Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 6 березня 2013 р.

Якщо ти з Богом, то Він тобі допоможе


Чоловіка, за якого я буду давати свідчення, звати Петро. Він проживає в м. Дрогобичі. Сталося так, що його звільнили з заводу і він залишився без роботи, і без грошей. Саме тоді приходив Великодний час і він дуже переживав, що не зможе достойно (у матеріальному відношенні) відсвяткувати з сімєю це величне свято. Крім цього ще й доньці треба було поступати на навчання, а грошей не було зовсім. Петро пішов до церкви, став навколішки і ревно молився до Ісуса і Марії. Молився він довго, а вкінці прийшла до нього думка – віддати все в руки Господу Богу. Після цього йому стало дуже легко і радісно.


І дійсно, Господь вислухав Петрові молитви і благання. Сталося так, що гроші на свята йому позичив його товариш, а також за Божою допомогою він поїхав на роботу за кордон. Там він кожної неділі відвідував церкву, молився на Службі Божій – тоді, коли його товариші працювали сім днів в тиждень без перепочинку, мовляв, ми не приїхали сюди, щоб молитися, а щоб заробляти гроші.
Коли настав час їхати додому, то Петро, як звичайно, пішов до церкви, щоб подякувати Богові за роботу і зароблені гроші. Тому його товариші поїхали додому швидше. Машину, в якій вони їхали перестріли рекитери і забрали в них гроші. Це було Божим покаранням за те, що вони не молилися і не рахувалися з Богом, а навпаки – зневажали Його закон. Петро ж довіз всі зароблені гроші додому, бо він їхав з Ісусом. Постійно надіючись на Його допомогу.


П. Оксана, Львів (2004)