Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 5 квітня 2015 р.

Бог до нас говорить…

Бог до нас говорить, але вся проблема в тому, що ми Його не чуємо. Проблема в нашому приймачі. Ми повинні налаштувати наше серце, щоб чути Його голос. Він хоче діяти і через вас, через вашу віру. Хоча ми слабкі – тим більше маємо довіряти Господу, бо «коли я слабий, тоді я сильний». Ісусе, довіряю Тобі!

Треба не залишатися в собі, але йти за Ісусом, триматися Його і вчитися від Нього. Він дасть справжню мудрість, Він дасть силу. Він живий і присутній. Він любить тебе більше, ніж твої батьки чи діти. Він любить тебе більше, ніж ти сам себе. Він пролив за тебе на хресті Свою кров. Він постійно з тобою. Є тільки одна проблема – щоб ти був з Ним. А це основа нашого життя і святості – жити в Божому світлі, жити в Божій правді, в Божій присутності. Це означає серйозно рахуватися з живим Богом – Ісусом – у своєму житті.

Тепер це слово Він говорить тобі: «Іди за мною!». Він звертається до тебе по імені. Треба йти за Ісусом, але що це означає? Прийняти Його науку, Його Євангеліє і Його слово, щодня віддавати Йому свої гріхи і проблеми. Він прощає тобі гріхи, зцілює твою душу, а також буде вирішувати твої проблеми, бо Він той самий вчора, сьогодні і навіки.