн стрімко зростає: 70 - 75% людей, переслідуваних за віру - це християни.




Сабатіні Джеймс, автор книги про відносини між мусульманами та християнами, яка сама перейшла з ісламу на християнство, заявила, що «якщо десь спалили Коран, мусульмани виходять на вулиці, коли ж горять християни, ніхто не виступить проти насильства».
 Герберт Рехбергер з організації «Допомога Церкві в потребі» розповів про становище християн в Пакистані, назвавши 2011-2012 роки найкривавішими і найтрагічнішими для них в історії країни. Не залишилася без уваги тема Єгипту і становище християн в країні. Експерти відзначили, що, незважаючи на відсутність організованого переслідування, рівень дискримінації християн тут значно виріс останнім часом.
Однак справжні християни не бояться переслідувань пам'ятаючи про слова Ісуса Христа: " Раб не більший за пана свого. Як Мене переслідували, то й вас переслідувати будуть". Саме переслідувана Церква є істинною Церквою.