Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середа, 29 квітня 2015 р.

Навчімся одного – за все дякувати Ісусу

Слово для підбадьорення у вірі

Коли приходить проблема, стара людина в нас автоматично почне нарікати на Бога або бунтуватися і сумувати. Маємо навчитися одне правило – зректися себе і за все Богу дякувати: «Боже, дякую Тобі за цей хрест, що мене знову насварили, що мені втік автобус…». Достатньо дякувати, а Бог дасть вам світло і покаже: «Поглянь, там тебе чекало нещастя, з цього б вийшло це і це…». І тоді людина побачить і багато інших взаємозв’язків. Але якщо перебуває в бунті проти Бога і в себежалі, то цим відкидає хрест. Якщо хтось насварить нас, автоматично приходить ненависть і себежаль. Саме цього ми повинні відректися, а потім нам відкриються очі. Ми повинні взяти свій хрест – свій конкретний біль – та йти слідом за Ісусом. Куди? На Голготу, а потім до славного воскресіння. Де є Ісус? В славі. Там є наша Батьківщина. Тут на землі ми - тільки подорожуючі.