Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 3 червня 2013 р.

Слово Отців Церкви: Про віру


Віра – це непохитне прийняття за правду того, чого Бог навчає … Без віри ніхто не буде оглядати Бога. Віра є те, через що досягаємо спасіння. (Св. Василій Великий)

Не треба вагатися і сумніватися в тому, що сказав Господь, а, навпаки, бути впевненим, що кожне Боже слово правдиве й можливе, хоч би і природа тому противилася. Бо в тому полягає боротьба віри. (Св.Василій Великий)


Що є знаменом християнина? Віра, що діє через любов. (Св. Василій Великий)

Віра буз діл мертва (Як. 2:26) і діла без віри мертві. (Св. Іван Золотоустий)

Віра – це око, що просвітлює всяку совість і дає людині розуміння. (Св. Кирило Єрусалимський)

Хочеш зрозуміти? Віруй. Знання є нагородою віри. Що означає вірити в Христа? Означає вірити в Нього та щиро Його любити, вірити та з’єднатися з Ним, приєднатися до його членів. Це є віра, яку Бог хоче від нас, і не може знайти її, якщо Він сам її нам не подарує. (Св. Августин)