Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 24 березня 2014 р.

Материнська любов - життя за життя (Японія)

Після землетрусу в Японії, коли рятувальники дісталися до руїн будинку, де жила молода жінка, вони побачили її тіло через тріщини. Її поза була дуже дивною - вона опустилася на коліна, як молиться людина, її тіло було нахилене вперед, а руки щось охоплювали. Рятувальники зрозуміли, що зруйнований будинок пошкодив їй спину і голову.

З великими труднощами, старший у команді рятувальників просунув руку через вузьку щілину в стіні до тіла жінки.
Він сподівався, що вона ще жива. Тим не менше, її холодне тіло, говорило про те, що вона померла. Разом з рештою команди він покинув цей будинок, щоб досліджувати наступне звалище. Але непереборна сила кликала керівника групи до будинку загиблої жінки. Знову, опустившись на коліна, він просунув голову через вузькі щілини, щоб дослідити місце під тілом жінки. Раптом він скрикнув від хвилювання: "Дитина! Тут дитина! ". 

Вся команда ретельно прибирала купи уламків навколо тіла жінки. Під нею лежав 3-місячний хлопчик, загорнутий у квітчасту ковдру. Очевидно, що жінка пожертвувала собою заради порятунку сина. Коли будинок рухнув, вона закрила сина своїм тілом. Маленький хлопчик все ще мирно спав, коли керівник команди взяв його на руки. Лікар швидко прибув, щоб обстежити хлопчика. Розгорнувши ковдру, він побачив мобільний телефон. На екрані було текстове повідомлення: "Якщо ти виживеш - пам'ятай, що я люблю тебе ..". 

Цей мобільний телефон переходив з рук в руки. Кожен, хто читав повідомлення плакав. "Якщо ти виживеш - пам'ятай, що я люблю тебе .." 

P.S.: Любов мами до своєї дитини є великою, але любов Ісуса до тебе є ще більшою. "Я полюбив тебе вічною любов"ю"