Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 14 січня 2016 р.

Для віднови родини потрібен Ісус

Для кожного батька і матері радістю є їх діти. На їхнє виховання вони спрямовують усі свої зусилля і працю. Бог поставив на батьків велике відповідальне завдання- виховання своїх дітей. Слід зазначити, що це завдання не школи, навіть не Церкви, бо вони лише допомагають, але виключно самих батьків.

Сучасна криза сім’ї не оминула України. Про це свідчать численні розводи, цивільні шлюби, проблеми неплідності, алко-нарко залежність, аборти, сурогатне материнство, явище гомосексуалізму та інші збочення, тощо. Усе це немов ракові клітини, які призводять до хвороби увесь живий організм – Українську державу.


Причини цієї кризи є різні: винні політики, Церква і самі батьки. Спекулювати над цією проблематикою можна довго, але це нічого не змінить, якщо самі батьки не зроблять конкретних кроків, щоб зберегти і відновити власну сім’ю.

Українській родині для своєї віднови потрібен живий Ісус, без Нього не відбудеться жодних змін. А для цього потрібно стати його учнем – прийняти Його як свого Спасителя і Бога, довірити в Його руки кермо свого життя, визнати в покорі свою гріховність і слабкість, а тоді побачимо зміни в собі та в інших. Щоб реформувати інших, потрібно це найперше зробити з собою. Знаю це з власного досвіду, коли Ісус ввійшов у моє життя, усе набуло нового забарвлення і сенсу. Він це хоче зробити в серці кожного, хто Йому відкриється та прийме Його до свого життя. Тут здійснюється біблійна правда: в якій сім’ї Ісус є основою життя, там сім’я є міцна і щаслива.

Християнські сім’ї мають стати закваскою для духовного воскресіння України. Ми є свідками двох революцій - Помаранчевої та революції Гідності. Обидві були плодами інформаційних технологій США. Ці революції були без Христа, не мали внутрішньої мотивації почати реформу від себе. Часто люди запитують себе: чому таке лихо прийшло на Україну? Відповідь для людини віруючої є простою – ЗА ГРІХИ НАРОДУ, ПОЛІТИКІВ І ЦЕРКВИ. МИ ДАЛЕКО ВІДІЙШЛИ ВІД БОГА! Тому потрібна правдива революція - РЕВОЛЮЦІЯ СЕРДЕЦЬ,її потрібно почати від себе! Це є важко і вимагає боротьби з собою! Тому для цього нам потрібен Ісус. Така революція принесе зміни і надію нашим дітям.

Що потрібно для віднови української родини?

1. Батьки мають прийняти Божий порядок і відповідальність за дітей; (Тобто, батько – голова, духовний священик і пастир своєї сім’ї, а жінка – серце родини та мудра порадниця своєму чоловікові)

2. Залишити духовну спадщину для дітей; (Приклад свого життя; християнське виховання; передати скарб віри, любов до правди і чесноти тощо)

3. Спільна родинна молитва та час присвячений дітям;

4. Захищати дітей перед деструктивними механізмами, які нищать дитячу психіку і розвиток; (гендерна ідеологія – гомосексуалізм та сексуальне виховання; азартні та комп’ютерні ігри, вплив телебачення та інтернету; куріння, алкоголь, енергетичні напої, наркотики; механізми ювенальної юстиції).

Кожен батько має довіряти Богові та стояти на сторожі своєї сім’ї. Будь мужній, розпочни боротись за щасливе майбутнє твоїх дітей сьогодні.