Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 23 січня 2014 р.

Християнська Україна - «Хартія християнської держави»

Президенту та Уряду України була запропонована представниками Візантійського Вселенського Патріархату «Хартія християнської держави» – протилежність «НСП (NWO)»
(Частина І)

Шановний пане Президенте!
Шановні представники української влади!

Сучасна демократія не оправдала себе. Вона стала засобом для насадження найжорстокішого тоталітаризму. Найбільш актуальна потреба нашого часу полягає в тому, щоб визначити ідеологію християнської державної системи. Пропонуємо проект «Хартії християнської держави» (ХХД). Віримо, що Україна та братні народи Росія і Білорусь, приймуть цю Хартію для свого порятунку і подальшого розвитку.



Визначення ідеалу


Якщо Україна прийме цю Хартію, то зможе протистояти глобалізаційній системі смерті. Якщо молоде українське покоління цього не усвідомить, і якщо йому не забезпечать належну просвіту, то його переможуть підступні глобалізаційні методи. Технології, які руйнують людську психіку зроблять з нього жертву системи антихриста. Сьогодні є тільки два варіанти – або служити Христові, або антихристу. Життя або смерть! За системою глобалізації стоять американські банкіри з ілюмінатами, які посвячені сатані. Вони проштовхують сатанізацію світу. Тому їм можуть протистояти тільки Божі служителі, які на перше місце поставили Бога й Божі закони і є закорінені в істині. Це завдання стоїть перед українським народом, який тепер бореться не тільки за себе, але й взагалі за життя на планеті.


Комуністична ідеологія взяла з Біблії ідею безкласового суспільства (пор. Ді. 4,32...). Але вона виключила найголовніше – пріоритетне відношення до Бога. Тому цю їхню програму було неможливо реалізувати. Вона не заторкнула суті людської істоти. У людині поруч з прагненням добра, любові і справедливості є корінь зла. Це – джерело всіх конфліктів, злочинів і війн. Тільки із зєднання з Богом походить оновлена гармонія в людському нутрі, яка потім впливає і на оточуючих.

У цьому 2013 році святкуємо ювілей Хрещення Київської Русі святим Володимиром, пов'язаний з прийняттям християнського законодавства. На ньому була збудована українська культура з моральними цінностями, закріпленими в сім'ї. На цих християнських принципах також була збудована і культурна Європа.

Глобалізаційний декаденс (занепад)


Пріоритетом американської політики сьогодні є не розвиток економіки, але гомосексуалізм і пов'язаний з ним голокост людства. Ідеологія глобалізації приховано проштовхує моральний і фізичний автогеноцид і прикривається позитивними термінами. По суті, мова йде про сатанізацію не тільки європейського, але й американського континентів, які були побудовані на християнській основі. Різні філософії, єретичні теології та психології внутрішньо розклали духовну і моральну силу християнства. Вони відкрили двері аморальній гендер-содомії з викраданням, деморалізацією і сатанізацією беззахисних дітей. Цьому передував у минулому столітті декадентський процес пропаганди поганства через йогу, дзен і бойові мистецтва, пов'язані з поганськими медитаціями. Психології Фрейда, сексуальні збочення Кінзі, наркоманія, порнографія, рок-музика з її корінням в сатанинському вуду, інвазія декадентських сект порушили здорове мислення і здорові взаємовідносини між людьми. Для пропаганди цих руйнівних впливів особливо послужили ЗМІ.


Західне християнство замість захисту Божих правд і моральних цінностей дійшло до масового відступництва. Через проповідування єресей і синкретизму воно відкрило двері гомосексуалізму, автогеноциду християнства і християнських народів. Плоди згубного прокляття західної Католицької Церкви в ці дні проявилися в Україні на так званому євро-майдані в Києві. Його вели католицькі лідери з духом гомосексуалізму.


Система глобалізації, яка просуває автогеноцид окремих народів, є тоталітарною системою і приносить смерть. Однак її не могли б встановити без зловживання сучасною демократією. Тому нова запроваджена теократія з пріоритетом Божих законів повинна мати сильну політичну руку. Вона повинна рішуче захищати справедливість, карати безправ'я і захищати від агресії та глобалізаційних технологій зсередини і ззовні.

Преамбула «Хартії християнської держави 


Найбільша Божа заповідь говорить: «Люби Господа Бога твого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю, а ближнього свого – як самого себе» (Мт. 22,37-39). На цих двох заповідях базується весь Божий Закон, пророки і Конституція України. У цьому суть християнської моделі теократії.

Любити Бога означає поставити Його на перше місце і дотримуватися Його заповідей. Кожна людина має матеріальне тіло і безсмертну душу. Якщо вона не вбила совість, то розрізняє добро і зло. Якщо вона справедлива до себе і ближніх, то її розум відрізняє правду від брехні. Людське життя – це коротке випробування, яке вирішує, чи людина отримає вічне життя у славі, чи закінчить у вічному стражданні.


Сенсом людського життя не є ні гроші, ні кар'єра, ні людські насолоди. Сенс життя полягає в любові до Бога. Це означає виконувати справедливі Божі закони. Якщо людина це робить, то отримує світло і силу виконувати і другу заповідь: любити ближнього, як самого себе. Найбільша цінність – це життя, життя вічне. Обов'язок любові – передати його і своєму ближньому.


У серці людини є сила зла і егоїзму, тому Ісус каже: «Metanoite: змініть мислення» (Мр. 1,15), а далі говорить: «Відречися себе, візьми хрест свій і йди за Мною» (Мт. 16,24). Якщо чоловік і дружина приймуть Божий закон і будуть дотримуватися його, то їх відносини в шлюбі стають довічними відносинами. Вони доповнюють один одного і потребують один одного. У цій атмосфері виростає здорове людське покоління дітей та онуків. Приклад хороших християнських батьків є найбільшим життєвим внеском для кожної дитини.

Хартія, по суті, означає повернення до випробуваного християнського коріння Київської Русі.

Ідеологія


Ідеологія Хартії виражена основним гаслом: «Відродження християнства в Україні = порятунок планети».

Американські глобалісти мають гасло: «золотий мільярд». Це означає смерть шести мільярдів людей! Проти цієї ідеології смерті потрібно поставити ідеологію життя. Духовне життя виходить з живого християнства. Мова йде про особисте відношення до Христа через віру. Першим кроком є прийняття Ісуса Христа за свого особистого Спасителя і Господа. В даний час лідери Західної Церкви через єресі і синкретизм замість життя вносять прокляття і смерть.


Ідеологія Хартії виходить з тисячолітнього досвіду християнства Київської Русі. Всупереч цьому, політична система в окремих західних державах веде внутрішню війну проти власних народів. Веде війну проти дітей, проти сім'ї і проти здорової моралі. Для цього використовує ідеологію гомосексуалізму. Це легалізація політики автогеноциду під позитивними гаслами. У цій системі смерті зло захищають, а добро карають. На відміну від цього, пріоритетом політики, закріпленої в Хартії, повинна бути здорова сім'я. Ця основна лінія повинна пронизати законодавство. Тому в першу чергу повинні бути скасовані всі нові закони, лобійовані Заходом, мета яких – руйнування сім'ї та введення ювенальних механізмів бізнесу на дітях.


Основна цільова група Хартії – це молоде покоління і діти. Тому потрібно розробити такі освітні програми, які формуватимуть мислення і спосіб життя всього молодого покоління.

Новий Світовий Порядок (NWO) і Лісабонська угода ведуть народи до смерті. На противагу цьому, Хартія веде народи до життя – тимчасового і вічного.

Ідеологічна лінія Хартії складена так, щоб пронизала все суспільство. Вона містить наступні сім пунктів:

1. Держава захищає духовні та матеріальні цінності.

2. Пріоритетом політики є сім'я.

3. Виховання дітей та молоді.

4. Економіка.

5. Керівництво держави і державний сектор.

6. Силові структури.

7. Відродження християнства.

Хартія християнської держави

(Частина ІІ)


Поряд з Конституцією, Хартія є основним ідеологічним документом. Вона встановлює пріоритет державної політики і суспільного життя. Держава керується цим пріоритетом, захищає його і за допомогою законодавства втілює його в повсякденне життя.


Колишня, т.зв. демократична організація суспільства, з п'ятирічними виборчими періодами і поділом влади на урядові групи і опозицію, відміняється. Причина – зловживання демократії для впровадження глобалізаційного тоталітаризму.

Зміст Хартії:



1. Держава захищає духовні та матеріальні цінності

Діяльність держави спрямована на захист фізичного, психічного і духовного здоров'я кожного громадянина. Це означає, що держава вивчає всі форми деструктивних впливів, небезпечних для здоров'я (звідки б вони не походили), усуває ці впливи та інформує громадськість про небезпеки.

- Зло в державі має справедливо каратися, а деструктивні елементи повинні бути усунені.

- Боротьба з алкоголізмом, наркоманією: повна заборона на ввезення, виробництво і продаж наркотиків.

- Боротьба з курінням: профілактична робота з молоддю з метою запобігання шкідливої залежності.

- Контроль продуктів харчування, їх якості, виробництво здорових і нехімізованих продуктів, заборона на генетично модифіковані продукти.

- Відповідальний контроль над канцерогенними речовинами, усунення їх з харчової та фармацевтичної промисловості.

- Відповідальний контроль і заборона деструктивних молодіжних субкультур (ЕMO, готи, рок, хеві-метал, психоделічна музика, культура агресії і цинізму, деструктивні фільми, спонукання до збочень і злочинності через Інтернет...).

- Всебічний контроль і заборона всіх форм вакцинації, які є причиною захворювання дітей (наприклад, аутизм, ослаблення імунної системи, алергії ...).

- Заборона психологічної маніпуляції громадянами через психологічну зброю, електромагнітні хвилі, радіацію, 25-й кадр, ультразвук, різноманітні нові технології з використанням музики і зловживанням мобільних телефонів, інтернету та планшетів.

- Заборона діяльності іноземних організацій, метою яких є індоктринація населення, підривна, руйнівна і деструктивна діяльність.

- Заборона масонських лож, моніторинг їх спроб проникнути в державний сектор, заборона діяльності масонських організацій (Ротарі клуб, Ліон клуб, різні Ордени ...).


2. Пріоритет політики – сім'я


Держава захищає і підтримує сім'ю у всіх сферах життя, тому що сім'я є основною клітиною суспільства. Сім'я – це нерозривні відносини між чоловіком, дружиною та їхніми дітьми.

- Держава сприяє стабільності сім'ї і намагається усунути всі негативні впливи, які можуть порушити цю стабільність.

- Держава підтримує і приймає в якості пріоритету подружню вірність і нерозривність шлюбу.

- З цієї причини держава забороняє у сфері культури та в мас-медіа пропаганду подружньої невірності, розлучень, дошлюбних стосунків, безвідповідальності в області сексуального життя.

- Мас-медіа повинні активно втілювати Хартію, правдиво коментувати і звертати увагу на деструктивні плоди дошлюбного життя, невірності, нестриманості, розлучень. Якщо вийде в світ згубна програма, то телеканал або журнал обов'язково потрібно оштрафувати (Німеччина: штраф 2 000 000 € за порушення державної ідеології).

- Природою дано, що діти прив'язані до батьків і держава не має права забирати їх від них.

- Держава створює консультаційні центри, які допомагають молодим людям підготуватися до шлюбу, до відповідального виконання обов'язків батька і матері. Ці центри допомагають подружнім парам в їх життєвих проблемах і ведуть їх до правильного вирішення цих проблем. Мета полягає в тому, щоб підготувати тверезих і зрілих людей до сімейного життя і допомогти їм зберегти шлюб. Їм допомагають вирішувати їхні проблеми, але при цьому не порушують їх право на приватне життя.

- Уже в школах необхідно пропагувати як життєвий приклад стабільне сімейне життя, відповідальний підхід до життя, цнотливість, збереження вірності, відповідальне виховання дітей.

- Всі анти-сімейні технології повинні бути заборонені. Також мусять бути заборонені всі механізми ювенальної юстиції. Необхідно відмінити всі раніше прийняті закони, які втілюють ювенальну юстицію. Потрібно скасувати ратифікацію резолюцій і різних документів (ООН, ПАРЄ, ЄС ...), які є підґрунтям для ювенальної юстиції.


- Необхідно заборонити і засудити гендерну ідеологію в усіх її формах. Всі закони, які вже були прийняті в цій області під тиском міжнародних організацій, повинні бути анульовані. Всі резолюції та документи (ООН, ПАРЄ, ЄС...), які були ратифіковані, мають бути скасовані. Необхідно заборонити будь-які сексуальні відхилення, оскільки вони нищать суспільство і порушують психіку. Потрібно заборонити будь-яку діяльність ЛГБТ-організацій. Держава визнає тільки чоловічу і жіночу стать!

- Держава створює центри, щоб допомогти ЛГБТ-особам повернутися до природного способу життя.

- Держава забороняє будь-які прояви сексуальних відхилень ЛГБТ-осіб у суспільстві. Мас-медіа і суспільство повинні назвати спосіб життя ЛГБТ-осіб деструктивним і неприйнятним.

- Держава готує програми для батьків і матерів, щоб вони могли давати своїм дітям здорове виховання і формувати їх у відповідальності і в християнських цінностях.

- Держава привчає до здорового підходу до матеріальних речей і відповідального їх використання.

- Держава забороняє аборти і, навпаки, веде людей до відповідальності в області сексуальності.

- Держава забезпечує достатню кількість робочих місць для своїх громадян, особливо для чоловіків, щоб вони могли забезпечити свої сім'ї, а їхні дружини, щоб могли вдома безпечно виховувати дітей. Економічна стабільність сім'ї є одним з головних пріоритетів держави, разом з турботою за її моральну і духовну стабільність.

- Держава створює умови для того, щоб молоді сім'ї могли мати більш легкий доступ до отримання квартири.

- Виховання дітей та їх формування на природних і християнських принципах є пріоритетним правом батьків.


3. Виховання дітей та молоді


Це один з головних пріоритетів держави. Виховання зосереджене не тільки на отриманні інформації з різних сфер, а й на надбанні здорових навичок і християнських цінностей, таких як любов до правди, чесність, працьовитість, любов до ближніх, пильність, скромність, цнотливість, чистота, любов до свого народу, стриманість, любов до добра і опір злу.


- У школах зло має представлятися як зло, і з виховною метою потрібно вказувати на його руйнівні наслідки. Добро має бути показано в правдивому позитивному світлі, і дітей треба вести до цього добра. Те ж саме відноситься і до поняття справедливості та несправедливості. Основне правило: «Як бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви» (Мт. 7,12). Діти і молоді люди повинні мати освіту, пов’язану зі знанням Біблії і життя Святих (див. Туптало: Житія Святих, Київ, 1690-1715).

- Дітей та молодь потрібно вести до чистоти і цнотливості та захищати їх від шкідливих інформацій. Молодих людей необхідно вести до чистоти і до збереження дошлюбного цнотливості.


- У школи необхідно ввести вивчення «Розумного Задуму», яке повинно проникнути в такі наукові предмети, як фізика, астрономія, хімія, біологія, зоологія, наука про людину... Шкільна освіта повинна вести до подиву від досконалості й ефективності створінь живої і неживої природи, наприклад, захоплення принципами генетики, імунної системи... Навчання повинно правдиво свідчити про мудрість Розумної Істоти, яка створила світ – про Бога. Дарвінізм є застарілою теорією, яка мала на меті ввести ідеологію атеїзму, щоб морально зруйнувати, вбити совість і усунути заборони у молоді.

- Система освіти повинна повернутися до здорових педагогічних принципів і практик.

- Виховання має справедливо карати зло і винагороджувати добро.

- Виховання відповідальності, зрілості, здорового мислення і християнського способу життя є основним пріоритетом виховання дітей та молоді.

- Прийняття здорового способу життя та чітке розрізнення добра і зла є найбільш важливою частиною виховання.

- Дітям і молоді в межах належної освіти необхідно показувати руйнівні наслідки декадентської культури. Потрібно захищати їх від деморалізації і збочень, застерігати їх від наслідків нечистоти і наркоманії, одним з яких є СНІД. Потрібно вказувати на наслідки алкоголізму, різних сект, ідеології розпусти і смерті, а також вказувати, як захищати себе від їхніх агентів, від пропаганди в Інтернеті та з інших джерел.


4. Економіка


Створення стабільного, успішного внутрішнього ринку. Його мета не полягає в збагаченні еліт і окремих осіб, але в забезпеченні стабільного життя суспільства: забезпечення життя сім'ям, добре функціонуюча освіта, охорона здоров'я, харчова промисловість, соціальна сфера. Мета полягає в тому, щоб усунути жорстку і дику ринкову економіку, яка руйнує людські відносини, і запровадити професійно регульовану ринкову економіку, яка не дозволить іноземним корпораціям поглинути внутрішній ринок. Захист власного ринку є важливим для стабільності і самодостатності держави.


- Основні напрямки сфери виробництва повинні знаходитися в державній власності і бути ефективно організовані. Їх мета – забезпечити стабільність внутрішньої економіки.

- Корисне використання нових технологій.

- Захист виробництва від деструктивних технологій, які руйнують життя людини і суспільства.

- Усунення експлуататорської кредитної системи, яка вводить людей в заборгованість. І навпаки, потрібно створити власну державну банкову систему, здатну реагувати на потреби населення.

- Радикальне усунення заборгованості держави та її залежності від Міжнародного валютного фонду (МВФ).

- Створення справедливих і стабільних економічних відносин із зарубіжними партнерами.

- Стабільна і забезпечена валюта.


5. Керівництво держави і державний сектор


Національним інтересом і пріоритетом є реалізація Хартії та захист від деструктивних впливів, що загрожують реалізації Хартії. Хартія є душею внутрішньої і зовнішньої політики держави.

- Реалізація Хартії є основним завданням президента, уряду і всього державного сектора.

- У державний сектор можуть бути обрані лише ті люди, які здатні реалізувати Хартію в інтересах добробуту громадян.

- Демократична організація держави з п'ятирічним виборчим періодом повинна замінитися державною системою, заснованою на Хартії.

- Президентом і членами уряду можуть бути обрані тільки такі люди, які зарекомендували себе на практиці, які представляють інтереси Хартії і здатні її реалізувати.


- У міністерства потрібно вибрати людей, які працювали в конкретній галузі і мають, як мінімум, десятирічний досвід, а в даній галузі отримали не лише знання, але й практичний досвід, і можуть тверезо вирішувати проблеми. Це означає, що медичні працівники повинні працювати в Міністерстві охорони здоров'я, вчителі та викладачі в Міністерстві освіти і т.д.

- Важливою є їх інтелектуальна та практична підготовка. Теоретики в цьому секторі не можуть працювати.

- Урядова рада, після розпуску парламенту з різними політичними фракціями, складається вже тільки з експертів у різних галузях, які випробувані багаторічним досвідом. Їх мета – найбільш ефективна реалізація державних інтересів. Йдеться про реалізацію Хартії в різних секторах суспільного життя.

- Президент зі своїми радниками вибирає Урядову раду не з політичних партій, але тільки з точки зору досвідченості та здатності кандидатів до ефективної реалізації національних інтересів – ідеологічних і економічних.


- Уряд активно використовує допомогу консультативних рад у різних сферах. Ці ради складаються з фахівців. У кожному секторі спеціалізується компетентна команда. Необхідно, щоб фахівці поруч зі своєю спеціалізацією мали головну мету – реалізувати національні інтереси, тобто Хартію.

- В адміністрації держави на місцевих рівнях, в армії, міліції, прокуратурі, освіті та ін. повинні працювати люди, які представляють і реалізують Хартію.

- Існування політичних партій не потрібне, бо всі покликані реалізувати пріоритетну програму будівництва морального і матеріального добробуту народу. Хартія містить основу справедливості. Всі сили потрібно зосередити на впровадження справедливості, яка забезпечує правдиве ставлення до себе, до ближнього і до Бога.

6. Силові структури і національна безпек 


Прокуратура, суди, державна міліція і служба безпеки, контррозвідка і війська повинні сприяти досягненню справедливості на основі Хартії. Корупція є неприйнятною. Міліція і армія повинні захищати населення від ґвалтівників, злочинців і забезпечити безпеку держави. Контррозвідка відіграє важливу роль для захисту мирного життя суспільства.

- Держава має скасувати ті міжнародні договори, які примушують її ліквідувати власне населення (ювенальна юстиція, гендерна ідеологія).

- Держава має захищати громадян від технологій редукції, наприклад, від видобутку сланцевого газу.

- Заборона чіпування, збору персональних даних в електронних носіях і в реєстрах, оскільки цим можуть легко зловжити іноземні структури.

- Заборона розробки і використання технологій для повного контролю населення.

- Дослідження іноземних диверсійних технологій, практичне будівництво інформаційного та матеріального захисту держави.

- Захист від глобалізаційних намагань, захист ринку та населення.

- Контроль іноземних організацій та їх діяльності.

- Контроль Інтернету та соціальних мереж з метою запобігання підривної діяльності.


- Треба взяти урок з диверсійної діяльності США, які організували і фінансували близько 20 революцій і державних переворотів у світі. Дослідити технології революцій і захистити державу від такого роду диверсії.

- Перевірка діяльності іноземних державних представництв в цілях державної безпеки.

- Державні структури: чиновники, адміністратори, армія, поліція, судді і т.д. повинні бути в ідеологічній єдності з Хартією християнської держави, а реалізація Хартії повинна бути пріоритетом їх служби. Хто не прийме цей пріоритет, той не може працювати в державному секторі.


7. Відродження християнства


Сучасні церковні структури не перебувають в єдності з Хартією і є для неї перешкодою, тому що створили єдність з духом глобалізаційної автогеноцидної ідеології і просякнуті церковним бізнесом.

Справжні церковні лідери та віруючі зобов'язані в сумлінні втілювати Боже слово. Вони відіграють ключову роль в освіті населення та реалізації моральних цінностей у повсякденному житті християн і суспільства. Серед релігійних лідерів мають бути правдиві пророки, які реагують на негативні впливи, що призводять до розкладу Церкви і суспільства. Вони повинні проповідувати правдиве Євангеліє, навернення і покаяння. Тільки навернена людина може реалізувати дві основні заповіді: любов до Бога і любов до ближнього.


- Завдання полягає в тому, щоб згідно з Євангелієм Христа виховувати вірних до відповідальності, чесності, любові, добра і справедливості.

- Церковні лідери не повинні бути зосереджені на своїх інтересах і своєму збагаченні. Такі дії повинні каратися, і таким чином викорінюватися.

- Тільки люди, сповнені любов'ю до Бога і ближнього, можуть бути добрими громадянами.


Віримо, що Україна і братні народи – Росія і Білорусь, приймуть цю Хартію для свого порятунку і розвитку. Якщо Україна з двома слов'янськими народами, Росією і Білорусією, втілюватимуть Хартію, то стануть сильною хвилею віднови, здатною оновити декадентний Захід.


+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату


+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
Єпископи-секретарі
Львів, Україна, 22.12.2013р.