Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 13 лютого 2014 р.

Чи є «день закоханих» християнським святом?

Упродовж останніх років в Україні популяризується нове «свято» - день св. Валентина, пропаговане Заходом, як день «закоханих». Але чи має це свято якийсь зв’язок з християнством? У календарі Східної Церкви 14 лютого немає і згадки про святого на ім’я Валентин. Що ж тоді «святкуємо» 14 лютого? Саме цього дня язичники святкували поганський празник розпусного бога Пана, що супроводжувався грішними забавами і масовими оргіями, а тому Папа Римський ще 496 року заборонив подібні «святкування».

Не називай гріх любов'ю:

«На день Валентина я «купив» дівчину за квітку…» (Руслан 19 р.). «Моя кохана в цей «пам’ятний» день подарувала мені… СНІД.» (Ігор 22 р.)


Святкування цього дня є порушенням відразу трьох Заповідей Божих (першої, шостої, дев’ятої) у яких йдеться про чистоту духовну і тілесну. Боже Слово каже: «Не обманюйте себе! Ані розпусники, ані ідолопоклонники, ані перелюбники, ані розгнуздані, ані мужоложники, ані п’яниці – Царства Божого не успадкують» (І Кор. 6, 9-10). Вільна любов заведе тебе в рабство, а справжня Любов – визволяє, і нею є Ісус. Він Єдиний справді Тебе любить. Любов існує і вона довготерпелива, лагідна, вона не заздрить, не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; любов не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить в усе вірить, усього надіється, все перетерпить. Любов ніколи не переминає. (І Кор. 13, 4-8)

Отож т. зв. «День закоханих», який святкує частина західної Європи, є днем поганства і розпусти, а богохульно прикривається іменем святого муч. Валентина (за Римо-католицьким календарем), який боровся за чистоту віри і достоїнство християнського подружжя. Це є ще одна ідеологічна диверсія Заходу проти України, яка спрямована на знищення духовних і моральних цінностей нашого народу.  

Ми за чисті серця!

Будуймо нову Україну разом!