Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 20 березня 2013 р.

Контрацепція, стерилізація і штучне запліднення – це важкі гріхи


Дитина – це Божий дар. Її життя розпочинається від моменту зачаття, коли Бог дає їй безсмертну душу. Сьогодні, через закордонні організації, в Україні ведеться антисімейна політика: пропагація абортів, контрацептивів, протизаплідних засобів, штучного запліднення (in vitro, інсемінація), сурогатного материнства тощо. 

Страшні реалії України


В Україні аборти законодавчо дозволені і мають розпливчасту назву «добровільне штучне переривання вагітності». За підрахунком інституту родини і подружнього життя (на 2010 рік) Україна з часу легалізації абортів втратила близько 34 мільйонів громадян.

Кожне 5-те подружжя є неплідне, більшість з яких через неплідність жінки. Причиною цього у 80 % випадків є аборти, а також контрацептиви.

Наводимо свідоцтво д-р. мед. Антуан Лісек про моральне зло яке являють собою контрацептиви і протизаплідні засоби.

«Спіраль убиває дітей! При її вживанні зачаття відбувається, але дитина найчастіше помирає в перші дні, тому що спіраль не дозволяє їй імплантуватися (закріпитися) в матці. Якщо відбувається затримка менструації, то це значить, що дитина все таки вижила. Треба зберегти їй життя. 

Спіраль перетворює здорову жінку в хвору (запалення і нагноєння в матці, маткових трубах, черевній порожнині, кровотечі, болі, недокрів’я…).

Під час прийняття усіх видів т.зв. «протизаплідних» таблеток, все ж не рідко відбувається овуляція і зачаття. У такому випадку дитина найчастіше помирає від голоду, тому що таблетки сушать залози і зменшують кількість їжі (глікогену) у слизовій оболонці матки. Затримка менструації говорить про те, що дитина вижила. Аборт не дозволено робити й у цьому випадку.

Жінки, що приймають таблетки, частіше за інших хворіють на рак грудей, шкіри та матки, схильні до інсультів та інфарктів, запалення вен з тромбами, що можуть викликати емболію, у них не рідко виникають ушкодження печінки, зорового нерва, слабшає імунітет і т.д. Таблетки не є вирішенням проблеми нерегулярного менструального циклу.

Зачаття відбувається і під час прийняття більшості інших т.зв. «котрацептичних» засобів, але і ці речовини автоматично вбивають дитину в перші дні її життя. Ісус сказав: «Істино кажу вам: усе, що ви зробите одному з Моїх найменших братів, ви Мені зробили» (Мт. 25:40). А найменший брат чи сестра – це та маленька дитина, щойно зачата. Її жодним чином не слід убивати. Треба довіритись Господу.

Христова Церква є учителькою віри і моралі. Вона постійно вчить нерозривності зв’язку, що існує між подружнім актом і зачаттям, під час якого Бог дає новій людині душу.

Смертним гріхом є не тільки убивство ненародженої дитини, але також і контрацепція, стерилізація і штучне запліднення (запліднення в пробірці та інсемінація). Діти, зачаті в пробірці, дуже рідко виживають. Більшість з них убивають, а багатьох, таких маленьких і ще живих дітей, тримають замороженими в холодильниках.

Не дозволено проводити такі процедури як, наприклад, ранній амніоцентез, мета якого вистежування й убивання хворих! Ніхто ще не став щасливим, убивши людину, але можна стати щасливим, постійно рятуючи життя хворого. Гріх ніколи не був і не стане засобом вирішення проблем. Гріх ніколи не призводить до щастя.

Церква вчить, що кожне використання шлюбу, при якому за наміренням людини подружній акт позбавлений своєї природності зачати життя, порушує Божий закон і ті, хто так чинить, опоганюють себе тяжким гріхом.

Ті, що виробляють, рекламують і поширюють презервативи, відповідальні не тільки за участь у здійсненні гріхів, серед яких найчастіше – блуд, перелюбство і контрацепція, але вони також відповідальні і за те, що дають хибну гарантію, що інфікування венеричними хворобами не відбудеться.

Насправді, доведено, що незважаючи на використання презерватива все ж таки передаються такі захворювання як СНІД, герпес, гепатит, сифіліс, і відбуваються зараження хламідією, людським папілома вірусом (HPV), що викликає рак матки, вагінальний трихомоніаз та низку інших хвороб. 

У випадку виправданих причин уникнення зачаття, дозволяється стриманість у плідні (фертильні) дні. Сьогодні плідні і неплідні періоди можна дуже просто і точно визначити, навіть при неправильних чи нерегулярних циклах, за допомогою природніх методів: Біллінгса чи симптотермічного. Не дозволяється жити сексуальним життям до чи поза шлюбом, який благословив Бог, як нерозривний до смерті одного з членів подружжя».


За матеріалами: д-р. мед. Антуана Лісека (Аntuan Lisec)