Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 28 лютого 2013 р.

Молитва більша від наполегливих слів

Коли наш батько помер, то мама за деякий час одружилася з іншим чоловіком і не мали церковного шлюбу. Ми довго вмовляли її взяти церковний шлюб, але без результату. Вона ніби і погоджувалася з нами, але шлюбу не брала. Наші слова не допомогли, але добрий Господь дав нам інший засіб, щоб змінити, навернути маму... Минулого року в нас утворилася молитовна група, а в січні місяці ми спільно молилися за наші родини. В наших молитвах з дружиною ми найбільше просили за навернення мами. Оскільки, мама не живе в нашому місти то ми її побачили аж в кінці місяця. Радості нашій не було меж, коли ми почули від мами новину: “Ми вирішили взяти шлюб у церкві”.

За місяць відбулося вінчання... Що не зробили слова, те зробила молитва!

Вислухане прохання


Моя сестра була важко хвора. Вона вже зовсім собою не володіла і вдома в неї знали, що вона незабаром помре. Я дала за неї намірення в Молитовну Сторожу і просила Ісуса і Матір Божу, щоб її оздоровили, бо в неї є 8 дітей. Хоч цього намірення в даний час в Молитовній Сторожі не витягнули, Ісус все ж таки вислухав наші прохання. У неї трісла язва і її майже неживу відвезли до лікарні. Після двох неділь вона за допомогою палички сама вийшла до машини. Вона почувається ще слабкою, але на душі у неї радість, бо є між своїми дітьми. Щиро дякую Господу Ісусові і Пречистій Діві Марії за всі незліченні дари і ласки!

Марія (м. Жовква)