Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 23 серпня 2017 р.

Засади, як разом іти за Ісусом

Церква сьогодні не потребує нічого більше, ніж душ, які йдуть вузькою стрімкою дорогою за Ісусом (Мт. 7,14), душ, які дають Ісусу перше місце у своєму житті, а потім з вірою проходять дорогою покинення разом з покинутим Ісусом, а потім – з обпльованим і вінчаним терням.

Коли людина переживе боротьбу зі старою людиною і духом темряви – це ознака того, що ця дорога є дорогою за Ісусом і з Ісусом. В цій боротьбі ворог діє цілком природно, відповідно до характеру кожного. Він намагається створювати непорозуміння, яке веде до осуджування, образливості, себежалю, заздрості… Тут найкращий вихід – це зуміти упокоритися і перед Богом визнати таку думку чи почуття.